· 

Connecties

Als je met mensen contact hebt dat je probeert te zien waarom jij in hun leven bent en waarom hun in de jouwe, de focus is juist alleen op waarom hun in jouw leven zijn, zodat jij er iets van leert.

Het naar binnen keren en niet naar buiten gericht.

Met anderen bezig zijn wat je voor hun betekent in het leven is de focus op de ander leggen, het maakt niet uit wat je op dat moment voor hun bent en waarom je op dat moment in hun leven bent, het is van belang voor jou om de focus op je zelf te leren leggen en niet te veel met anderen bezig te zijn.

 

Jouw leven is zo opgebouwd dat ieder persoon in jou leven iets naar je spiegelt of iets wil triggeren, aan jou is het er bewust van te worden wat dat is voor jou, niet om je er bewust van te worden wat dat is voor de ander. Dat is ook een deel voor jou om naar binnen te keren, jezelf echt leren kennen, door wat er om je heen gebeurd.

 

Laat me het zo zeggen iedere gedachte/ perceptie die je hebt over een ander zegt iets over jou, dat is een spiegel naar jezelf. Iedere reactie van de ander naar jou zegt iets over hen en is een spiegel naar hen.

 

Je leeft in een gespiegeld universum, als je groeit zullen de mensen die je ontmoet veranderen omdat je andere spiegels voorgehouden krijgt.

Daarom kan het zijn dat je mensen achter je laat wanneer je groeit, soms matcht het je energie niet meer.. tenzij mensen met je meegroeien, dat kan.

 

Verder maak je bij bepaalde mensen, ook al ben je ze ontgroeid soms de keuze om ze toch in je leven te houden. Je hebt altijd een keuze, dat is meer de angst van het loslaten.

Mensen die in je leven horen blijven in je leven.. Het is de kunst om alles en iedereen los te durven laten, geen angst om iemand te verliezen, als diegene dan uit je leven verdwijnt hoorde diegene daar niet meer te zijn.

 

Dat is het hele idee van groeien in de beste versie van jezelf.

Jezelf geluk te geven en weten dat je het waard bent, met daarbij een open hart.

 

Zelfs in een relatie met iemand is het iemand accepteren zoals diegene is en degene compleet zichzelf laten zijn, door los te laten, te steunen, te motiveren, zo groeien mensen naar elkaar toe en creëer je een stabiele relatie van puur houden van. Doordat beiden los kunnen laten en beiden kiezen om er toch voor elkaar te zijn, dat is echt liefde!

 

Het willen niet en het nodig zijn. Bij het nodig zijn komt controle etc aan de orde.

Mensen kiezen er namelijk zelf voor om bij iemand te zijn en te geven. Door controle gedrag, afhankelijk zijn, pleasen, doe je jezelf te kort en duw je mensen weg.

 

En dit allemaal kan alleen in gezonde balans, wanneer jij jezelf compleet accepteert in..

- Hoe dat je zelf bent,

- Je zelf steunt,

- In je zelf geloofd,

- Jezelf motiveert,

- Je er voor jezelf bent,

- Lief bent voor jezelf,

- Jij jezelf geeft wat je nodig bent,

 

Leer te luisteren naar wat je nodig hebt 'zelfliefde'

 

Waar het op neer komt alles, maar dan ook letterlijk alles start bij jezelf.

Iedere trigger, iedere mening die je vormt over iemand, iedere gedachte die je hebt, de keuze of je je bewust wordt van je gedachten en je kiest om je gedachten positief te beïnvloeden, creëert je gehele werkelijkheid.

 

Jij leeft je leven voor jou, voor niemand anders, alleen voor jou.

Het is aan jou hoe jij het wilt invullen, hoe bewust jij jezelf wilt maken en hoe bewust jij jezelf wilt beïnvloeden.

Ook hoe je met de negatieve dingen van het leven omgaat, het is een keuze, alles wat er gebeurd in je leven negatief of positief, gebeurd voor jou, niet tegen jou.

De keuze is aan jou hoe je er mee om gaat en hoe je het bekijkt, wat je uit de situatie hoort te leren. Soms moet je eerst door het diepe diepe donker om te leren om naar het licht te kunnen gaan.

 

Het start met bewustwording van jezelf en het opnieuw programmeren van wat jij jezelf je hele leven al voorhoudt.

 

'Weet dat de kracht van het bewustzijn in ieder mens, de grootste troef is die de mensheid bezit'

Reactie schrijven

Commentaren: 0