· 

Blowen

Waarom blow jij? Vind je het lekker dat je er relaxed en chill van wordt? Want zolang je dat lekker vindt heb je het nodig.

 

Ik weet dat meningen daarover verdeeld zijn, but I don’t give a fuck!

 

Dit is mijn waarheid en mijn waarheid zegt dat je je gevoel onderdrukt en de realiteit die jij voor jezelf hebt gecreëerd aan het ontvluchten bent. Je realiteit bevalt je niet en zeg niet dat dat niet waar is, want anders had je die joint niet eens in je mond gestoken.

 

Heerlijk toch je werkelijke gevoel onderdrukken en de vlucht van realiteit naar een relaxter staat van zijn, zodat je de volgende dag kan voelen hoe bepaalde dingen binnen willen komen, alleen zit je onbewust in je hoofd alweer bij het volgende relaxte moment, het volgende moment om de realiteit van jezelf te ontsnappen. 

 

Sommigen die alleen in de avond blowen zijn onbewust met hun lichaam en hoofd alweer in de toekomst, omdat het lichaam snakt naar die relaxte staat van zijn (zonder dat je het door hoeft te hebben, want dat doet verslaving)..

 

Nu zeg je waarschijnlijk in jezelf ik ben niet verslaafd.... hmhm dat zegt een ieder die zijn realiteit aan het ontvluchten is. Dat is wat een ieder zichzelf wijs maakt, maar wees nou eens compleet eerlijk tegen jezelf. 

 

Waar, wat of wie ben je aan het ontvluchten?

 

Wat kun jij volgens jou niet aan en waar ben je niet goed genoeg in je eigen ogen? 

Kun je je gezin niet aan? Durf je je ouders niet te facen? Durf je wel jezelf te zijn? Nog mooier ben je überhaupt wel eens jezelf of draag jij altijd een maskertje om te pleasen, om je aan te passen? (en het kan zijn dat jij dit zelf niet eens door hebt he.. dat je dit doet)

 

Ben je wel gelukkig met jezelf? Durf jij je eigen gevoel wel toe te laten of druk je hem weg bij iedere keer dat er iets omhoog wil kruipen. 

Je emoties vertellen je namelijk de hele dag door heel veel informatie (heb je daar wel eens bij stil gestaan?).

 

Woede of boosheid zegt jou waar je grenzen zijn.

Jaloersheid vertelt je waar je eigenlijk wil zijn.

Schuldgevoelens vragen je om je opnieuw af te stemmen met je integriteit. 

Angst verteld je waar je aan mag werken.

Geluksgevoel en blijheid vertelt je wat je vervult en waar je hart naar verlangt. 

Verdriet vertelt je dat je om een verlies mag rouwen om het los te laten. 

 

Wij leven in een wereld waar wij geleerd zijn om alleen de goede emoties te accepteren en om de oncomfortabele/ nare emoties te onderdrukken of te weerstaan. 

 

Man wat doe je je zelf toch aan? Jij in je prachtige staat van zijn, die niet gelukkig kan zijn met alles wat het kan voelen? Met het pure moment waarin je kan leven en volledig in contact kan staan met wie je bent!

 

Waarom vergooi je dat moment met je zelf, met jou authentieke jij?

Het moment waarin jij in contact met jezelf zooo creatief kan zijn en zo gelukkig kan zijn met wie je bent. Gelukkig kan zijn en jezelf helemaal kan accepteren wie je bent.

Niet-aftrekbare gedeelte van jou onderdrukken of ontvluchten omdat het niet heeft geleerd om gewoon zelf ontspannen en zich goed te voelen met zichzelf.

 

Die relaxte staat kan je gewoon met jezelf vinden in jezelf…

 

Vrije geesten? Je bent geen vrije geest zolang jij jezelf onderdrukt of ontvlucht, je houdt jezelf gevangen in een staat van het niet jezelf zijn en jezelf niet accepteren.

 

Zeg me niet dat jij je er goed bij voelt bij het blowen, het geeft juist aan dat jij je niet goed voelt met jezelf. Probeer hetzelfde gevoel eens te krijgen zonder te roken, alcohol of gebruiken.

 

Ik daag je uit om jezelf te accepteren en weer in contact te komen met jezelf, zodat je jou authentieke jij echt kan laten zien. De echte vrije geest die je bent, de echte creator i.p.v de nep versie die zich voordoet als dat alles en zich daarna ontvlucht van de realiteit. De realiteit die je van jezelf hebt gecreëerd. Wanneer deze realiteit niet bevalt maak dan de shift in jezelf.

 

Houd niet iets in stand wat je vibratie laag houdt. Ascend en shift, zodat je jij kan zijn! De jij waar je voor geboren bent en waar je ziel je naar probeert te brengen.

 

Het mooiste wat jij kunt worden ben je zelf.

 

'Weet dat de kracht van het bewustzijn in ieder mens, de grootste troef is die de mensheid bezit'

Reactie schrijven

Commentaren: 0