· 

Je licht laten schijnen

Je hoeft hier op aarde niet perse iets te doen om succesvol te zijn... Bijvoorbeeld qua werk of carrière. Het gaat er om dat jij doet wat jou compleet gelukkig maakt en het gelukkig zijn in gewoon het zijn.

 

Gelukkig zijn in je bestaan. Het gaat niet om hoeveel werk jij kan verzetten, dat je überhaupt werkt of in het systeem mee moet draaien. Dit is wat de mensheid heeft verzonnen, de systemen, de economie, financiën, scholen, etc.

 

Je ziel geeft niet om de spelletjes die de mensheid heeft verzonnen op aarde. Iedere ziel beslist voor zichzelf waarom ze hier op aarde is en wat ze uit dit leven wilden leren en ervaren.

 

Het creëren van ons eigen leven en doen wat ons gelukkig maakt. Een ieder heeft namelijk het recht om te doen wat hem of haar gelukkig maakt, alleen beperkt een ieder zichzelf in zijn eigen gelimiteerde gedachten, omdat zij zijn geconditioneerd om mee te draaien in het systeem. Mensen denken jaa.. dat is mooi wat je vertelt, jij betaalt niet mijn rekeningen.

 

Denk je echt dat als jij vanuit je hart leeft, dat je dan financiële stress zal ervaren? Denk je echt dat wanneer jij echt doet wat jou gelukkig maakt, het leven dan zwaar zal zijn? Het is eerder omgekeerd, wanneer jij iets doet voor geld, alleen voor je financiën of  om rond te komen, dan wordt je juist geleefd in het niet gelukkig zijn, omdat je elke dag moet, je moet meedraaien in dat systeem, waarom? Omdat jij dit gelooft, omdat jou dit zo is geleerd. Wanneer jij dingen doet die jou voeden, wat jij leuk vindt om te doen, dan zal het leven steeds makkelijker gaan en zal je steeds meer je hogere doel gaan leven. Het leven is geen straf, het is alleen een straf, omdat mensen dit zo hebben gecreëerd. Wanneer jij er voor kiest om te gaan leven vanuit je hart en dingen gaat doen die jij graag wil doen, waar jij je goed en lekker bij voelt, ben jij je licht aan het laten schijnen.

 

Alles wat jij tegen je zin in doet en wat jou niet gelukkig maakt, hoor jij in feite niet te doen en hoort niet bij jouw hogere doel. Je hoger doel vervult je namelijk en is leuk om te doen, omdat je ziel je daar heen trekt om te doen. Sommige mensen zijn hier op aarde gereïncarneerd om de vibratie van de aarde omhoog te brengen, dit is dan ook hun enige doel waarom zij hier zijn. Wees dan ook gewoon gelukkig en doe gewoon wat jij leuk vindt om te doen. Vergelijk jezelf niet met anderen, want iedereen leeft zijn eigen unieke leven, houd nergens aan vast, blijf geen dingen doen die je niet leuk vind, daarvoor ben je hier niet.

 

Wanneer jij begint te leven voor jezelf en gaat doen wat voor jou goed voelt, zullen er vaak in het begin nog dingen zijn die je tegenhouden vanuit je oude manier van leven (dit kunnen mensen, gewoonten of iets dergelijks zijn). Weet dat dit zal veranderen en dat je gewoon kan doen wat jou echt gelukkig maakt. Geloof in jezelf! Soms zal het leven je testen hoe sterk jij geloofd in wat je wil doen. Bewandel je pad met hart en ziel voor jezelf. Zie hoe mooi je bent, je eigen schoonheid, je eigen waarde, je eigen licht en voel je eigen kracht. Iedere keer wanneer jij aan jezelf twijfelt, denkt dat je niet goed genoeg bent, niet sterk genoeg, of dat je iets niet verdiend, maak jij jezelf los van je ziel en je hogere zelf. Vertrouw en geloof altijd in jezelf. Wanneer jij jezelf volledig accepteert, jezelf omarmt en doet wat jij graag wil doen vanuit je hart, ben je jouw unieke jij en dat is de jij die de wereld nodig heeft. Niet voor anderen, maar voor jezelf, omdat het jou gelukkig maakt! Vaak wanneer je eenmaal je angsten hebt overwonnen, ga je de wonderen van de wereld zien in het heden, in het moment dat je leeft.

 

'Weet dat de kracht van het bewustzijn in ieder mens, de grootste troef is die de mensheid bezit'

Reactie schrijven

Commentaren: 0