· 

Karmalijn en projectie

Projectie is de gedachte gekoppeld aan een energie die bewust of onbewust wordt overgebracht op een ander. 

 

 

Karma lijn wonden zijn geprojecteerd van generatie op generatie.. 

karma lijn wonden kunnen worden geheeld, doordat iemand in het gezin een awakening heeft gehad en aan zichzelf begint te werken, patronen begint te door breken en door zelfliefde zijn/ haar wonden heelt. Door het helingsproces vloeit geheelde energie terug door de koorden en wordt automatisch de lijn (ouders, voorouders etc) geheeld. 

Hoe meer mensen wakker zijn en zijn of haar energie/wonden Helen en van zichzelf beginnen te houden, hoe gezonder de lijn wordt. Hoe gezonder de lijn is, hoe minder er word geprojecteerd op de generatie na jou. Hoe meer jij in dit leven aan jezelf werkt, hoe sneller de generatie die voortvloeit vanuit jou kan leven op een hogere vibratie (de vibratie van liefde) omdat zij sneller in staat zijn liefde voor zichzelf te creëren (omdat zelfliefde ook geprojecteerd wordt) (je oogst wat je zaait).. werk aan jezelf (aan de liefde voor je zelf) en deze liefde wordt automatisch de wereld ingezonden en dat is waar je hier voor bent. De oudere zielen zijn hier omdat zij een hogere bewustzijn bevatten (key is wakker worden tot deze hogere bewustzijn) deze hogere bewustzijn (deze energie) gebruiken tot heling van de karma lijn (van negatieve projectie naar positieve projectie) + heling van eigen wonden vanuit vorige levens en te transformeren naar de pure energie die liefde heet en dit te verspreiden de wereld in, zodat jongere zielen minder karma creëren, sneller wonden kunnen Helen en sneller deze transformatie doorgaan.

 

Het werk wat je aan jezelf verricht (de liefde voor jezelf) creëert automatisch een gezondere lijn door de energie die jij laat vloeien.

 

 

Dit is waarom alles in je leven gebeurd voor een reden, hoe langer het duurt om wakker te worden, hoe langer de karma zal doorwerken in je leven, dus hoe langer je bepaalde lessen herhaald en bepaalde mensen aantrekt (en ook interesse in hebt) omdat jou ziel er om vraagt om wakker te worden en te Helen, zodat je kan groeien naar een hoger bewustzijn. Jij hebt dit leven gekozen, omdat jou ziel weet dat hij/zij dit leven aan kan en het kan Helen.

Het draait allemaal om wakker en bewustwording! 

Je kan er voor kiezen om wakker te worden door je eigen bewustzijn te trainen..

Door je eigen gedachten te gaan observeren, door positief te gaan denken, door zelfliefde te gaan creëren, door oude pijnen heen te werken en door altijd naar je intuïtie te luisteren. 

Luister naar jezelf en je volgt het pad dat je hoort te volgen in dit leven.

 

'Weet dat de kracht van het bewustzijn in ieder mens, de grootste troef is die de mensheid bezit'

Reactie schrijven

Commentaren: 0