· 

Energie manipuleren

 

De grootste les hier op aarde is dat iemand leert hoe ze energie kunnen manipuleren, maar wat houdt dat in..

 

Dat ze leren bewust te creëren.

 

Alles creëer je vanuit gedachten samen met je gevoel. (mensen zijn zich niet bewust hoe krachtig ze zijn)

 

je kan alles creëren wat je maar wil en onbewust is het leven dat jij leeft al helemaal gecreëerd door jou. 

Alles bestaat uit gedachten en niks is echt.

Wanneer je dat gaat begrijpen ook al lijkt dit nu heel apart, maar je creëert alles elke keer opnieuw en daarom heb je ook zoveel invloed, je kan namelijk een hele andere wereld voor jezelf creëren wanneer jij je focus daar zet.

 

Alles is namelijk energie en de energie op aarde is heel traag waardoor het iets fysieks wordt.

 

je hele leven is energie en gecreëerd met hoe jij je voelt en wat jij denkt. Je hebt ruimte in je leven en het beeld (hoe jij de wereld ziet en wat daarin gebeurd) dat wordt gecreëerd door jou. In dit beeld zitten zelfs opvul mensen. Deze mensen hebben geen functie maar zijn daar omdat zij een opvulling geven aan je leven.

Deze mensen zijn energie en gecreëerd door jou om daar te zijn.

 

Iedere gedachte is energie op een bepaalde frequentie.

 

Je frequentie kun je verhogen, door te helen, je bewuster te worden van je gedachten en je gelimiteerde gedachten los te laten. Iedere negatieve gedachte kun je bewust omzetten in een positieve gedachte. Dan moet je wel eerst je bewust worden van wat je denkt en eens stil gaan staan bij je leven. Jezelf gaan observeren. 

 

Vooral de kracht uit het hier en nu moment is een mooie om te leren bewust te creëren.

Wanneer jij in het hier en nu bent en je eigen gedachten stuurt i.p.v. dat jou gedachten jou sturen, ben je al een heel eind.

 

Focus daarbij op wat je wil en niet op wat je niet wil.

 

Je bedenkt je hele leven, want het is allemaal energie bestaande uit je eigen gedachten. Jij schrijft je hele leven en het ligt niet vast. Het enige wat vast ligt is wat jij hebt gekozen te gebeuren in dit leven om te gebeuren en dit gebeurd omdat jou ziel dit wil ervaren, dus worden deze gedachten gecreëerd zodat jij dit creëert in je leven. Verder is alles ongeschreven en schrijf je eigenlijk je leven uit door hoe jij denkt en zo wordt je leven gecreëerd naarmate hoe jij leeft. Dit is ook waarom jij je leven zo helemaal kan omgooien en je alles kan manifesteren wat je maar wilt. Alles is mogelijk!

 

De mensen zitten vast in hun denk patroon, zo zijn ze ook geprogrammeerd en denken dat ze geen invloed hebben op bepaalde dingen en dit het enige is wat er is, maar wanneer jij je realiseert hoe krachtig je bent en dat jij degene bent die je leven creëert, kun je letterlijk alles creëren wat je maar wil!

 

De mensen in je leven zijn echt, want je hebt gekozen om te reïncarneren en de mensen die in je leven zijn, zijn echt. Alleen is niet iedereen daar om in je leven te blijven.

 

Als ik het moet uitleggen moet je het zo even voor je zien.. het is net een toneelstuk, iedereen staat klaar om in te springen op dat moment wanneer ze horen in te springen..

 

de opvullers zijn de achtergrond mensen (het decor, de figuranten hoe je het wil noemen) ze zijn alleen daar om het geheel op te vullen, maar hebben geen functie.

 

Iedereen in je naaste omgeving is daar om iets van te leren en om van te groeien. Ieder gezegd woord is er niet voor niets. Niemand is er om vast te houden en sommigen zijn er eventjes, sommigen wat langer en sommigen groeien met je mee.

Jij bent je omgeving en groei, jij zal je omgeving veranderen wanneer jij vanbinnen veranderd.

 

Alles is energie en gecreëerd vanuit hoe jij de wereld ziet. De mensen waar je voor hebt gekozen om in je leven te zijn, zijn echt en zullen daar zijn om van te leren, het is gecreëerd vanuit je eigen mind en de mind van de mensen waar je mee bent.

 

Wij als mensen zijn zielen en bestaan uit liefde, de aarde is een lage frequentie, dus is moeilijk om op te leven.. de aarde is om te leren en ervaren (het is een karmische school).

