Wel of geen zonnebril

De zon schijnt weer eens, alles bloeit en alles groeit en ojee we worden ook weer gewaarschuwd en bang gemaakt voor de zon en de wind en stikstof enne..veul meer. enfin, kijk je reguliere nieuws maar...of hoor het aan.

 

Wist je dat een zonnebril eigenlijk niet bevorderlijk is voor de activatie van je 'Pijnappelklier'. En dus vraagt een wakkere zich kritisch af.. Waarom worden we verteld dat de zon slecht is voor je ogen (en huid en en en...)

 

Nou, als je ziet wat Wikipedia erover schrijft: Pijnappelklier - Wikipedia dan weet je genoeg waarom.

 

Onze ogen zijn receptoren voor onze hersenen

Wanneer jij een zonnebril draagt is je lichaam er niet bewust van dat de zon schijnt. Eigenlijk voer je een mindfuck met je lichaam, doordat je een zonnebril draagt.

Wanneer jouw ogen de zon waarnemen zonder je zonnebril word je lichaam geactiveerd om alle vitamine en voeding van de zon op te nemen. Wanneer je in de ochtend vroeg in de zon gaat kun je zelfs in de zon kijken en zenden je ogen een signaal naar je hersenen die aangeven dat je lichaam zich zo kan instellen dat alle belangrijke voedingstoffen worden opgenomen.

 

Daar komt bij en deze vind ik zelf persoonlijk heel belangrijk! 

Wanneer jij een zonder bril draagt is je lichaam zich dus niet bewust van de zon (door de mindfuck), maar zo activeert jouw lichaam de natuurlijke zonblock die jouw lichaam bezit ook niet aan! Waardoor jij dus verbrand!

 

Wanneer je lichaam zich niet bewust is van de zon, maakt je lichaam niet de stoffen aan om jou te beschermen tegen de zon. 

 

Dit werkt zo...

Wanneer uv-stralen onze ogen raken activeren ze het afgiftehormoon MSH.

Dit hormoon stimuleert de aanmaak van melanine waardoor je meer pigment produceert.

Wanneer we natuurlijk zonlicht blokkeren met zonnebrillen, voorkomen we de afgifte van MSH en beperken wij de hoeveelheid melanine die onze huid kan produceren. 

 

Jouw lichaam weet precies welke stoffen het moet aanmaken om het lichaam te beschermen en welke stoffen je lichaam hoort op te nemen vanuit de zon. Wanneer jij een zonnebril draagt blokkeer je in feite de natuurlijke gang van jouw lichaam. 

 

Dan denk je misschien maar daar hebben we zonnebrandcrème voor???

Dan wil ik nog een stukje schrijven over zonnebrandcrème, want onze zonnebrandcrèmes zitten vol chemische stoffen die juist huidkanker veroorzaken. 

Verdiep je eens in de ingrediënten van de producten die je gebruikt en kijk naar de bijwerkingen ervan. 

 

In zonnebrandcrème zit bijvoorbeeld:

-Titaniumdioxide en zinkoxide (titaniumdioxide zit ook in tandpasta, snoep, koffiecreamer etc.) Is kankerverwekkend (nanodeeltjes)

-Butyl methoxydibenzoylmethane (zit ook in tandpasta en ja zelfs kindertandpasta en in veel cosmetica producten)

-Oxibezone is 1 van de meest giftige stoffen die gevonden worden in de cosmetische industrie (ook genaamd Benzophenone)

-Octocrylene vormt vrije radicalen, veroorzaakt huidreacties, blijkt hormoonverstorend te werken en dringt makkelijk door in de huid.

-Ethylhexyl methoxycinnamate deze stof wordt in verband gebracht met de verstoring van de hormoonbalans. Het wordt zeer makkelijk door de huid opgenomen en heeft een oestrogene werking.

 

Vrije radicalen kunnen je cellen en het DNA beschadigen (dit gaat zoal bij de gewone deeltjes als bij de naonoversie)

 

Ik zou zeggen doe je eigen onderzoek over de ingrediënten in de producten die je gebruikt. Vaak word erbij gezegd in kleine hoeveelheden zijn deze ingrediënten toegestaan in producten, maar al deze ingrediënten bij elkaar is geen kleine hoeveelheid meer! Daar komt bij dat het in vele producten zit, waardoor jij je lichaam de gehele dag (met meerdere producten zoals, tandpasta, cosmetica en veel lichaamsproducten inclusief eten en drinken) blootstelt en voed met schadelijke stoffen. 

 

Nog een laatste dingetje hoe puurder jij jezelf voedt hoe puurder jouw lichaam is en je lichaam instaat is om zichzelf te beschermen + instaat is om de juiste voedingstoffen op te nemen.

 

Weet wat je eet, drinkt en als producten gebruikt. 

Suiker is namelijk ook een gif voor het lichaam wat overal aan is toegevoegd en er zitten zelfs synthetische stoffen verwerkt in ons eten. 

 

 'Weet dat de kracht van het bewustzijn in ieder mens, de grootste troef is die de mensheid bezit'

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0