· 

Mannelijke heksen bestaan ook

Mannelijke heksen bestaan toch ook?

Wat doen zij dan, mannelijke heksen? Zweet-hut-ceremonies hoorde ik van de week van een van mijn netwerk-heksen. Van een andere heks hoorde ik dat zij ze 'nog' niet kende.

 

Waarom niet denk ik dan? En tegelijkertijd bedenk ik me dat er nog steeds een heersende mannelijke energie gaande is in deze wereld, maar wordt het steeds kleiner nu de wereld begonnen is aan het Aquarius tijdperk, waar gevoelens en intuïtie een grotere rol aan het spelen is.

 

Ik zie mezelf dan ook als een mannelijke heks, ik vind meerdere aspecten interessant, zoals edelstenen en de werkingen er van. Ik hoef geen wetenschappelijke bewijzen(waar velen zoveel waarde aan hechten, dat ze vergeten zich zelf te geloven en hun eigen inzichten te volgen. Maar goed, dit is gaande wereldwijd en daarbij speelt de groter wordende bewustheid een steeds grotere rol. 

 

Maar terug te komen op de hoofdvraag: Wat doen mannelijke heksen? 

 

Ik kan me voorstellen dat de mannelijke heksen, die meer vertrouwd zijn met hun vrouwelijke kanten, intuïtief leven en dit durven uit te spreken. Wat is dat, je vrouwelijke kant? Maar bestaat dat wel in het spirituele, mannelijk en vrouwelijk? Ik zeg nee.

 

Hier op aarde wel, waar de ego aanwezig is, bij de een nog meer actief dan bij de andere persoon.

 

Doe je ogen dicht, mediteer in stilte en je krijgt al je antwoorden. Dit is niet alledaags, in stilte mediteren, daar we altijd met mensen te maken hebben. Broers, zussen..ouders en klasgenoten of überhaupt mensen. We zoeken ze op nota bene. Ja zelfs onze kinderen.

 

 

 

 

 'Weet dat de kracht van het bewustzijn in ieder mens, de grootste troef is die de mensheid bezit'

Reactie schrijven

Commentaren: 0