Huidige-situatie-bangmakerij

Bangmakerij media

Vraag je jezelf wel eens af WAAROM je bepaalde nieuws te horen krijgt? En ben je wel bewust van nog meer dan dat? Bijvoorbeeld dat het nieuws dat je hoort (radio/tv/telefoon/media..) vrijwel altijd iets 'niet positief' is? Dit via de reguliere zenders natuurlijk, mainstream media die velen van ons onbewust volgzaam zijn.

 

Van de tien onderwerpen in onze befaamde dagelijkse (elk uur) NOS-overzicht, is er misschien 1 positief ding gebeurd; bijvoorbeeld dat er ergens in een dierentuin een baby olifant is geboren o.i.d. Maar het overgrote deel van het journaal gaat alleen maar over problematiek onderwerpen.

 

Wees bewust wat voor 'insluipend meeslepend' invloed deze manier van manipulatie heeft op je gezonde levensvisie ( waar eenieder standaard mee geboren wordt). 

 

Wees bewust hier van en misschien ontwaak je zelf hierin en zie je steeds dezelfde 'patronen' gebeuren in je leven, wat overigens je alleen maar uitdaagt om wakker te worden erin.

 

Zoals nu ineens schimmelinfecties onderwerp zijn, die heeeeeeel gevaarlijk zijn en wat wel een heleboel (onwakker-volgzame) mensen zal bang maken. Tegelijkertijd zijn dit soort 'wereld-enge gebeurtenissen' niets anders dan afleiding van 'dichterbij jezelf komen'. 

 

Waarom willen 'ze (de media)' niet dat mensen dichtbij zichzelf blijven en afgeleid worden dan?

 

Omdat ze dan, als collectief, veel gemakkelijker onder controle te houden zijn. Immers, je focus is dan op 1 onderwerp (die de hele wereld in de tang heeft) en kan niet naar andere, veel belangrijkere issues zoals je innerlijk, gaan. Als wakkere mens zie je de wereld in patronen, steeds herhalende patronen en die zijn er om je te triggeren om eens anders (wakker worden) naar verschillende onderwerpen te gaan kijken.Tot dan slaap je eigenlijk dus. (wekker/wakker)

 

Er zijn tal van onwaarheden de wereld in geholpen en het gebeurt alleen maar om de mensheid wakker te laten worden en te triggeren. 

 

Dus een triggerfunctie heeft het heus, maar wel gevaarlijk ook want als je niet wakker bent hierin en de patronen van media volgzaam volgt, dan zie je het groter geheel niet en blijf je in een spiraal leven en blijf je ver weg van je eigen krachten, wat je geboorterecht is overigens! 

 

The Matrix.

Reactie schrijven

Commentaren: 0