· 

Vrouwen

 

Weet je wat het is met vrouwen.. Wij zijn over de jaren heen zo geprogrammeerd door maatschappij, media, opvoeding en meer waardoor jij gevormd bent, dat wij denken dat wij minder zijn dan mannen, maar feit is dat wij niet minder zijn dan mannen.

Wij hoeven niet onze waarde te bewijzen of ons heel goed voor te doen en meer te geven of om te doen wat er van ons verwacht wordt om maar iets te kunnen ontvangen, te verdienen en of voor elkaar te krijgen! 

 

Over de jaren heen accepteren wij het minimum van mannen en het is tijd dat wij gaan inzien dat we het beste verdienen. Ik zag een vrouw en zij zei: 'als een man vraagt naar hoe jouw dag was, dan ben je binnen'... WTF! seriously? we need to have a real conversation about this! 

 

Dat is namelijk genoegen nemen met het minimum en denken dat je niet meer verdiend dan dat!

Vrouwen; stap in je kracht en laat zien wat je waard bent en bij het laten zien betekent het niet dat jij daar iets voor hoeft te doen, maar dat je niet minder meer accepteert en dat je alleen nog maar gaat voor het beste!

Jongens geven je beetjes en laten je in verwarring, zij weten niet wat ze willen. Een man en dan heb ik het over een man die gaat voor wat hij wil en gaat voor jou! Hij hoeft niet na te denken... NEE, wanneer hij jou wil zal hij jou het beste geven.. tijd, aandacht en energie (en niet voor eventjes  om je daar te krijgen waar hij wil). Hij wil jou leren kennen en al moet hij er 3 uur voor rijden, iemand die jou wil doet dat voor jou en simpelweg... Omdat je dat waard bent!

 

Iemand die jou wil, wil bij jou zijn en geeft je ook die zekerheid. Ik heb het over een man, die niet onzeker wordt van een vrouw in haar kracht, maar juist de vrouw in haar kracht laat staan, omdat hij ook in zijn kracht staat. Hij is niet het meest belangrijke, maar jij bent het meest belangrijke voor jezelf (centreer jezelf). Met trots zal hij naar jou kijken en jij zal met trots naar hem kijken, omdat je het beste in elkaar boven brengt en het beste voor elkaar wil. Wanneer een man gaat domineren en je als shit gaat behandelen is dat omdat hij bang is en het gevoel heeft dat hij niet mannelijk genoeg zal zijn wanneer jij in je kracht staat. Hij zal controle willen uitoefenen, omdat hij zich waardeloos voelt en het gevoel heeft dat hij niks te geven heeft wanneer jij in je kracht staat. een man die alleen maar geld brengt heb je niks aan, daar krijg je je liefde niet voor. Dat is ook een minimum wanneer een man alleen het geld binnen brengt en je verder geen liefde en intimiteit geeft. FUCK OFF! 

 

Time to step up and know your worth! 

Er zijn gewoon mannen die mannen zijn hoor, alleen ben je altijd voor minder gegaan. Wanneer jij je waarde gaat zien en je daar ook naar gaat gedragen, trek je ook iemand aan die jou waarde ziet, omdat hij zijn eigen waarde kent! 

Hij brengt en geeft omdat hij interesse heeft in jou, omdat hij het leuk vindt om dat voor jou te kunnen doen. Wanneer een man in balans is zal hij zorgzaam zijn naar/voor jou en je een veilig gevoel geven. En nee Queen ik heb het niet over de pleaser die een masker draagt en doet alsof door zijn eigen onzekerheid of om je ergens te krijgen waar hij je wil hebben. Ik heb het over een man die jou steunt en jou in je kracht laat staan en zich daar niet geïntimideerd door voelt, een man die trots is op hetgeen wat naast hem staat en niet om controle over te hebben. Een man die van jou houdt zoals jij bent en waar je volledig jezelf kan zijn. Een man die je ruimte biedt om jezelf te zijn, jezelf te ontwikkelen en toch daar is om dat hij bij jou wil zijn en jou kiest. Een man waar je mee kan lachen, kan huilen, je vasthoud, je loslaat, je zekerheid biedt en iemand die naar jou kijkt en trots is dat jij in zijn leven bent. Hij is de toevoeging in je leven en niet dat je hem nodig hebt (je kan het prima zelf), maar omdat je ook voor hem kiest en hetzelfde voor hem kan zijn als dat hij voor jou is. Omdat jij bij hem terug kan stappen in je vrouwelijkheid en hem de ruimte biedt om ook echt man te kunnen zijn.

 

Man man man ik heb zelf in relaties gezeten waar ik alleen maar het minimum kreeg en wanneer ze gingen geven op het punt dat je eigenlijk weg wilde en toch bleef omdat je blij was dat je wat kreeg! En bij wat krijgen bedoel ik aandacht, liefde, gezien worden en je gehoord voelen (ook op het minimale level, maar hey dat was tenminste iets) Ik keek naar fucking potentie! Fucking manipulatie! (en niet alleen van hem, maar je manipuleert jezelf ook, door te kijken naar potentie en niet realiteit). Die tijd is geweest, want ik zie ook dat het heel anders kan en dat wanneer een man een man is en geen gewond jongetje, hij er zonder moeite voor je is en bij je wil zijn. Tijd dat vrouwen gaan zien wat ze waard zijn! Jij wil je toch gezien en gehoord voelen? Jij wil toch dat iemand je waarde ziet? Jij wil toch respect? Iemand die er voor jou is en jou ziet, intimiteit? En bij intimiteit bedoel ik niet dat iemand je wil voor seks he DAMES. Je mag gewoon sensueel zijn en sexy en aantrekkelijk en zelfverzekerd en niet om te pleasen, of omdat je denkt zo een man bij je te houden, maar voor jou want je bent een vrouw en je bent PRACHTIG! Wanneer jij zelfverzekerd in je lichaam zit en jij jezelf eens gaat zien als prachtig, is dit al zo aantrekkelijk in een vrouw en dan ben je sexy. 

