Waarom een wereldklok?

Wereldklok, waarom hebben we die?

Net in discussie erover; de Wereldklok.

 

Samen met een collega hadden we erover hoe in G...naam dit bedacht is en waaraan er 'veel meer' van deze fenomenen hun bestaansrecht hebben ontleend.

 

Let wel: Ik zoek er geen informatie op vanaf het net..ik schrijf intuitief! Zo benader ik mijn artikelen en informatie die tot me komen. Anders, heel simpel gezegd, quote ik weer andere mensjes en is er weinig authenticiteit van mijzelf over.

 

Vlak ervoor gesproken over het uitspreken van het woord 'kutkind'. Mijn zoon van vier leert dit te zeggen en stiekem (maar natuurlijk niks stiekem) heb ik eraan bijgedragen aan zijn ontwikkeling om dit woord goed uit te spreken. Maar ter discussie staat natuurlijk niet het woord an sich, maar de uitspraak en het uitspreken (juiste uitspraak) wat is juist en waarom? Het überhaupt kritisch denken staat hier centraal.

 

Dus een sprongetje naar wereldklok geeft aan; Men mag wel zeker weten wat kritischer kijken naar alles en iedereen (waar nodig).

 

Zo is wakker worden dan ook precies. Vrij vertaald wordt het wakker zijn gezien als 'net even anders/genuanceerder/kritischer beeldvormen van wat er eigenlijk om ons heen gebeurt.

Het waarom (waar-om) zeg maar. Het gaat om wat waar is.

 

Om terug te komen op het fenomeen en eigenlijk wereldwonder Wereldklok en het ontstaan er van. Mijn vader, helaas al meer dan 22 jaar geleden overleden hier op aarde zei al veel eerder: Banken sluizen hun HELE bezit dagelijks door naar 'andere landen' omdat er steeds een uur langer de banken open zijn en dat dan 24 uur lang rente geldt. Nou, zegt een wakkere dan ook nu (als het goed is):

 

Wauw, dat dus dus de reden (wetende dat onze banken/bankiers de veroorzakers zijn van alles wat met geld te maken heeft, mits het wat oplevert)!

 

'Weet dat de kracht van het bewustzijn in ieder mens, de grootste troef is die de mensheid bezit'

Reactie schrijven

Commentaren: 0