· 

Intuïtie

Luisteren naar je intuïtie kan moeilijk zijn voor iemand. Dat komt omdat iemand bang is en onzeker om te luisteren naar wat hun intuïtie te zeggen heeft. Het onbekend stemmetje die , als je dus uberhaupt luistert...en niet afgeleid bent met oordopjes of social media of telefoons. In deze tijd steeds moeilijker, vandaar dat 'bewust'zijn erg belangrijk is.

 

Dat betekent niet dat ze niet weten wat hun intuïtie hun vertelt, maar juist dat ze wel weten wat hun intuïtie hun vertelt. Ze zijn alleen bang dat als ze naar hun intuïtie gaan luisteren, mensen en dingen gaan veranderen of wegvallen vanuit hun leven. Mensen houden vaak vast vanuit angst of vanuit het onbekende, ze niet weten wat er zal gaan gebeuren, de controle loslaten. Als ze eenmaal gaan zien dat wanneer ze wel gaan luisteren naar hun intuïtie en weten dat als ze focussen op positief zijn en eigen waarde hun intuïtie hun ook zal leiden naar positiviteit en hun dingen en mensen zal brengen dat goed voor ze is. Het is alleen het oude en bekende loslaten en ja daar zullen mensen bij wegvallen die er niet zijn voor je hogere zelf. Betere mensen die met jou matchen, betere situaties zullen zich gaan voordoen wanneer je gaat luisteren naar jezelf en je intuïtie, al lijkt dat in het begin niet zo. Het is een fase waar je doorheen gaat waarin je zelfvertrouwen ontwikkelt, eenmaal door die fase heen zal je zien dat het allemaal beter voor je uit zal pakken. Je intuïtie is er namelijk niet voor niks.

 

Het is de verandering die mensen vaak beangstigend vinden, eenmaal overgegeven aan je eigen zelfvertrouwen, zal je zien dat jij degene bent die alles het beste voor jou weet en dat je intuïtie je leidt naar hetgeen wat het beste voor jou is. Weet dat je intuïtie je brengt waar je moet zijn en dat is het pad van je hogere zelf, het pad dat jij hebt gekozen om te leven in dit leven. Het pad van zelfontwikkeling en groei. Als je alleen ziet wat je wil zien en niet vanuit het grotere perspectief kan kijken, is loslaten eng.

 

Mensen willen graag weten en zekerheid, het is het juist niet willen weten en vertrouwen dat alles gewoon gaat zoals het hoort te gaan wanneer je naar je zelf luistert. Weet dat in elke situatie je leert en in elke situatie je intuïtie je leidt naar het beste.

 

Je hoeft niet aardig te zijn, je hoeft geen dingen voor iemand te doen, alleen maar zodat ze je aardig blijven vinden, het enige wat je moet doen is voor jezelf leven, voor je zelf kiezen, je eigen intuïtie volgen, je zelf voorop stellen en doen waar jij je goed bij voelt, niet voor iemand anders, maar voor jezelf.

 

Mensen snappen vaak niet dat als ze aardig gevonden willen worden ze vaak in hetzelfde cirkeltje blijven en bij dezelfde mensen blijven hangen. Mensen die allang niet meer dienen en waar je je les al uit hebt kunnen leren. Naar je intuïtie luisteren zal deze mensen uit je leven halen en soms moet je daarom rouwen omdat je ego hieraan vast bleef houden. Daarom  kan het moeilijk zijn om naar je intuïtie te gaan luisteren, omdat je dan eindelijk eerlijk naar jezelf gaat zijn en de veranderingen in gang gaat zetten die je eigenlijk al wist, maar nog niet aan toe wilde geven.

 

'Weet dat de kracht van het bewustzijn in ieder mens, de grootste troef is die de mensheid bezit'

Reactie schrijven

Commentaren: 0