· 

Seks

Mensen hebben seks met elkaar om zich beter te voelen.. eigenlijk is het een snelle ontlading, waar bij je eigenlijk vlucht voor je gevoel.

 

Intimacy betekent eigenlijk, in to me you see! Je hebt seks omdat je eigenlijk wegloopt van het gevoel dat jij gezien, gehoord, gevoeld en geliefd wil zijn en dit gevoel wil bevredigen met seks.

Eigenlijk zoek je naar liefde en het werkelijk gezien worden. Seks is het dichtste wat jou bij dat gevoel brengt, maar ook dat is een illusie en een spiegel naar jezelf.

 

Als je seks hebt gehad, jaa dan was dat lekker, maar dat gevoel is kort en verlang je naar meer, om elke keer dat gevoel van bevrediging te hebben. Niemand kan jou dat lange termijn gevoel van bevrediging geven alleen jijzelf. Als je dus heel veel van seks houd (dit geldt ook voor mastruberen), ben je eigenlijk opzoek naar liefde en diepe connectie (jezelf even goed voelen). Het enige waar je je niet bewust van bent is dat elke keer wanneer jij seks hebt met iemand, jij alles wat diegene in zijn energie heeft overneemt en je een energie koord tussen elkaar creëert. Dit houdt in dat je alle trauma"s van diegene in jou energie krijgt (en ook van degenen met wie diegene ooit seks heeft gehad omdat diegene koorden heeft met die personen en shit van die personen in zijn of haar energie heeft). 

 

Koorden verbreken met je exen is het beste wat je kan doen. Weet ook dat al het werk dat jij aan jezelf in jezelf hebt gedaan en je hebt seks met iemand die het werk niet in zichzelf heeft gedaan, neem je de wonden en de niet geheelde trauma's van diegene weer over in jou energie en mag jij daar weer doorheen werken met jezelf.

 

Denk er dus echt serieus over na met welke intentie je seks hebt en of dat het wel waard is.


Daarnaast is seksuele energie creatie en bij elke snelle ontlading zonder liefde geef je dus je levensenergie weg. Vanuit een wond is het een verslaving om niet te voelen wat je daadwerkelijk voelt vanbinnen.. je wil je even goed voelen, maar eigenlijk doe je het tegenovergestelde en drain je jezelf. 

 

Wat de juiste intentie voor seks eigenlijk zou moeten zijn is wanneer je van jezelf houdt en niet meer die behoefte hebt van ik wil seks met diegene en met diegene en dat is opwindend, vanuit lust.

 

(in nette termen gezegd.... is dit namelijk verslaving, de snelle behoefte en trust me dat is ook waarom mensen vreemd gaan, omdat ze in een relatie zitten waarin ze zich niet gehoord en geliefd voelen en iets missen, maar eigenlijk missen ze iets in hun zelf! Veel mensen blijven in zo’n relatie hangen, omdat ze genoegen nemen met minder, omdat het ego hen verteld dat dit hetgeen is wat zij verdienen)

 

Dus wanneer je geheeld bent in jezelf, je bent uit trauma drive en je hebt dan iemand bij wie jij wil zijn...

 

(dus niet omdat je iemand nodig hebt, wat ook zo met seks is je hebt het nodig, zolang je het nodig bent is er iets in jou wat iets mist, dus verlangt en eigenlijk verlang je naar compleetheid in jezelf, wat jij alleen jezelf kan geven, door aan jezelf te werken, want je bent al compleet in jezelf, het je mind die dit zo heeft gecreëerd)

 

degene bij wie je wil zijn op het moment dat jij je goed voelt met alleen jezelf, in jezelf, je eigenwaarde kent en van jezelf houd, is een aanvulling in je leven.

Wanneer je dan seks met diegene hebt is het, omdat je diegene jouw liefde wil geven omdat je 1 wil zijn op dat moment met diegene, dat is niet het klaarkomen, maar het gevoel van aanraken, jij wil diegene voelen aanraken en jezelf geven op dat moment aan diegene en diegene voelen vanuit liefde en niet vanuit de lust die iedereen denkt dat liefde is.

 

Wanneer 2 mensen die beiden geheeld zijn er voor kiezen om met elkaar te zijn en dan seks te hebben, tja you can Imagine what happens!

Dat is eigenlijk de liefde waar je naar zoekt en waar je eigenlijk naar verlangt, maar die gebeurd alleen wanneer jij je goed voelt in jezelf, met jezelf en van jezelf houdt.

 

Dit gebeurd wanneer je 2 mensen hebt die van zichzelf houden en hunzelf de volledige liefde geven, omdat zij van zichzelf houden. Je kan alleen zo diep van iemand anders houden hoe diep je van jezelf houdt.  

