· 

Weten

Je hoeft maar 1 druppel bewust te laten valken en je creëert een heel ripple effect. Dat is hoe powerful je bent! 

 

Je bent een ziel dat een mensenleven ervaart en niet een mens die een spirituele ervaring heeft. Luister dus naar je ziel, Je intuïtie, je gevoel, je bewustzijn. Je ziel praat de hele dag met jou door middel van je gevoel, je intuïtie, je lichaam, want jij bent jij en je ziel is geconnect met jou.. dat is niet apart of los van elkaar! Je hoeft alleen maar naar jezelf te luisteren, naar je eigen gevoel.

 

Je kent je innerlijke nee en je kent je innerlijke ja.

 

We zijn zo geconditioneerd om niet te luisteren en om afgeleid te zijn van onszelf... want hey, als we luisteren naar onszelf is dat egoïstisch. Maar het is juist precies andersom! Wanneer jij niet luistert naar jezelf ben je juist egoïstisch, je gewonde ego is zo geprogrammeerd om dingen goed te praten, om gevoel niet te voelen en om in je mind te leven. 

 

Only life is mental and you can create everything out of it! What you believe becomes your reality.. so observe your thoughts in wat you believe. Nothing is real, it’s only real if you let it be real. Let it be.

 

Je kan je leven vanaf nu in dit moment helemaal omgooien, het is net wat jij wil en met welke geloofsovertuigingen jij jezelf tegen houdt. 

 

Geloof jij wanneer jij in je kracht staat dat je dan vergeet te enjoyen? Of wanneer jij naar jezelf luistert, je dan saai bent? Welke geloofsovertuigingen jij ook aan jezelf hebt gehangen, deze zullen reflecteren in de wereld om je heen.

Je creëert alles zelf. 

 

Alles is jij en jij bent alles. 

 

Je hoeft alleen maar in jezelf te kijken om al deze geloofsovertuigingen los te kunnen laten. 

 

Daarbij is een ieder oké zoals die is, dus als jij iemand in je leven hebt waar jij het niet mee eens bent, hoef je diegene niet te fixen, dan mag je in jezelf kijken en jezelf fixen. Je eigen geloofsovertuiging loslaten dat deze situatie heeft aangetrokken. 

 

Luister naar je grenzen,  naar jezelf! 

Wees jezelf in hoe jij het voelt, ziet, denkt hoort... projecteer dat alleen niet op dat de ander fout zit, maar luister naar jezelf en wees open en eerlijk in wat het met jou doet (vooral tegen jezelf) en als degene naast jou belangrijk voor jou is, dan ook tegen diegene. Ook bij deze luister naar je gevoel. 

 

 Je innerlijk weten, weet wanneer en wie je energie waard is en wie niet.

 

Je waarheid vertellen is het niet opdringen aan iemand doe het niet wil horen, maar je ook zeker niet stil houden in wie jij bent! 

 

Jij bent jij en jij mag gezien en gehoord worden! Jij verdiend het om jou te zijn en om volledig geliefd te zijn in wie jij bent. 

Acceptatie en grenzen gaan samen. 

 

Wanneer je compassie voor iemand hebt of iemand accepteert betekend dat niet dat je over je eigen grenzen moet gaan! 

Juist moet je luisteren naar jouw grenzen want deze geven jou aan wat voor jou is en wat niet. Wanneer weg te lopen en wanneer niet. 

 

Heel je innerlijke wonden en laat al deze geloofsovertuigingen van jezelf los. 

Wanneer jij aligned bent met je eigen ik en bewust van je eigen geloofsovertuigingen, kun je alles bewust creëren.

 

Het is mooi wanneer jij gaar luisteren naar het universum en het is nog mooier wanneer het universum luistert naar jou! 

 

Het mooie daarvan is jij bent het universum, dus jij hoeft alleen maar jou te zijn en jezelf optimaal gelukkig te maken.. naar jezelf te luisteren, van jezelf te houden en dat lieve mensen is meer dan genoeg. 

 

You are worthy and you are enough.

Nothing more nothing less.

Reactie schrijven

Commentaren: 0