· 

Suiker

Het gif waar de meeste mensen onbewust aan verslaafd zijn. 

 

Dan heb je het over verslavingen, suiker is 1 van de grootste verslavingen in de wereld en is aan alles bijna toegevoegd.

Dan denk je misschien als het echt zo slecht was dan zouden ze het niet overal aan toevoegen, maar draai het eens om...

 

Wanneer jij verslaafd ben aan suiker wil je steeds meer en zo raak je verslaafd aan heel veel eten, omdat het overal aan toegevoegd is. 

Juist omdat het overal aan toegevoegd is en je vaak beetjes er van binnen krijgt, vraagt je lichaam onbewust naar meer. 

 

Zo hebben ze het nog mooier gemaakt door te zeggen er zit ook suiker in fruit en mensen vergelijken dat met hetzelfde. 

 

Dat is niet hetzelfde, dit is je wijsgemaakt!

 

Naast water, is fruit juist hetgeen wat je nodig hebt, alleen zijn wij zo gewend aan alle zware maaltijden (waardoor we ons overigens ook nog eens heel zwaar door gaan voelen), dat we zijn verleerd om te luisteren wat ons lichaam nu echt nodig heeft. (en dan hoor ik weer een collega die zegt: in fruit zit hetzelfde suiker!) 

 

Juist omdat je verslaafd bent aan suiker, denk jij dat je lichaam ander voedsel nodig heeft dan dat je eigenlijk nodig hebt en zo zit je in een visuele cirkel dat je gezondheid niet ten goede doet. Je denkt dit omdat je brein je dit zo laat aanvoelen. 

 

Dan gaat het nog even iets dieper dan dat. 

Suiker vernietigd eigenlijk je cellen en is een voedingstof voor parasieten en schimmels in je lichaam. Met suiker laat je dus schimmels groeien en kunnen parasieten overleven in je lichaam. Doordat schimmels en parasieten leven op suiker en zich daar mee voeden, krijg jij dus hunkeringen naar suiker.

 

Suiker is 1 van de dingen naast vlees wat je echt niet zou moeten eten. 

Door vlees ontstaan er juist parasieten in ons lichaam en niet alleen dat. Je wil niet weten wat er allemaal is toegevoegd aan onze voeding. Ons lichaam wordt door suiker letterlijk ziek gemaakt. Wij zijn niet gemaakt om schimmels en of parasieten in ons lichaam te hebben. 

 

De voeding dat je voorgeschoven wordt en dan vooral suiker creëren ziekten zoals kanker, auto-immuunziekten etc. Je gezonde cellen worden vernietigd en zo hebben schimmels etc kans om te groeien en het lichaam nog zieker maken. 1 je lichaam moet al werken tegen de cellen die vernietigd worden en 2 je immuun systeem gaat naar beneden waardoor het lichaam je niet meer je kan beschermen op natuurlijke manier. Het lichaam moet zo hard werken dat je in feite steeds zieker wordt.

Kanker is een schimmel gecombineerd met emotionele onderdrukkingen, energetische blokkades. 

 

 

'Weet dat de kracht van het bewustzijn in ieder mens, de grootste troef is die de mensheid bezit'

Reactie schrijven

Commentaren: 0