· 

Relaties, lust, liefde

In deze gehele maatschappij wordt ons geleerd om met lust naar mensen te kijken, maar kijk nou eens vanuit liefde naar iemand. Verander je perspectief. Wat zie je nou echt? Zie je een paar tieten, een kont wat je vast wil pakken en iemand waar je jezelf in wil stoppen? Waarom? Vraag jij jezelf dat eens af? Voel jij je dan machtig? Heb je controle over iemand, wat je met iemand kan doen? Word je er zekerder door dat je denkt dat je iemand op die manier kan nemen?

 

Laat me het zo zeggen: seks voor vrouwen is niet zo heel anders dan voor mannen, wanneer je je bewust wordt van wie jij bent. Er is alleen de programmering van Lust in plaats van liefde.

 

Bij seks wil iemand zich graag gezien, gehoord en geliefd voelen. Iemand die zich niet veilig en geliefd voelt vanbinnen geeft zich vaak op een manier, zonder eigenwaarde, omdat je iets mist in jezelf.

 

Mannen wordt geleerd om controle te hebben en macht en voelen zich zekerder in zichzelf wanneer zij dit hebben en dan vooral bij de vrouwen. Wanneer een partner dan vreemdgaat is ook vaak je ego zo erg gekrenkt en waarom? Heel simpel: omdat jij niet kon voldoen voor jouw gevoel. Jij was niet goed genoeg op dat moment (denk jij!) Het feit is juist andersom en je bent wel goed genoeg.

 

Je mag gaan kijken wat de les is uit het gebeuren, wat je eigen gedrag en geloofsovertuigingen zijn; gebeurt dit omdat je in een relatie hangt waar jij niet hoort te zijn? Of Hield je compleet van diegene en hield diegene compleet van jou? Dat kan in feite als je compleet van jezelf houdt en jezelf accepteert. Dan kun je dat ook bij de ander, helemaal wanneer jezelf iemand kiest met liefde! Iemand waar je van houdt met liefde (en geloof me tussen liefde en denken wat liefde is zit verschil).

 

Veel mensen weten niet wat liefde is omdat ze een heel verknipt beeld hebben bij liefde. Alles gebeurt dus voor jou. De programmering is op lust maar iemand aantrekkelijk vinden of van iemand echt houden, dus houden van alle aspecten van iemand, is een heel andere level van liefde. Je kan immers zo diep van iemand houden als je van jezelf houdt en deze wereld gebaseerd op controle en macht is, ben je zo geprogrammeerd op controle en macht, dat je het ware in iemand niet kan zien. Je kan iemand niet zien voor wie hij/zij is wanneer je niet in contact bent met jezelf, wanneer je geen liefde voor jezelf hebt.

 

Iemand houd je niet tegen in groei in een relatie, echte liefde is loslaten en weten dat het goed zit, omdat jouw gevoel goed zit.  Weten dat je genoeg van jezelf houdt en dat je in contact bent met jezelf om het ware in iemand te zien en om te weten dat je bij de juiste persoon bent op dat moment. Vrouwen geven zich op een verkeerde manier omdat zij snakken naar liefde en ze geven zich op de manier waarvan zij denken dat mannen verwachten hoe dat ze moeten zijn. Een programmering die is aangeleerd  bij een gebrek aan eigenwaarde. Terwijl hetgeen wat zij wil is zich veilig voelen en geliefd. Wij beiden, mannen en vrouwen, willen ons geliefd,  waardig en goed genoeg voelen voor een ander.

 

Maar wanneer ben je waardig genoeg? Wanneer je aan de extreem hoge verwachtingen/eisen voldoet die jij aan jezelf hebt gehangen omdat je denkt dat mensen dat van jou verwachten? Wanneer ben je goed genoeg? Je bent altijd goed genoeg wanneer jij jezelf eens als goed genoeg gaat zien!!!!

 

Je bent goed genoeg, prachtig en het waard om geliefd te zijn! Wij vrouwen mogen sensueel zijn en wij mogen ons laten zien en nee dat betekent niet dat mensen ons mogen aanraken of dat wij onszelf moeten geven omdat wij ons laten zien en het betekent ook niet dat wij slecht zijn wanneer wij ons laten zien.

 

Laten zien en zelfverzekerd zijn, je vrouwelijk voelen en je sensualiteit omarmen zet je in je kracht en wij hebben alle recht om in onze kracht te staan. Je hoeft jezelf niet te onderdrukken, alle delen van jou zijn goed genoeg. Wanneer jij van jezelf houdt en van alle aspecten van jezelf houd, dan zal iemand anders ook van jou houden en van alle aspecten van jou kunnen houden van wie jij bent. Weet wat je waard bent en volg je hart!

 

Echte liefde

In echte liefde biedt iemand je zekerheid en dan laten ze weten wat ze voor je voelen, dan willen ze dat je groeit, ze kunnen je loslaten en je veiligheid bieden zodat jij kan zijn wie je bent.

 

Karmische relaties

Karmische relaties kunnen je pijn doen en zijn daar om van te leren, vaak zie je de lessen niet in deze op het moment zelf omdat je vol zelfblaam zit en/of zelf blaam uitoefent en het karmische overheerst, zodat je het pas gaat zien wanneer je uit de relatie stapt en dan nog vaak zien mensen niet echt de lessen. Ze blijven vaak in een slachtoffer rol zitten, omdat het pijn doet en je vast houdt aan iets wat je al langer los had moeten laten.

 

Tweelingziel

Je twinflame relatie is daar om je alle aspecten in jezelf te laten zien om jezelf te Helen.. je gaat jezelf zien, het triggert alle punten in jou waar je naar mag kijken in jezelf om te Helen, niet omdat zij je pijn willen doen, maar om te Helen. Dat kan ongemakkelijk zijn, maar het leert jou je ware jij te zijn en wat liefde is, het leert je wakker te worden. Het tikt je schaduwkant aan en het is daar om jou te laten groeien naar de liefde voor jezelf. Er zijn op dit moment veel twinflames op aarde om te Helen en de mensheid te leren wat liefde is. Niet ieders twinflame is gereïncarneerd op aarde nu. Iemand die echt van jou houdt kan je geen pijn doen en deze trek je dan aan wanneer jij gaat groeien en gaat leren van jezelf te houden. Je hebt ook gewoon soulmates en weet dat jij je leven creëert en aantrekt wat jij vanbinnen bent. Heb jij de liefde voor jezelf dan trek je iemand aan die liefde voor zichzelf in zich draagt.

 

 

'Weet dat de kracht van het bewustzijn in ieder mens, de grootste troef is die de mensheid bezit'

Reactie schrijven

Commentaren: 0