· 

Wat beslis jij voor jezelf

Het leven zit vol triggers en ‘stemmetjes’ en mogelijkheden, de juiste beslissing als we moeten kiezen kunnen we kiezen door twee manieren van benadering. Namelijk:

 

1. rationeel benaderen 

2. je ‘gevoel’ oftewel intuïtie volgen (dus ook horen) 

 

Welke jij kiest is aan jou…dat heet vrije wil.

 

‘ De juiste keuze’ bestaat niet. Alles is goed!

 

Nogmaals, rationeel benaderd kom je op hele andere inzichten dan intuïtief. 

 

Mensen zijn steeds ‘verder geraakt’ van hun intuïtie o.a. naarmate de media de grip neemt en krijgt op ons menselijke brein. Daarom pleit ik zelf om allerlei media en het belang van de mening van ‘anderen’ te nihileren of, wanneer het met je resoneert aannemen, ook al is deze gebaseerd op, de door ons geaccepteerde conditionering’ waar bijvoorbeeld dokters alles weten (meen je dit serieus? Dan ben je jezelf kwijt geraakt en dus de regie over je eigen leven verloren bent.

 

JOUW REGIE overnemen en daarop beslissingen nemen die, vaak zelfs beter zijn wanneer ze door JOU genomen worden, is jouw opdracht! Blijf bij jezelf! Dit moet je leren doen! Het is echter niet vanzelfsprekend!!! 🙏

 

'Weet dat de kracht van het bewustzijn in ieder mens, de grootste troef is die de mensheid bezit'

Reactie schrijven

Commentaren: 0