· 

liegen en vanuit je hart leven

Waarom liegen mensen? 

 

-Om zich beter voor te doen dan dat ze zijn? 

-Om te manipuleren? Controle uit te oefenen? 

-Omdat ze bang zijn dat wanneer ze zichzelf zijn dat mensen dan uit hun leven lopen? 

-Omdat ze mensen niet willen verliezen?

-Mensen niet willen teleurstellen? 

-Weg willen komen met hun gedrag? 

-Hun zin willen doordrijven?

-Vanuit wonden? 

-People pleasen?

-Omdat ze bang zijn dat andere mensen boos op ze worden?

-Omdat ze bang zijn voor conflict en harmonie willen bewaren?

-Omdat ze hun behoeften niet aan kunnen geven en of uitspreken? Zolang jij niet je eigen behoeften kan aangeven en of uitspreken ben je aan het manipuleren.

 

Wat is het? Want elke leugen dat uit je mond komt is niet oké.. met welke intentie je hem ook uitspreekt..

 

Liegen doe je vanuit angst en controle en dus vanuit een lage frequentie. Het is niet oprecht, komt voort vanuit een wond en angst. 

 

Zolang je liegt, welke leugen dan ook.. kun je niet oprecht jezelf zijn en opereer je vanuit een lagere frequentie.. Er zijn 2 frequenties waar je vanuit kan leven en dat is de frequentie van angst of de frequentie van liefde. 

 

Wanneer je wonden in jezelf draagt of bang bent dat je niet goed genoeg bent zit je op de frequentie van angst. De meeste mensen zijn bang om zichzelf te zijn en doen zich beter voor dan dat ze zijn. Je houdt vast, omdat je nodig hebt en wilt dat iets externs jou vervuld. Je bent bang om voor jezelf te kiezen, probeert controle te houden, jezelf schijnveiligheid te bieden.

 

'People pleasing isn't love, but fear

The attachment to make everybody happy' 

 

Feit is: jij hoort jezelf te kunnen zijn waar je ook bent! Of dat nou op je werk is, bij familie, vrienden of waar dan ook. Daar waar jij jezelf niet kan zijn, zit je niet op je plek. 

 

'You have to be who you are where you are

If you can't be who you are where you are

You have to change where you are and not who you are'

 

 

Wanneer jij oprecht bent en vanuit je hart leeft, hoef jij niet te liegen en kan je zijn wie je bent.

-Iemand die vanuit zijn of haar hart leeft, hoeft niet iedereen tevreden te stellen.

-Iemand die vanuit zijn of haar hart leeft en een fout maakt, kan oprecht sorry zeggen en werkt aan zichzelf.

-Iemand die vanuit zijn of haar hart leeft wil oprecht beter doen voor zichzelf, zodat ze oprechte connecties hebben met de mensen van wie ze houden vanuit hun hart.

-Iemand die vanuit zijn of haart hart leeft kan bouwen op zichzelf, zodat ze er kunnen zijn voor zichzelf en de mensen van wie ze houden.

-Iemand die vanuit zijn of haar hart leeft kan luisteren naar zichzelf, naar zijn of haar gevoel en is niet bang om deze uit te spreken. 

-Iemand die vanuit zijn of haart hart leeft vertrouwd zichzelf en handelen daar naar. 

-Iemand die vanuit zijn of haar hart leeft is niet bang om nee te zeggen en luisteren naar hun intuïtie, hun gevoel, omdat ze een innerlijk weten hebben en deze hun precies bij je juiste mensen brengt.

-Iemand die vanuit zijn of haar hart leeft kan grenzen zetten.

 

Iemand die vanuit zijn of haar hart leeft heeft de liefde voor zichzelf geopend, weten hun eigen waarde, respecteren zichzelf en zitten op de frequentie van liefde

Wanneer jij vanuit je hart leeft en luistert naar je gevoel, je bewustzijn, je intuïtie, kun jij op jezelf vertrouwen. Energie liegt niet en is te voelen. Het gaat om wat je uitzendt.. zit jij op de frequentie van liefde dan straal jij dat uit vanuit je gehele wezen. Dat betekent niet dat er geen mensen meer op je pad komen die geen juiste intentie hebben of vanuit angst leven. Het betekent simpelweg dat je ziet en voelt welke intentie deze mensen hebben en je kan met liefde je grenzen zetten. Compassie en grenzen gaan samen.

Vanuit liefde fix je niet, je spreekt je waarheid en laat los met liefde. Je kiest jezelf, omdat je al heel en compleet met jezelf bent, de juist mensen laat je toe met oprechtheid.

 

Kijk jij door het oog van liefde of door het oog van angst?

 

Echte liefde is vanuit het hart en is oprecht.

Bij echte liefde hoef je niet te liegen en kan je ten alle tijden jezelf zijn. Niet omdat je perfect bent, maar omdat je simpelweg verantwoording neemt voor je eigen gedrag. Iemand die vanuit zijn of haar hart leeft is niet bang om naar zichzelf te kijken en of te voelen. Iemand die vanuit zijn of haar hart leeft houdt mensen niet vast en is niet bang om de juiste mensen lief te hebben. Iemand die vanuit zijn of haar hart leeft luistert naar zijn of haar gevoel. Iemand die vanuit zijn of haar hart leeft staat in verbinding met zichzelf. Waar lichaam, bewustzijn en gevoel met elkaar verbinden (mind, body and soul) is er unity en liefde.

Reactie schrijven

Commentaren: 0