· 

Even laten bezinken

Je hebt de kracht om alles te creëren wat je maar wil creëren.

 

Je uiterlijke wereld is een reflectie van je innerlijke wereld… ALLES wat je ziet om je heen heb jij gecreëerd ALLES!

 

De mensen in mijn leven heb ik aangetrokken om mijn innerlijk te spiegelen! Als mensen zeggen zo ben ik niet…. Denk maar nogmaals dan, want je hebt diegene aangetrokken omdat diegene iets van jou reflecteert naar jou! Alles wat jij zegt en denkt over iemand ander gaat direct terug naar jezelf..

 

Jou gehele wereld heb jij dus aangetrokken en gecreëerd vanuit je eigen believe system! Alles gebeurd voor jou om van te leren, want jij creëert een alles zelf..

Wanneer jij wilt groeien zal je mensen aantrekken die je laten groeien (door pijn en ongemakkelijke situaties groei je, dus oordeel niet over wat je aantrekt, alles gebeurd voor jou!).

 

Wanneer jij vraagt om abundance in je leven gaan zich mensen en situatie voor doen waardoor jij leert om je abundance aan te trekken..

 

Waar je om vraagt zal je krijgen in welke vorm dan ook… daarom is het belangrijk om je gedachten positief te houden omdat je letterlijk alles creëert wat je geloofd!

 

Oké jij vraagt ergens om (of wil iets) dan zul je alles aantrekken om dat te kunnen verwezenlijken en om tot daar te groeien… De mensen die jij hebt aangetrokken in je leven reflecteren naar jou en jij reflecteert naar hun…

 

Wanneer jij groeit geef je hun de spiegel om mee te kunnen groeien. Iedereen heeft daar vrije wil in, dus als je ergens uitgroeit laat dan los en ga verder. Laat je groei niet tegen houden. Laat jij jezelf en je groei wel tegenhouden door niet los te laten en jij hebt een zielencontract met iets of iemand anders, dan zal het universum het voor jou doen (de situatie voor jou veranderen of de mensen verwijderen uit je leven die daar niet meer horen). Wat op je pad hoort ontloop je niet, je hebt altijd de vrije wil om te doen wat je er mee doet en welke keuzes je maakt, alleen hetgeen wat moet gebeuren zal gebeuren.

 

Leer waarom jij hier bent en werk aan je innerlijke om dat te kunnen bereiken, want met je innerlijke creëer je alles wat er om je heen is. Geen oordeel naar wat je in een ander ziet, want dat is een directe oordeel naar jezelf! En bij oordeel zul je dingen aantrekken om te leren van je oordeel af te komen.. jij trekt namelijk zelf alles aan in je gedachten en wat jij geloofd.

Elke gelimiteerde gedachte, elke juiste gedachte (letterlijk alle gedachten). Vaak denken mensen ik heb geen controle over mensen (idd ze hebben vrije wil!), maar jij hebt wel de controle over jezelf, hoe je mensen met jou om laat gaan en hoe jij met mensen omgaat…

 

By the way.... Je hebt ook controle over je gedachten, al laten mensen vaak hun gedachten controle over hun hebben.

 

Alles wat je zegt of niet zegt heeft dus een impact op de wereld om je heen!! Letterlijk! Aan jezelf werken en creëren is dus hoe je de energy beïnvloed… Dit komt binnen op het niveau waar je staat in je leven!

 

Lees dit een paar keer om in je bewustzijn te laten zinken en wat er nu echt staat…

 

Eigen keuze of je het doet of niet… dat laat ik aan een ieder zelf.. ik schrijf en ik kan alleen adviseren… wat een ieder daar mee doet is aan hun. Ik kan alleen zeggen ik ben een reflectie van jullie innerlijk en jullie van mij, daarom hebben we elkaar aangetrokken om van elkaar te leren over onszelf.. 

 

This line make completely sense now for me: “I’m a Pisces and I only need my subconscious” 

Because i am a pisces and thank god or myself (and spiritguides) for that!!

 

Voor je incarnatie heb je al gepland hoe je er uit ziet, in welke familie je word geboren, welke mensen je gaat tegen komen, hoe jij bepaalde lessen gaat leren, wat je wil ontwikkelen, wat je sterrenbeeld is, je levenspad nummers en een alles wat je je maar kan bedenken wat jij nodig hebt in dit leven om het leven te leven dat jij wilt leven in de tijd dat jij hier op aarde bent.

Dus geloof me! geniet van een ieder moment en van elk moment of het nou nare momenten zijn, leuke momenten of welke momenten dan ook!! Alle momenten zijn daar voor jou en voor de ontwikkeling en groei van je ziel! + Het leven is er om te leven.

 

(het leven is geen straf, het is niet zwaar. Het is alleen zwaar omdat jij het met je gedachten het zwaar maakt, dus ga uit je hoofd)

 

De kracht van bewustzijn en van wakker worden, Lets say… “wakker zijn” prachtig!

 

Daarom is het innerlijke werk belangrijk, als je vlucht, vlucht je eigenlijk van jezelf en je eigen innerlijk. Weg van je eigen kracht… Don’t block your blessings!

 

Alles waar je om vraagt zal komen, wees dus dankbaar voor alles wat je voelt, ook de nare dingen. Begin met dankbaar zijn en noem elke dag 5 dingen waar je dankbaar voor bent.. Letterlijk wanneer jij je perspectief veranderd over het leven, veranderd alles wat je ziet in mensen! Je gaat waarheden zien, wat je lang niet hebt willen zien! Je gaat de realiteit zien voor wat ie is!

 

Alles bezit je al, alles is al compleet in jezelf! Don’t chase, attract en werk met de energy die jij aantrekt voor jezelf!

 

'Weet dat de kracht van het bewustzijn in ieder mens, de grootste troef is die de mensheid bezit'

Reactie schrijven

Commentaren: 0