· 

Tips en trucs bij gezondheid

Hier wat tips en trucs bij je gezondheid.

 

Koude voeten:

strooi op een doek (zakdoek, theedoek of iets dergelijks) in het midden een beetje olijfolie of castorolie en bestrooi de doek met wat cayennepeper en wat chilipeper poeder.

Leg deze doek tegen de onderkant van je voet aan en doe er een stukje doorzichtige folie om voor het lekken en dat het goed blijft zitten. Slaap hier een nachtje mee. 

Cayennepeper is sowieso goed voor de doorstroming en circulatie van je bloed.

 

Oorpijn:

Stoof een ui met de schil er nog om totdat ie zacht is. 

snijd hem dan door het midden (kijk uit is heet). Bind een stuk doek om een helft van de ui en leg deze met de platte kant op je oor. Door de warmte verzacht de pijn en een ui zuigt. het zuigt dus de vocht achter de trommelvlies weg. Let op het kan een gaatje veroorzaken in je trommelvlies zodat je een loopoor krijgt, maar omdat dit op natuurlijke manier gebeurd kan dit geen kwaad. Zolang je niks in je oor gooit wanneer je een loop oor hebt!

 

wanneer je dus geen loopoor hebt, kun je het sap wat in de andere helft van de ui zit uitknijpen op een theelepeltje en dit kan je gebruiken als een natuurlijke oordruppel. Het sap van de ui is ook heerlijk om je voeten mee in te smeren om ze te verzachten.

 

Uien zijn sowieso goed om neer te leggen bij je bed (doormidden gesneden) wanneer je verkouden bent of ziek omdat een alles opneemt (ook negatieve energie).

Door hem naast je bed te leggen wanneer je verkouden bent krijg je meer adem. 

Door hem onder je voet te doen wanneer je griep of iets hebt detox je je lichaam. 

 

Dat is waarom ik geen uien eet die gesneden zijn door iemand die ik niet ken, omdat een ui alles opneemt en ik niet weet wat de ui in zich heeft opgenomen. dit wil ik niet in mijn lichaam.

 

Overgeven of diarree (natuurlijke ORS):

Een halve liter tot 1 liter water koken en laten afkoelen. 

Schep hierdoor een theelepel Keltisch zeezout en 8 theelepels honing.

Voeg eventueel een klein beetje sinasappelsap of citroensap hier aan toe voor de kalium.

 

Wimpers laten groeien:

Smeer elke avond wat castorolie op je wimpers. 

 

Glaucoom, staar of droge ogen:

Elke avond een druppel castorolie in je oog voor het slapen gaan. Sowieso helpt castorolie bij je zicht en wanneer je het niet in je ogen wilt doen kun je je ogen er mee insmeren. (Bij droge ogen en hydratatie van het lichaam neem elke ochtend een korrel Keltisch zeezout, Deze bevat 84 mineralen en laat deze smelten op of onder je tong. Neem daarna 1 of 2 glazen water zodat het vocht opneemt in je cellen en jij je lichaam hydrateert).

 

Castorolie kompres: Bij tumoren, botsplinters, propjes, baarmoeder, nierstenen, galstenen, bultjes in borst of lichaam, knobbeltjes schildklier, constipatie of diarree, endometriose of rugproblemen. Castorolie dringt diep door tot in de huid en geneest daar waar het hoort te genezen. Het breekt af wat het af hoort te breken en lost op wat het hoort op te lossen. Het verlaagt ook je temperatuur bij koorts wanneer je het op je hoofdhuid aanbrengt en het laat je haar groeien wanneer je het in masseert op je hoofdhuid. 

 

Natuurlijke antibiotica:

1- Een u snijden in ringen en door honing heen gooien. Laten trekken en elke dag een lepeltje nemen.

2- Een teen knoflook, kurkuma en een stuk gember laten trekken in honing is ook een natuurlijke antibiotica. 

 

Oregano olie:

Oregano is werkt goed tegen schimmels in het lichaam (ook kalknagels). 

Oregano bevat Carvarol en werkt goed bij Alzheimer. 

Zo heeft Oregano olie zoveel positieve effecten op het lichaam, ook wanneer je je niet fit voelt, grieperig, verkoudheid, vergeetachtigheid, warrigheid and mucho more.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0