· 

Wat is volgen?

Wat is volgen? Der is niks om te volgen... 

Wanneer je volgt heb je iets nodig en er is niks om nodig te hebben.. Alles is altijd daar op dat moment voor jou en het is aan jou wat je ermee doet. Houd je er aan vast of laat je het los? 

Voelt het goed voor jou of is het iets wat je niet meer dient? 

 

Alles is gevoel

 

Everything is a feeling and if you are scared to feel, you think you are trapped in the thing you call life. That's how powerfull the mind is. but the mind has no power over you, you are power itself. you are life and you controle the mind. Not the other way around. 

 

Je hebt iets aangetrokken in je leven omdat jij dat creëert. Wanneer het je triggered wat je hebt gecreëerd, kun je vanbinnen zien waar je kan groeien en kun dat loslaten. 

 

Iets is in je leven omdat een deel van jou daarmee resoneert en omdat dit in je zit om naar te kijken.. Wanneer je elke keer in jezelf kijkt, luistert naar je gevoel en kiest voor wat goed voelt voor jou, creëer je wat je ziel wilt creëren. 

 

Je hele leven is je geloofsovertuiging in wat je denkt en wat je ziel wilt.. beiden samen.. je hele leven bestaat uit wat je geloofd in je mind en wat je ziel je wilt laten ervaren. Het is aan jou waar je naar luistert en wat je creëert. Wanneer je blijft hangen in wat je niet meer dient trekt je ziel towermoments aan of wanneer het tijd is om te kijken naar een geloofsovertuiging vanbinnen, in wat jij denkt dat waar is in wat je hebt gecreëerd en daarvanuit verder gaat ontwikkelen, krijg je triggers en omstandigheden wat je niet zo leuk vind of omstandigheden waar je een oordeel over hebt. 

 

Ieder oordeel is een afwijzing in jezelf.. 

 

Elke keer wanneer jij je gevoel wegdrukt is een afwijzing in jezelf. Iedere trigger die je projecteerde op iemand anders is een gevoel dat je zelf niet wilt voelen. 

Je waarheid spreken betekent niet dat je een trigger moet projecteren, het betekent simpel weg dat je in jezelf kijkt en dat deeltje in jezelf heelt wat die trigger heeft aangetrokken of heeft laten ontstaan. Iedere trigger of towermoment is de groei naar de liefde voor jezelf (als je het wil zien en dat is een keuze). Authentiek zijn is delen wat het met je gevoel doet.. je waarheid spreken in wie jij bent en waar je voor staat. Alle gevoelens tellen van jou en wanneer er mensen zijn die niet kunnen accepteren wat iets met jou doet is het tijd om dat los te laten. Hoe meer je luistert naar je gevoel, hoe meer je ego in alignement zal gaan liggen met je gevoel. Always choose you in what you feel. Not what you think you feel, but what you feel!

Reactie schrijven

Commentaren: 0