· 

Hoe geef jij jezelf

Als ik waardevol wil zijn, moet ik mezelf waarderen en mezelf losmaken van mensen waar ik mijzelf niet gewaardeerd voel.

Als ik liefde wil, zal ik van mijzelf moeten houden door mensen te laten gaan die mij het gevoel geven dat ze mij geen liefde geven en zal ik moeten kijken naar wat voor een soort liefde zend ik de wereld in. 

Als ik respect wil, zal ik mijzelf moeten respecteren en de mensen moeten loslaten die geen respect voor mij tonen oftewel waar ik mij niet door gerespecteerd voel.

 

Als jij je beste leven wil creëren in wat jij wil, zal je mensen moeten los laten die jou het tegenovergestelde gevoel geven.

Maak ruimte voor wat jij wil en laat ook echt zien wat jij wil, door de mensen los te laten die jou niet geven wat jij wil. 

Je hebt de verwachting gesteld dat deze mensen iets zijn dat jij wil dat zij zijn, maar als zij jou keer op keer hetzelfde geven van wat jij niet wil, heb je de keuze om deze mensen los te laten. 

 

Het universum geeft je altijd de keuze om iets los te laten, zodat jij ruimte maakt voor wat jij wil. 

Deze keuze heb je altijd en is altijd aan jou, Wat wil jij in het leven?  en is dit ook wat je echt wilt, denk daar eens over na? 

Als je wel weet wat je wil, zou je dus ruimte moeten maken, zodat dit naar je toe kan komen en jij dit voor jezelf kan creëren, door wat niet bij jou past los te laten.

 

De keuze is altijd aan jou.

 

Je creëert je eigen leven, stel geen verwachtingen aan anderen en hou niet vast, vooral pas je zelf niet elke keer aan, door iets te doen wat eigenlijk het tegenovergestelde bereikt in wat jij wil. 

Als jij iets wil zal jij het jezelf eerst moeten geven voordat je ontvangt wat je wil van iemand anders. 

Voordat je mensen in je leven ontvangt die hetzelfde als jij willen. 

 

Leef voor jou en niet volgens de verwachtingen die jij aan anderen oplegt, je kunt mensen niet veranderen, je kunt alleen je perceptie veranderen van de verwachtingen die jij van anderen stelt en hoe je op anderen reageert. 

Wanneer mensen in je leven moeten/horen te zijn vinden zij hun weg wel naar jou en zullen ze ook daar komen op het level dat jij zit.

 

Laat je eigen groei niet door anderen tegen houden, omdat je ego iets wil wat jij van anderen verwacht. 

Groei alleen op je eigen reis, want het is jou reis, voor jezelf en met jezelf.

Leef verder met de vrede die jij voor jezelf hebt gecreëerd, 

 

Als jij niet verwijderd wat niet voor jou is zal het universum het voor je verwijderen, wat voor jou is zal naar je toekomen, omdat wat moet gebeuren zal gebeuren.

Houd jezelf niet tegen en doe wat goed voor jou is, ook al is dat eng, als iets voor jou is zal het zijn weg naar jou vinden... weet het gewoon. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0