· 

Vertrouwen

Vertrouwen is iets wat je in jezelf hebt. 

Wanneer jij mensen niet vertrouwd of wantrouwt al bij voorbaat is dat omdat jij jezelf niet vertrouwd.

Je intuïtie, je gevoel, je lichaam spreekt namelijk altijd tegen jou. 

 

Wanneer jij iets hebt meegemaakt waardoor je vertrouwen weg is in mensen of wat dan ook, zit dat opgeslagen in je lichaam. Dat uit zich in angst, dus elke keer zal dat omhoog komen totdat je het gevoel toelaat en het heelt, zodat het je lichaam kan verlaten. 

Wanneer je dat toe laat en dat stukje in jezelf hebt geheeld, dan kun jij erop vertrouwen wanneer je lichaam zegt dat er iets niet klopt, dat het dan ook niet klopt! 

 

Als eerste werk je aan jezelf in het vertrouwen in jezelf. Je werkt aan je trauma’s, je geloofsovertuiging en wanneer je dat doet praat je in het positieve tegen jezelf. Dus je zegt tegen jezelf ik vertrouw op mijzelf, ik luister naar mijn intuïtie, ik luister naar mijn lichaam (scan je lichaam ook en probeer te voelen, je lichaam praat altijd tegen jou).

 

Je hoeft vertrouwen niet uit jou te leggen want het gaat er niet om of je iemand anders kan vertrouwen, het gaat er om dat je jezelf vertrouwd en luistert naar jezelf wanneer iets niet goed voelt. Dat is vertrouwen. 

 

Bouw ook aan je eigenwaarde, het respect voor jezelf en de liefde voor jezelf. Weet dat jij altijd de kracht heb om voor jezelf te kiezen in welke situatie dan ook. Wat iemand anders doet hoef jij niet in de hand te hebben, daar hoef je geen controle over te hebben. Weet dat wanneer iemand iets doet dat dat niks te maken heeft met jou, maar alles met diegene. Weet ook dat jij de kracht dan heb om voor jezelf te kiezen. Open staan voor al het mooie, is open staan voor alles en weten dat jij alles aan kan, omdat het enige dat jij nodig hebt is het vertrouwen in jezelf.

 

Alles is namelijk zelf.

 

'Weet dat de kracht van het bewustzijn in ieder mens, de grootste troef is die de mensheid bezit'

Reactie schrijven

Commentaren: 0