· 

Witches

Witches


Feit is dat er net zoveel mannelijke als vrouwelijke heksen bestaan, want iedereen bestaat uit de mannelijke en vrouwelijke energie en iedereen heeft zijn of haar intuïtieve gaven. Iedereen is een pure ziel en heeft een (zelf) helend vermogen, ook heeft iedereen toegang tot het goddelijke en een alles wat moeder aarde te bieden heeft. Een man in zijn masculine in contact met zijn feminine energie is een man in zijn kracht. Een vrouw in haar feminine in contact met haar masculine energie is een vrouw in haar kracht. 

 

The moon, dark, water, blue, cold, slow, earth, is all feminine. 

The sun, light, fire, red, hot, fast, heaven is all masculine.

 

Fusion this together and there is all and nothing at once. 'perfect balance' 

 

Wij zijn in alles 1 en hetzelfde, wij zijn de bomen, het gras, de edelstenen, de planten, de dieren, de bloemen, de aarde, de lucht, het water, het vuur en het gehele universum. 

Wij zijn alle elementen, want wij zijn energie en deze energie kan zich tot een iedere frequentie transformeren. Wij gebruiken dus ook al deze elementen afhankelijk van welk soort heks je bent, waar je interesses en de ontwikkeling van jou en je bloedlijn ligt en welke gaven jij hebt ontwikkeld. Alles is mogelijk! 

 

Wij heksen transmuteren en alchemiseren energie.

 

Zelfs al ben je niet aards alle zielen hebben krachten en gaven in zich. De 1 anders of meer ontwikkeld dan de ander. alle zielen hebben hun zielswijsheid en alle zielen dragen de wijsheid van hun voor ouderen in zich. That's why you heal generational trauma if you heal yourself in this moment by transmuting and alchemising the energie. By healing you also unlock the wisdom in your DNA because you are in contact with yourself, once in contact with self and the awarness in your body (Grounded) you have acces to your arkasian records (your souls wisdom) and the wisdom of the body you got from your ancestors. Alle their knowlegde they passed on to you, it's up to you if you listen to yourself, trust yourself, feel yourself and build on yourself. 

 

 

In 3D laat jij je nog leiden door je ego en voel jij je nog niet in contact met jezelf, in 4D weet je wat je bent en dat er meer is en in 5D ben jij de wijsheid je hogere zelf en je ancestors!

You channel their wisdom because you unlocked the wisdom of your DNA. It is all in you.

 

Wanneer jij meer in contact wil komen met jezelf en je ancestors praat dan met jezelf en met hen.

Groet en dank ze elke ochtend wanneer je wakker word en geef ze de toestemming om hun wijsheid door jou te channelen. Dank ze voor hun wijsheid, gaven en bescherming. 

 

Dank jezelf voor jouw eigen wijsheid en gaven. 

Zie hoe jij met jouw wijsheid een toevoeging bent in hun lijn en dat je dankbaar bent dat zij hun wijsheden aan jou hebben doorgegeven. 

 

De wijsheden van jouw voorouders zitten opgeslagen in jou en jij met je ziel die deze ervaring mag opdoen en deze wijsheden tot een hoger level mag expanderen door ze samen te voegen en nog sterker te maken is een zegen en al het wonder op zich. 

 

Jouw ouders hebben jou het leven gegeven en zij hebben een alles aan jouw door gegeven wat zij in zich bezitten, wat zij weer van hun ouders hebben gekregen en hun weer van hun ouders. 

 

besef jij je eigenlijk wel hoe krachtig je bent en hoeveel wijsheid je bezit? Besef jij je dat alles energie is en dat jouw gedachten je realiteit creëren? Besef jij je dan ook dat wanneer jij in je kracht staat dat jij alles kan manifesteren en creëren wat je maar wilt? 

 

you can use everything in your benefit and in the benefit for the greater good. 

 

 

 

'Weet dat de kracht van het bewustzijn in ieder mens, de grootste troef is die de mensheid bezit'

Reactie schrijven

Commentaren: 0