· 

Je ego her-programmeren

Wanneer jij iets hebt gedaan waarvan jij je bewust bent dat het niet klopt wat je hebt gedaan is het aan jou om dit te accepteren (dat is namelijk je schaduw die omhoog is gekomen) deze schaduw mag je omarmen en het gevoel van schuld mag je in gaan zitten en voelen, zonder actie te nemen. Het is namelijk zo.. wanneer jij iets hebt gedaan en jij voelt je schuldig en gaat je verontschuldigen of je gedrag uitleggen, accepteer jij jezelf niet en accepteer je ook niet je schuldgevoel! Omdat jij van dit schuldgevoel af wilt ga je dus verontschuldigen en uitleggen en daarbij ben je dus nog steeds aan het projecteren!

 

Wacht eerst tot dit gehele gevoel weg is en daarna kun je, omdat jij je bewust bent van je schaduw en hem omarmt je gedrag ombuigen, omdat je dan beter de controle kan terug nemen over je gedrag en gevoel wanneer je schaduw weer omhoog komt!

 

Het werkt namelijk zo wanneer jouw schaduw omhoog komt

  • en jij accepteert jezelf
  • en je gevoel
  • en je gaat ook echt in dat gevoel zitten

Dan her-programmeer jij je ego en omdat het ego het nare gevoel niet wilt voelen veranderd dus je gedrag!

 

Mensen willen graag gaan uitleggen wanneer zij iets fout hebben gedaan, maar dat is dus nog steeds je schuldgevoel projecteren op de ander. De kunst is om deze schuldgevoelens te accepteren en in deze gevoelens te gaan zitten, zodat jij je ego her-programmeert.

 

Doordat het ego nare gevoelens niet wilt voelen, jij je schuldgevoel accepteert en daarin gaat zitten veranderd dus automatisch jouw patroon en dus je gedrag. Door acceptatie van jezelf en alle gevoelens kun je makkelijker patronen doorbreken van negatief gedrag. Je acties worden namelijk anders wanneer jij je gevoelens accepteert en er ook echt in gaat zitten, omdat jij niet meer je gevoel op de ander projecteert en zo dus verantwoording neemt voor je eigen gedrag. 

 

Dingen zeggen veranderd je gedrag niet.. jezelf accepteren en in je gevoelens zitten veranderen de acties van je gedrag. 

 

Mensen hebben er niks aan wanneer jij je blijft verontschuldigen en uitleggen.. mensen hebben er iets aan wanneer jij je acties veranderd en dat gebeurd wanneer jij je ego her-programmeert.

 

Dan nog een handige tool waardoor je ego automatisch opzoek gaat naar de antwoorden is door jezelf positieve waarom vragen te stellen...

 

Bijvoorbeeld:

Waarom hou ik van mezelf?

Waarom ben ik zo blessed?

Waarom voel ik me zo goed? 

Waarom ben ik zo leuk? 

Waarom loopt mijn dag zo goed? 

 

Ik daag je uit om het te proberen. je mind houdt er namelijk van om dingen in te vullen en trust me het zal ook antwoord willen geven op deze vragen. 

 

Je mind is gemaakt om het antwoord te zoeken en of in te vullen.

 

De waarom vragen aan jezelf zijn eigenlijk een soort van affirmaties, alleen met de waarom voor de affirmatie te plaatsten dringt het dieper door in je subconsious mind, omdat jij je mind het laat invullen. Dit werkt effectiever dan affirmaties, omdat jij je mind niet alleen voert maar ook laat interacten.

 

'Weet dat de kracht van het bewustzijn in ieder mens, de grootste troef is die de mensheid bezit' 

 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0