· 

Ongeheeld en uitingen in gedrag?

Een ongeheelde man zal in een partner altijd een reflectie van zijn moeder (ouders) zoeken omdat dit de enige vorm van liefde is die hij kent.

 

Een ongeheelde vrouw zal in een partner een reflectie van haar vader (ouders) zoeken omdat dit de enige vorm van liefde is die zij kent om zich geliefd te voelen. 

 

Een ongeheelde man is een jongetje die zijn moeder (vader) liefde zoekt.

Een ongeheelde vrouw is een meisje die haar vader (moeder) liefde zoekt. 

 

Afhankelijk welke wonden je draagt en in welke energie je zit. Je draagt namelijk van beide ouders in jou en het voorbeeld van jouw ouders en de omgeving waar jij in op bent gegroeid i.c.m. je DNA is wat jij kent, wat zich vaak onbewust in bepaalde gedragingen tot uiting komt.

 

Een man is een reflectie van hoe jij hem behandeld.. gedraag je je als zijn moeder? Dan krijg je een jongetje die niet voor jou kan zorgen en alle zorg van jou nodig heeft. Blijf jij alles doen in de relatie als vrouw dan zit jij in je mannelijke energie en je partner in zijn vrouwelijke energie. Hij hangt achterover en er wordt voor hem gezorgd door jou.

 

Hoe ga jij met iemand om, wat zijn je wonden en je gedragingen?

Wat is je projectie en je geloofsovertuiging? 

 

Voor een vrouw is het belangrijk om te helen en terug te stappen in haar vrouwelijke energie. De attachments en de controle loslaten en terug stappen in het luisteren naar je intuïtie en weten. Laat jezelf niet langer in de steek en ga luisteren naar jezelf. Je verdiend rust, geef jezelf dat ook. Wees angstvrij en laat los. Het is verstikkend om aan iets vast te houden waar je niet hoort en het kost veel energie om in een energie te zijn die jij niet van oorsprong bent. Jij mag jij zijn. 

De kleine ik die zich al zolang niet gehoord heeft gevoelt mag zich laten zien en mag zich laten horen. Je mag er zijn. De verantwoording van anderen hoef jij niet te dragen. Dat is iets van hun. 

 

Een vrouw en een man is anders van elkaar. De 1 beschermd en geeft en de ander ontvangt en verzorgt. Een vrouw hoort te ontvangen, er hoort voor haar gezorgd te worden, zodat zij haar pure zelf kan zijn. Vanuit haar essentie is zij liefde en die liefde is te voelen in alles.

Niet omdat zij dit zelf niet kan, want een vrouw in balans heeft niemand nodig en kan alles voor zichzelf, maar omdat zij de ruimte biedt aan een man om echt in zijn mannelijke energie te stappen. zij kan een vrouw zijn en waar nodig haar mannelijke energie gebruiken. Een man en een vrouw versterken elkaar. Het past in elkaar, net zoals de balans in jezelf. 

 

Wanneer je eenmaal door hebt dat alles is gemanifesteerd vanuit je gedachten, kun je alles veranderen en aantrekken in hoe dat jij dat wil en zal je wanneer je open bent om te ontvangen ook echt ontvangen wat voor jou is bestemd (en dat is namelijk abundance in alles!)

 

Dat geldt trouwens overigens ook voor een man. 

 

Je verdiend het beste. 

Een vrouw verdiend het om een vrouw te kunnen zijn en om in haar werkelijke energie te zitten, Wat deze energie ook voor jou is! 

Jij in alignement met je ware jij, je ware essentie. 

Iedereen verdiend het om zich veilig te voelen, geliefd te zijn, om liefde te ontvangen en te geven en om je ware jij bij te dragen in deze wereld.

 

De vraag is dan ook voor jou wat kom jij deze wereld brengen? 

Waarom ben je hier en wat is je hartsverlangen onafhankelijk van iets of iemand anders...

 

Wat is je hartsverlangen?

Reactie schrijven

Commentaren: 0