· 

zelfreflectie

Het moment dat jij beslist dat jij anders wilt leven is de eerste stap naar een ander leven! Dat is het moment dat je andere leven al is begonnen, want jij kiest ervoor om het anders te doen. Het is niet makkelijk want je zal echt naar jezelf moeten reflecteren waarom jij het leven hebt gecreëerd dat je hebt gecreëerd voor jezelf. Je zal naar binnen moeten gaan en alle dingen van jezelf moeten gaan erkennen. Je trekt aan wat jij bent vanbinnen en wanneer jij deze gedeelte van jezelf erkend en daar liefdevol naar bent veranderd het leven naar wat jij wilt.     

 

De authentieke jij is waar jij naar verlangt te zijn. Dat is de leegte die jij voelt vanbinnen en die vul je op wanneer je alle gedeeltes van jezelf gaat erkennen en daar liefdevol naar gaat zijn. 

 

Welke delen van jou hoor jij er gewoon te laten zijn? Wat vertelt jouw lichaam jou? Jouw gevoelens en jouw emoties? Waar doe jij jezelf tekort? Wat trek je daardoor aan? 

 

Bij jezelf reflecteren betekent het dat je geen 1 kant meer weg drukt van jezelf en dat je alle delen van jou omhoog laat komen om daar naar te kijken.. vervolgens wanneer jij gaat luisteren naar jezelf kun je de juiste keuzes voor jou gaan maken!

 

Een voorbeeldje... 

 

Wanneer je denkt dat je van iemand houdt die een relatie heeft met iemand anders, met iemand iets wilt die niet voor jou kiest of zelfs als je een relatie hebt en iemand anders wil of je partner wilt iemand anders.. Dan is dat geen liefde, maar je bent verslaafd aan het gevoel onbemind te zijn. dat is een wond, een kernwond omdat je je niet waardig of genoeg voelt om bemind te worden. Deze kernwond zit niet alleen in je emoties, maar ook in je onderbewustzijn.

 

Dat is de reden waarom je deze situaties aantrekt en of zelf creëert.  

 

Je emoties, gevoelens, je lichaam en je uiterlijke wereld vertellen je dus iets en wanneer je daar naar gaat kijken in jezelf, doe je aan zelfreflectie. 

De wereld die jij leeft en dus de situaties die jij meemaakt en een alles wat jij ervaart heb jij gecreëerd voor jou en verteld jou dus of jij het leven leeft dat jij wilt leven of helemaal niet.

 

Ben jij niet gelukkig in jezelf of mis je iets in jezelf, dan ben je niet de echte jij en luister je niet naar wat jij jezelf probeert duidelijk te maken. 

 

Daarom kun jij je leven omgooien en ligt het in het innerlijke werk. 

Het is een keuze die je kan maken. Wanneer begin jij met zelfreflectie en start jij met het compleet eerlijk zijn naar jezelf? 

 

De verantwoording van jouw leven ligt bij jou.

 

'Weet dat de kracht van het bewustzijn in ieder mens, de grootste troef is die de mensheid bezit'

Reactie schrijven

Commentaren: 0