· 

Cirkels

Mensen leven in cirkels net zolang totdat ze het hebben geleerd en uit deze cirkels breken. 

De meeste mensen hebben niet eens door dat ze in deze cirkels leven en dat ze deze cirkels aan het herhalen zijn. Waarom mensen dit niet door hebben is omdat als ze iets veranderen in hun leven zonder dat ze hun perspectief of geloofsovertuiging hebben veranderd er in feite niets veranderd.

 

Je hebt misschien een andere baan of een andere relatie en er zijn andere mensen in je omgeving, maar de lessen zijn hetzelfde; dezelfde cirkels met andere mensen.

 

Zolang jij je niet bewust raakt van je eigen patronen, zal je weinig leren en ontwikkelen op zielsniveau.

 

Mensen denken andere omgeving andere mensen, maar het is hetzelfde. Zolang jij je innerlijke en je mindset niet verandert en waar jij in gelooft, dus wat jij jezelf hebt wijsgemaakt in je gedachten tijdens je leven, zal er niks veranderen. Dezelfde dingen zullen zich blijven herhalen.

 

Bewust worden

Observeer je leven eens, zie jij de herhalende patronen? De meest mensen zien dit niet eens omdat het met andere mensen gebeurt in een andere omgeving. Als je vinger naar iemand wijst, wijzen drie vingers naar jezelf.

 

Hun focus is gericht op anderen i.p.v zichzelf. Immers; Het gras is even bruin bij de buren..

 

Hoe bewust ben jij je van je cirkels?

 

'Weet dat de kracht van het bewustzijn in ieder mens, de grootste troef is die de mensheid bezit'

Reactie schrijven

Commentaren: 0