· 

Gedachten

Als je vanuit een wond gedrag vertoond is dat lastig om bij jezelf te zien. Je snapt ook pas waarom je het doet wanneer jij je bewust wordt van hoe diep dat eigenlijk in je geworteld zit. Je denkt namelijk dat jij zo bent want je hebt het altijd zo gedaan! Maar wat jij bent is een illusie wat jij jezelf over en over verteld. Je bent namelijk niks en alles tegelijk. Een bewustzijn geweven in een net aan alles en een alles is 1. Wat jij ziet is jij en wat een ander ziet zijn zij, vanuit hun perspectief hun brain hun programmering en jij vanuit de jouwe. Totdat je die programmering helemaal los kan laten (dat bedoelen ze vaak loslaten van het oude.. de oude jij! Want jij bent dat niet, je denkt alleen dat je dat bent). 

 

Wanneer je loslaat zie je pas dat je helemaal niks bent, maar hetzelfde als een alles en iedereen (dan ga je zien waar je vandaan komt en wat je werkelijk bent). 

Je ego is zo geprogrammeerd en het is aan ons om dat ego te gebruiken op een unieke manier. Nu heeft het ego ons overgenomen, maar het is de bedoeling dat wij gebruik maken van dat ego in dit leven om te creëren (want dat is wat wij hier doen creëren).

 

Wij zijn een ziel die hier op aarde een menselijke ervaring leven! Wij zijn hier om te zijn, te beleven, te ervaren, te creëren, lief te hebben en gelukkig te zijn. 

 

Mensen zijn alleen vergeten zichzelf lief te hebben, terwijl wij uit liefde bestaan. Wij zijn puur bewustzijn, wij zijn liefde, wij zijn licht en komen allemaal van hetzelfde. 

 

Hier op aarde lijkt het alsof wij allemaal individuen zijn, maar dat zijn wij niet. Zelfs onze gedachten zijn niet van onszelf, maar is daar gestopt. Daarom hoef jij je gedachten niet jou te laten leven (wij doen namelijk aan telepathie zonder dat we het door hebben).

 

Gedachten die de hele dag binnen komen zijn collectief en vanuit het hele geheel. Wat denk je dat er gebeurd wanneer er iemand wakker is en bewust positief gaat denken.. diegene trekt zijn frequentie omhoog en omdat dat gebeurd zendt ie zijn of haar gedachte het universum in, wat iemand anders weer oppakt en diegene wordt ook langzaam aan wakker, diegene gaat ook positief denken en zend dat ook uit. Zo gaat dat steeds en steeds verder (ook al wil iemand helemaal niet wakker worden, dat gaat sowieso gebeuren, want wij zijn 1 en denken collectief!) dat is hoeveel power je hebt en hoe het werkt met “het begint met mij!”

 

Werk jij aan jezelf dan werkt dat door in je familielijn, maar niet alleen daar ook de gehele mensheid en het gehele universum.

 

'Weet dat de kracht van het bewustzijn in ieder mens, de grootste troef is die de mensheid bezit'

Reactie schrijven

Commentaren: 0