· 

Medicatie en energie blokkades

Wanneer je medicatie slikt..

kan ik je vertellen dat het niet het medicijn is wat je nodig hebt, maar je hebt een vastgehouden trauma nog in je lichaam zitten dat opgelost moet worden.

 

Het is een emotionele energie blokkade in je lichaam. 

Dat is wat de symptomen van ziekten veroorzaken. Ziektes ontstaan altijd uit energie blokkades, voedsel dat het lichaam ziek maakt, Negatief geprogrammeerde gedachten en gelimiteerde geloofsovertuigingen wat deze energie vasthoud in je lichaam.

 

Medicatie onderdrukt een symptoom en lost hem niet op, waarbij het ook nog vaak verplaatst in het lichaam, waardoor je lichaam in principe nog zieker wordt. Het begint bijvoorbeeld bij een prikkelbare darm syndroom waarvoor je medicatie krijgt en uiteindelijk krijg je last van je schildklier, suikerziekte of iets dergelijks waar je dan weer medicatie voor krijgt en zo breid iets zich steeds verder uit en krijg je steeds meer lichamelijke klachten en ziekten. Daarnaast bestaat medicatie uit synthetische stoffen wat ook niet bevorderlijk is voor de gezondheid. Wanneer jouw lichaam klachten en of ziekten aangeeft verteld dit jou iets. Wanneer jij niet in jezelf durft te kijken naar wat jij van jezelf onderdrukt (bijvoorbeeld woede) dan gaat dit je letterlijk vanbinnen opvreten waardoor je ziek wordt. 

 

De meeste mensen hebben geleerd dat je emoties niet mag uiten of weg moest drukken (vaak word er wanneer je kind bent al gezegd 'ach hou is op, niet huilen, nu niet, ik heb hier nu geen tijd voor' en noem het maar op (waardoor jou word aangeleerd je aan te passen, niet te uiten en of je het gevoel hebt dat je teveel bent en of je emoties er niet toe doen), maar emoties zijn er juist om te doorvoelen en om te uiten..

 

Emoties en gevoelens zijn er om te voelen! Boosheid, angst, verdriet en pijn hoor je juist te omarmen en je hoort er voor jezelf te zijn op die momenten. 

Al deze emoties zullen omhoog blijven komen net zolang totdat je het gaat omarmen. Het is juist het deel van jou waar je liefdevol naar mag zijn en het deel dat jou nodig heeft op dat moment van de emoties. Wanneer je dat leert te doen, leer je te helen en emoties te doorvoelen en los te laten..

 

Hiermee los je energie blokkades op en zal je steeds gezonder worden, steeds gelukkiger. Het is in het begin niet makkelijk om deze verandering aan te brengen in je leven, maar het is het zo waard! Niemand kan dit voor jou doen, alleen jijzelf kan jou dit geven en dit doen voor jezelf. 

Neem de tijd voor jezelf en erken wat jij voelt.

 

Daarnaast is het belangrijk dat je gezond voedsel tot je gaat nemen en goed voor jezelf zorgt.

Beweging (wandelen, sporten of wat bij je past), buiten zijn in de natuur en vooral geen SUIKER.

Tis een proces in waar je steeds beter gaat begrijpen wat wel en niet gezond voor je is. 

Het zijn in ieder geval niet de medicijnen die je symptomen onderdrukken, daar verplaats je het probleem mee.

Werk met je energie, los je trauma's op, je blokkades en wordt zo steeds gezonder.  

 

'Weet dat de kracht van het bewustzijn in ieder mens, de grootste troef is die de mensheid bezit'

Reactie schrijven

Commentaren: 0