· 

Gevoel

Als je je gevoel ontkent zal je een gedeelte van jezelf ontkennen en dat zal zich uiten in de wereld om je heen. Een gedeelte zal wegvallen in je leven omdat je een gedeelte van je zelf weg laat vallen en niet naar kijkt, het is niet zo dat dan dat gevoel ineens weg gaat, omdat je het ontkent en of weg drukt, die leegte zal je blijven voelen. Je gevoel is belangrijk dus ontken het niet. Hoe meer jij je gevoel gaat toe laten, gaat herkennen en er naar gaat handelen in wat jou gevoel nodig heeft, hoe meer vervult je zal zijn (omdat je je gevoel omarmt en er niet voor weg loopt) en hoe meer dit zich zal uiten in de fysieke wereld.

 

Over het gevoel Angst, kan ik zeggen angst is ego. 

Betekent niet dat je dat ego moet wegdrukken, of dat dat er niet is, want dat gedeelte is er ook van jou. betekent dat je tegen je ego kan zeggen, oke  ik hoor je, maar dit is niet mijn zielsgevoel of het gevoel vanuit mijn hart en dan ga je in gesprek met je ego/innerlijke kind om er achter te komen waar deze angst vandaan komt. Vaak komt het omdat je een nare ervaring/trauma hebt mee gemaakt. Omarm dus alle van jezelf en wees daar liefdevol naar. 

Je hoeft je angst of alle nare gevoelens niet je leven laten te bepalen, daar heb je dus de keuze in. 

Door al deze nare gevoelens toe te laten en dus te voelen, er liefdevol naar te zijn en het te accepteren, kun ook tegen deze naar gevoelens zeggen, ik weet dat je er bent en hoe eng en oncomfortabel het ook is, we gaan ons hart volgen.

Want je hart is de taal van de ziel en de weg naar je geluk. 

 

Werk met je ego/innerlijke kind/lichaam/ mind etc alles bij elkaar samen, want je bent helemaal goed zoals je bent, je bent compleet, goed en waardevol, ook al zegt je mind je vaak wat anders. Het is dan ook niet om dat gedeelte te ontkennen in jezelf, het is om dat gedeelte te omarmen en te doen wat je hart je in geeft.

Liefdevol naar jezelf en je gevoel, luisteren naar je gehele jij en erachter komen wat het jou probeert te vertellen en waarom.

 

'Weet dat de kracht van het bewustzijn in ieder mens, de grootste troef is die de mensheid bezit'

Reactie schrijven

Commentaren: 0