Eigenlijk wordt pas alles dieper in de liefde en het voelen wanneer je alles kan accepteren in jezelf en je niks uit jou meer nodig hebt.

 

Dit kun je alleen bereiken wanneer je echt in jezelf gaat kijken, alles gaat verwerken en loslaten wat je tot nu toe hebt meegemaakt.

Alles door je heen laten gaan en loslaten. Weet dat alle gevoelens die jij hebt omhoog komen omdat jij daar een beeld aan hebt gehangen vanuit een eerdere situatie. Alles situaties sla namelijk op in je lichaam en laagje voor laagje hoor je te helen en te doorgaan. Ieder negatief gevoel dat je hebt gevoelt en hebt weggestopt hoor je toe te laten en te gaan voelen, ieder wrok die je hebt weggestopt hoor je te gaan voelen en te vergeven.

 

(Bij vergeven heb ik het niet over dat je hoort te vergeven voor de ander maar voor jezelf)

 

Jezelf vergeven en accepteren. Weten dat dit nodig was om te doorgaan, om te leren en dat dit je heeft gebracht waar je nu bent (het hogere bewustzijn). Echt verlicht zijn bestaat en waar je naar verlangt (die liefde) bestaat.

 

Weet je waarom omdat jij die liefde bent (jij bent daaruit gecreëerd, jou energie is dat, jouw ziel is puur liefde, puur bewustzijn, puur licht) je bent het alleen vergeten op het moment toen je geboren werd en deze wereld je heeft geprogrammeerd. Ergens weet je dat het bestaat anders was het verlangen er niet naar, alleen zoekt iedereen het uit zichzelf, maar zoek het in jezelf. Wanneer je het in jezelf hebt gevonden, alles gaat helen en leren te voelen, dan pas weet je dat je niks nodig bent en alles doet vanuit een onbaatzuchtige intentie, vanuit liefde (echte liefde) niet het pleasen, maar echt vanuit jou, zonder er iets voor terug te willen, want je hebt niks nodig.

 

Je kiest ervoor om iets met iemand te willen, je kiest ervoor om iets te geven, maar eerst leren voor jezelf te kiezen en jezelf te geven en wanneer je echt compleet eerlijk tegen je zelf bent in jouw gevoel, dan ga je het verschil voelen van echte liefde en houden van.

Eerst jij! en door al deze gevoelens heen gaan, eerlijkheid naar jezelf, niet vluchten, niet wegstoppen, maar alles accepteren, ook het accepteren dat je er nog niet bent, dat is ook goed, niet hard zijn voor jezelf maar lief met compassie, het is allemaal goed!

 

Iedereen is goed en is uit deze zelfde liefde gemaakt, de weg er naar toe is voor iedereen anders en bij sommigen (de meesten) duurt dat vele vele vele levens en ook dat is goed, want je leeft om alles te ervaren en te leren.

 

De reis is het belangrijkste daarvoor ben je hier! Wanneer je wakker word en de reis naar jezelf begint te maken. Deze ervaring begint op te doen en te leren te voelen en te accepteren... wohjow dat is de zwaarste (omdat je eerlijk naar jezelf moet zijn, echt eerlijk naar jezelf en door je gevoel moet gaan), maar ook de mooiste reis want je leert jezelf kennen. Jezelf kennen, weten en voelen waaruit jij bestaat is zoiets moois en Puurs, alleen jij kan dat ervaren! Alleen jij kan dat voelen en alleen jij kan dat in jezelf bereiken!

 

Jij! want daar draait het leven om, om jouw leven. We zijn allemaal hier om te leren en zodra je wakker word naar de reis van jezelf en je uit de karma cirkel weg bent.

Dat is leven. Ja alles is leven het goede, het slechte, het alles, alles ervaren voelen!

Toelaten.. Eerst ervaar je angst maar hoe meer je door die angst heen gaat en het toch gaat doen word je angst steeds comfortabeler.

 

(koud afdouchen kan je lichaam helpen in het proces van vechten, bevriezen, vluchten. Ademhalingsoefeningen, meditatie en leren zitten met jezelf. Er emotioneel leren voor jezelf te zijn en jezelf liefde te leren geven bij elk gevoel dat je voelt. Niet met je hoofd, maar door je gevoel te voelen en je focussen op wat het gevoel doet. HET GEVOEL DUS ACCEPTEREN, VOELEN EN LOSLATEN).

 

be comfortable in the uncomfortable en zo kan je angst steeds meer loslaten en jezelf zijn, want jij bent goed, goed zoals je bent.

 

 

'Weet dat de kracht van het bewustzijn in ieder mens, de grootste troef is die de mensheid bezit'

Reactie schrijven

Commentaren: 0