· 

De wereld waar jij in zit heb jij gecreëerd voor jou

wanneer jij je bewustzijn vergroot, ga je zien dat andere mensen op het level zijn waar jij bent.. je trekt aan wat je bent vanbinnen en de mensen in jouw wereld zijn spiegels van jou op dat zelfde level. Wanneer jij heelt, dan groei je. De wereld die jij hebt gecreëerd voor jou is waar jij bent op dat moment en het is aan jou om je bewust in elk moment te zijn, om je bewustzijn te vergroten en verder te groeien. 

 

Wanneer jij groeit dan is het aan jou of jij de mensen die in jouw leven zijn daar laat zijn of dat wat niet meer met jouw resoneert loslaat. Mensen kunnen of meegroeien en groeien zij niet mee, accepteer dan waar zij zijn en kies voor jezelf, dus laat los. Niet fixen, sta voor jezelf, accepteer en kies voor jezelf. Daar waar jij niet fixt open je de deur voor de ander om te groeien. 

 

Ga niet over jouw grens en luister naar je gevoel. 

 

Wanneer je de mensen hebt losgelaten die niet meegroeien, word er ruimte gecreëerd voor nieuw. Deze nieuwe mensen trek je aan op je nieuwe level. Zij worden je nieuwe spiegel en de nieuwe triggers om jou verder te laten groeien. 

 

Luister altijd naar je gevoel, want het leven is een constante beweging van groei en flow. Een ieder die daar hoort groeit en flowt met jou mee, zonder vast te houden, zonder controle, maar in acceptatie en liefde. 

 

Acceptatie en grenzen gaan samen.

 

Soms wanneer jij in je awakenings proces zit, kan het zijn dat je een tijdje alleen moet zijn om deze groei door te maken, dus accepteer wat is en wees dankbaar in ieder moment.. alle situaties trek jij aan voor jou en voor de groei in jezelf.. alles is jij! 

 

'Leer jij kennen, jouw energie, je gelimiteerde gedachten, je blokkades.. Omarm jou, keer terug naar jezelf, laat los en kom in de flow' 

 

Je hebt de wereld nodig om jou te triggeren, anders groei je niet. Het is jij, wie jouw triggert, want jij bent de wereld.

 

Hoe die wereld er ook uit ziet. Geef jij jezelf wat je nodig hebt? Je ziel doet dat wel. Je ziel bestuurd namelijk jou of jij je daar bewust van bent of niet. Wanneer jij niet luistert naar jezelf creëer je situaties, waar je ego het vaak niet (helemaal) mee eens is. Soms moet dat ego dan ook echt even helemaal afbrokkelen, zodat het de juiste reset krijgt. 

 

Je hebt vrije wil, maar uiteindelijk kom je daar waar je ziel jouw wil hebben.. Met alle consequenties en verantwoordelijkheden voor jou.

Het enige wat je ziel wil is je terug brengen naar de liefde voor jezelf, creëren vanuit het hart en wanneer jij creëert vanuit je hart ben je in alignement met jezelf. In de flow.  

 

Groei jij niet blijf je dezelfde situaties aantrekken. Dezelfde lessen herhalen, wees je dus bewust van je triggers.. wat vertellen zij jou? 

 

Vraag jezelf ook wanneer ik waarde op mijzelf heb, zou ik dan in deze situatie zitten? 

 

Het gaat niet om het doel, wanneer het om het doel gaat, ga je aan het doel voorbij.

 

Jij hebt controle over jouw leven en jouw gevoel verteld jou altijd iets. Connect met jezelf.. door bewust in je lichaam aanwezig te zijn in ieder moment. Voel wat je voelt, wees aanwezig en grond jezelf in je lichaam. Voel je lichaam en wees je bewust van dat lichaam in ieder moment. 

 

Check in with yourself in every moment.. how does your body feel? 

 

Oefening: knijp in je handen meerde maken per dag, leg je hand op je hart en voel je hand daar liggen. Voel je adem, je voeten. Scan je lichaam. Dat is bewust aanwezig zijn in je lichaam. 

 

Bewust in het moment. Tijdens het bewust in je lichaam zijn.. zie, hoor, ruik, proef, voel jij je omgeving. Wees je bewust van wat je doet. Wees aanwezig in je lichaam in elk moment, in elke omgeving of waar en wanneer dan ook. 

 

Betekent niet dat je niet kan plannen of doelen kan hebben, tuurlijk kun je plannen of doelen hebben.. wanneer je maar niet in je hoofd gaat zitten bij hetgeen van morgen, straks, volgende week of de focus zet op dat doel. Ja die vakantie lijkt leuk en heb je zin in of dat doel wat je wilt bereiken is mooi, maar het moment dat je nu leeft geld en is het belangrijkste moment dat je leeft. 

 

Het is de reis er naar toe, in de momenten dat je leeft. 

Je leven is er om te genieten en je bewust te zijn in dat moment.

 

Alle momenten in jouw leven zijn van jou en jij hoort ten alle tijde te luisteren naar jezelf, naar je hart, je intuïtie, je gevoel, je lichaam. Zo kun jij je leven optimaal leven.

 

Level up! Groei en wees niet bang om los te laten! Wat je los laat groeit in zijn eigen flow verder en komt vanzelf bij jou wanneer het bij jou hoort.

 

Wees dankbaar voor een alles wat jou hebt gebracht in waar jij nu bent.. Alles was namelijk daar om jou te brengen waar je nu bent. Dat alles in jouw leven heb jij gecreëerd en aangetrokken om jou te brengen waar je nu bent. Wanneer jij daar niet dankbaar voor kan zijn, kan jij jezelf dus nog steeds niet accepteren in het leven dat jij leeft. 

 

Zelfs de mensen nu waar jij de wonden in ziet die jij hebt gedragen, voor hun mag je compassie hebben en ze leiden in de weg die jij al hebt afgelegd. In volle acceptatie, met je grenzen, zonder te beleren, te projecteren, zonder controle, maar in jouw kracht.. De kracht in het ik! De kracht van de authentieke jij, in contact met jezelf, in contact met god. 

 

Iemand leiden is het voorbeeld te zijn en je waarheid te spreken, zonder zijn of haar verantwoording te dragen, zodat diegene zelf kan groeien in zijn of haar eigen bewustzijn. 

Een ieder heeft namelijk zijn of haar eigen antwoorden in zijn of haar innerlijk en jij kan de verantwoording niet dragen voor diegene's leven. Het is zijn of haar leven. 

 

Wanneer jij staat op de frequentie van liefde open je de deur voor de rest om te groeien naar de frequentie van liefde. Dit lukt alleen wanneer jij in contact staat met de liefde voor jezelf en jezelf voor opstelt. Weet dat de liefde voor jezelf altijd voor gaat.

 

Een mooie quote die ik laatst tegen kwam:

 

Empathy without boundaries is self destruction

Van silvy Khoucasian

 

 

 'Weet dat de kracht van het bewustzijn in ieder mens, de grootste troef is die de mensheid bezit'

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0