 

De aarde verschuift naar een hoge frequentie doordat mensen hun bewustzijn vergroten en zo hun frequentie verhogen, we evalueren. De aarde evalueert van 3D naar 5D.. de mensen die niet evalueren blijven achter op 3D en dat is niet erg want iedereen zal daar eens komen waar ze horen te zijn.

Het belangrijkste is dat degenen die bewuster aan het worden zijn, gaan leren dat alles energie is en dat energie te manipuleren is om te creëren.

 

Dat is ook waarom je je ego hebt gekregen. Je ego is daar om mee te creëren, niet om vanuit te leven.

 

Dan denk je misschien waarom als ik zelf creëer heb ik dan zoveel shit meegemaakt? Dat is om van te leren, de aarde is een karmische school om te ervaren en ervaringen op te doen.

Wanneer jij je bewust wordt van je lessen, kun je uit je cirkels stappen en evalueren..

Vaak houd jij jezelf vast in deze cirkels omdat je zo geprogrammeerd bent dat je vanuit je mind bent gaan leven en je vanuit je beschermingsmechanismen leeft. (ego)

Hetgeen wat je moet leren ontloop je niet, maar wanneer jij je bewust wordt van je lessen kun je leren bewust te creëren, want dat is de grootste les, dat je leert bewust te creëren.

 

Alles wat je meemaakt, maak je mee voor een reden.. Het zijn lessen en bepaalde dingen maak jij mee zodat je het kan ombuigen tot liefde.

Wanneer jij je bewustzijn vergroot snap je dat alles voor jou gebeurd.. het gebeurd om je purpose te kunnen vervullen en het leven te leven dat jij hebt uitgekozen om te leven.

Waarom jij hier bent op deze aarde. 

Je kan het invullen gaandeweg zoals jij wilt en de dingen die moeten gebeuren om jou op je pad te houden/brengen gebeuren sowieso.

 

De negatieve mensen of de mensen die controle willen houden, De 3D wereld alias de matrix, hebben deze wijsheid voor zichzelf gehouden en het is tijd dat gehele mensheid hier wakker van gaat worden. 

Zodat jij je eigen leven zo optimaal mogelijk kan gaan leven vanuit je kracht en je authentieke jij! Vanuit je hart.

 

Betekent niet dat negatieve mensen slecht zijn, betekent dat ze er waren/zijn om van te leren en dat je bewust de keuze kan maken van wat je wel en niet toe laat in je leven. Je hebt namelijk een keuze en je creëert zelf (dit zelf creëren is letterlijk alles om je heen, alleen de mensen die in je leven horen zijn er om samen met jou te creëren, de rest is er om van te leren en los te laten). Alles wat is gebeurd in je leven heb je zelf gecreëerd, voor jezelf om van te leren.

 

Welk leven wil jij leven en voor jezelf manifesteren? 

Wanneer start jij met het creëren vanuit je ware essentie, vanuit je ware jij?

 

Manipuleren kun je doen door te visualiseren. Je mind weet namelijk niet wat echt of nep is. 

Wanneer jij ook nog eens met je gevoel op 1 lijn ligt bij deze gedachten (en het beste gevoel is vanuit je hart met liefde), dan kun je creëren wat je maar wil.

 

Het transmuteren van energie.

 

Word je dus bewust van wat je denkt, wat jij jezelf inbeeld (is dit positief of negatief) en wat jij uitspreekt. Alles is namelijk energie en een manifestatie van hoe jij in het leven staat. 

Je uiterlijke wereld is een reflectie van je innerlijke wereld en een alles wat jij ziet in iemand is een reflectie van jou. 

 

'Weet dat de kracht van het bewustzijn in ieder mens, de grootste troef is die de mensheid bezit'

Reactie schrijven

Commentaren: 2
 • #1

  Anneke de Lang (woensdag, 02 augustus 2023 17:43)

  Lieve jij,
  Dankjewel voor deze mooie wijsheid, het komt precies op het juiste moment in mijn leven.
  Ik snapte nooit precies wat ze bedoelde met energie manipuleren, maar nu begin ik het te leren.
  Nogmaals dankjewel?
  Anneke ❤️

 • #2

  Sterre (maandag, 13 november 2023 03:05)

  We zijn een gods zich zelfe
  We zijn het licht
  We zijn creators
  Van het hele universum we zijn hier op aarde
  Om samen het te gaan verlichten
  Hier mooiste aan is dat we uitverkorene zijn om hier te mogen zijn en deze openbaring mogen uitvoeren idd qarde is van het hele universum de laagste frequentie maar we pimpen hem naar 5d 6d 7d we zijn zo bezonder en wat we nog meer kunnen..ik heb 12d mogen aanschouwen het is ongekend wat daar mogelijk is stay strong en zorg voor elkaar ����❤������we are one tribe one blood one love �