Wat geef jij door aan je kinderen?

Na mijn ontwaken ben ik, trouwens erg blij om, erachter gekomen waar het leven eigenlijk om draait. Gelukkig hoef(de) ik niet erg ziek geweest te zijn om dit te beseffen. Wel mijn ‘reset-momenten’ nodig gehad om bewust te worden en mijn gedachten (geconditioneerd) niet te kunnen gebruiken.

 

Het ontwakingsproces heeft vooraf merendeels een 'dark night of the soul time' nodig om erkend / herkend te worden. Dat is de eerste stap van 'wakker worden'. Het besef dat je ineens eigenlijk veel dingen 'anders' ziet en dit ook durft te vinden. Ondanks onze opvoeding (conditionering) durf je je eigen stem/innerlijk te horen en te verkondigen. Dat doe ik nu met behulp van deze site.

 

Zo kijk ik dus ook, niet eens anders, maar überhaupt naar opvoeding en het onbewust doorgeven van 'onverwerkt' karma. Heb je enig idee hoe 'anders' het is gebleken, wat ik dacht over opvoeding en hoe je je eigen innerlijke 'mag' gaan doorgeven aan bijvoorbeeld je kinderen? Voorafgaand zal er bewustwording moeten plaatsvinden.

 

Een voorbeeld van onverwerkt karma doorgeven;

  1. Je bezit een trauma, een wond die heling nodig heeft door, enerzijds herkend & erkend te worden en anderzijds geheeld mag (dient te) worden. Aan jou...
  2. Nadat je het besef hebt gekregen dat een wond geheeld mag worden begint het proces van heling (healing). Hoe lang dit duurt, ligt aan jezelf (herstelvermogen) en het helingsproces. Bewustwording er van is al een hele grote stap en het belangrijkste vind ik zelf.
  3. Totdat de wond geheeld is, blijf je het ongeheeld dragen en dit is ononderbroken verbonden met de generaties na jou en dus je eventuele kinderen (die het ook weer op dezelfde manier doorgeven. Daarom, los je karma z.s.m op (door bewustwording alleen al geopenbaard).

Stel, je bent geslagen in je jeugd (of leven) en dit normaal hebt gevonden..op den duur. Er zijn generaties en continenten die het normaal vinden om mishandeld te worden. Bepaalde plaatsen / regio's in India of Afrika bijvoorbeeld...Wat ik hiermee wil zeggen is dat mede door je opvoeding/achtergrond wordt jouw leven vormgegeven en je grenzen gemaakt. Aan jou om bewust te worden, zodat er een heuse verandering komt in je bloedlijn. Dat je leert zeggen: tot zo en niet verder. Maar nogmaals, daar is bewustwording voor nodig. Hoe bewust ben jij?

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0