· 

Alcohol

Wat alcohol met je doet.. 

 

het zorgt ervoor dat jij niet meer volledig present bent in het moment en niet meer gegrond in je lichaam, waardoor andere mensen makkelijker in jouw energie kunnen doordringen en energie van jou kunnen nemen. Het breekt de connectie met jezelf. Alleen jij neemt het, omdat jij nuchter niet compleet jezelf durft te zijn en alcohol nodig hebt om uit je eigen lijden weg te zijn. Het is een vlucht van de realiteit die jij voor jezelf hebt gecreëerd.

 

Alcohol houdt jou in een staat van lagere energie. Alcohol is niet gemaakt om tot je te nemen, het wordt gebruikt om je slapend te houden, zodat jij het geluk in jezelf niet vindt en in lage staat blijft met je gevoel. 

 

Alcohol zorgt ervoor dat er gaten in je energetische veld komen waardoor andere energieën jou makkelijker kunnen beïnvloeden. Energie van iets of iemand anders wordt sneller overgenomen in jouw lichaam, waardoor jouw gedachten, gevoelens en emoties kunnen worden bepaald. 

 

Het leven is er voor om bewust mee te maken. Om bewust in het moment te leven en alles te voelen en te ervaren. Het is niet gemaakt om geleefd te worden, om jezelf te beïnvloeden of om door iets anders beïnvloedt te worden. Het leven is gemaakt zodat jij je pure jij kan zijn en je leven kan leven vanuit je hart.. in alignment.. mind, body and soul. Het is niet gemaakt om jezelf te verdoven, maar juist om alles te voelen. 

 

Waar kies jij voor? Wil je jezelf blijven verdoven of wil je je leven optimaal ervaren?

Zonder de laagtes zijn er geen hoogtes. Wees je eigen geluk en vervul jezelf. Vul je eigen leegte op door bewust in het moment te zijn en niks weg te drukken en laat je al helemaal niet beïnvloeden door andere energieën die makkelijker tot jou kunnen doordringen wanneer jij alcohol hebt gedronken.

 

'Weet dat de kracht van het bewustzijn in ieder mens, de grootste troef is die de mensheid bezit'

Reactie schrijven

Commentaren: 0