 

Own yourself!

Wanneer jij in je kracht gaat staan, je grenzen zet en niet voor minder gaat, zal je een man in zijn kracht aantrekken en dat betekent niet dat andere mannen het niet willen proberen hoor, maar die jongetjes druppelen snel af wanneer ze zien dat jij niet voor minder gaat en zo onderscheid je wat echt en wat nep is. zo ga je zien welke oprecht interesse heeft. De player druppelt af. De verwarde man die niet weet wat ie wil druppelt af en het jongetje druppelt af. de meeste mannen houden van de traditionele rollen waar we in zijn geprogrammeerd, want dat geeft ze power, controle en bij controle voelen zij zich zeker, omdat ze denken dat zij dan wat zijn. Laat de mannen eens uit hun fucking comfort zone stappen en zichzelf beteren (en dat zichzelf beteren is ook dat jij jezelf betert en je eigen waarde gaat zien!).

 

  • -Het jongetje laat vaak de vrouw alles beslissen en is er nog niet aan toe om een echte man te zijn, hij zal er emotioneel niet voor je zijn, omdat hij zelf emotioneel nog niet volwassen is. Hij kan nog geen leiding nemen en is met alles oke. Het jongentje komt niet voor zichzelf op en stelt geen grenzen. Hij zal over zijn relatie tegen iedereen praten en zal openlijk negatief zijn over zijn vrouw. Het is niet omdat hij slecht is, maar omdat hij nog een kind is. De vrouw zal in deze relatie eerder de moederrol aannemen en hem willen opvoeden i.p.v. een echte vrouw te kunnen zijn.

 

  • -Een player is egoïstisch en wil je voor 1 ding, Hij zal nooit je waarde zien. Hij zal een charmeur zijn om jou te laten doen wat hij wil, doen alsof je belangrijk bent, maar speelt een spelletje, hij zal je als shit behandelen achter je rug om. Hij is alleen met vrouwen bezig en je zal niet goed genoeg voor hem zijn, ook zal hij je nooit trouw zijn. Hij zit in zijn ego. In het begin zal hij je voor hem laten vallen en alles voor je zijn, hij zal je vertellen wat je wil horen, en je laten zien wat je wil zien. Hij zal in je hoofd komen door je hart te veroveren en zo controle nemen over je denken. Wanneer hij je daar heeft, zal hij veranderen en zal hij je steeds meer van de echte hij laten zien (dat masker kun je namelijk niet 24/7 altijd op blijven houden). Hij zal alleen bij jou zijn, omdat het voordeel voor hem heeft en niet geven om jou. Alle aandacht dat je krijgt van een player is tijdelijk! Zijn woorden komen op den duur niet overeen meer met zijn daden. Zijn gedrag verander en jij zal je gaan afvragen of jij iets fout hebt gedaan! WAT NIET ZO IS! (wat ook nog vaak gebeurd is dat hij weer liefdevol en aandachtig is wanneer jij uit de relatie wil stappen en net genoeg blijft geven om je daar te houden waar hij wil).

 

  • De verwarde man kan een man zijn die geen spelletjes speelt, hij kan van je houden, je dingen geven, maar nooit echt voor je gaan. Hij zal alleen maar excuses verzinnen om je aan het lijntje te houden en jou in zijn leven te houden. Hij is in al die tijd dat jullie samen zijn nog aan het uitzoeken wat hij zelf wil in zijn leven, omdat hij het zelf niet weet. Jij bent daar omdat het gewoonte is en hij niet alleen is, maar hij gaat niet echt voor jou. Niet dat je haast moet hebben in liefde, zeker niet. Alleen een verwarde man houdt je aan het lijntje en dat is niet oke! Hij zal zijn eigen richting niet weten van wat hij wil in het leven en zal jou zeker geen zekerheid bieden. Hij zal je onzeker laten voelen bij waar je staat en omdat hij niet duidelijk is denk jij dat hij wel voor je gaat en blijf je hangen in een half half relatie.

 

  • Je wil een volwassen man dames! Wij zijn zeker niet minder, een echte man laat je in je kracht staan en is blij dat jij je uitspreekt en wil er oprecht voor jou zijn. Hij zal ook gewoon duidelijk zijn over waar jij staat en is hij daar niet duidelijk over, creëert hij verwarring of komen zijn acties niet overeen met zijn woorden, zegt hij het 1 en geeft hij je vervolgens een ander gevoel.... Lady's stop er dan mee en ga er niet vanuit dat hij op magische wijze ineens voor jou kiest. Zet je leven niet on hold voor een man of voor potentie en geef jezelf het beste. Centreer jezelf, heb respect voor jezelf, geef jezelf, weet je eigenwaarde en laat je leven om jou draaien. Dat is niet egoïstisch, dat is zelfliefde. Iets wat wij onszelf mogen geven! En niet eens mogen, maar moeten geven, want dat ben je waard! 

 

Now put on your crown and sit on your throne, because you deserve the fucking best! 

 

 

'Weet dat de kracht van het bewustzijn in ieder mens, de grootste troef is die de mensheid bezit'

Reactie schrijven

Commentaren: 0