· 

Wanneer je weet hoe lang je hebt

Als je van te voren wist hoe lang je hier op deze aarde hebt, wat zou je dan doen?

Wat zou je doen als je nu weet dat je nog maar 1 dag hebt? De meeste mensen denken dat ze oud worden, maar de waarheid is niemand weet hoe veel tijd ze op deze aarde hebben. Waarom dan als je weet dat alleen dit moment hier je nu is gegeven, je druk maken om morgen, overmorgen, volgend jaar, waarom vaak denken over 5jaar ben ik daar en daar.

 

Waarom niet nu?

 

Waarom druk maken over gisteren en vorige jaar, waarom je druk maken over waar je toen was en hoe zwaar je het had? Die tijd is geweest en komt niet meer terug, die pijn is geweest, die angst is geweest en je hoeft je daar niet meer druk over te maken, helemaal niet wanneer je nu weet dat wanneer je voor jezelf kiest en jezelf gaat vertrouwen je weet dat je er van hebt geleerd en je grenzen gaat zetten.

 

Genieten in het hier en nu en niet bang zijn voor wat is geweest en wat gaat komen kan je vrij zetten, vrij van iedere druk die je maar voelt. Je creëert je eigen leven, en wees niet bang om hem te leven. Je leert uit elk moment en van ieder mens. Ieder mens is namelijk een reflectie van jou innerlijk, jij hebt deze mensen aangetrokken om jou iets te kunnen laten zien van jezelf.

 

Wees niet bang dat je iets niet aan kan, het universum gooit alleen dingen naar jou, omdat je ze aan kan en vaak moeten mensen helemaal tot aan de grond zitten lager dan laag voordat ze gaan inzien dat het anders moet. Waarom alleen maar aan anderen geven i.p.v. aan jezelf? Waarom alleen maar met anderen bezig zijn i.p.v. de focus te leggen op jezelf? Waarom je goed gevonden willen voelen, terwijl je goed bent zoals je bent?

 

De juiste mensen blijven bij jou precies zoals je bent, zij zien je waarde, bij hun hoef je je niet te bewijzen. Zij zien jou. Ze brengen je omhoog en laten je stralen, dus waarom je tijd verdoen aan jezelf bewijzen, aan angst om te verliezen, aan alleen maar goed willen doen, aan alleen maar willen geven?

 

Je moet namelijk helemaal niks! Het enige wat je moet is naar jezelf luisteren en doen wat jij wil doen, wat jou gelukkig maakt en verder is er helemaal niks belangrijk.

 

De tijd die je hier op aarde bent is niet zolang en wanneer je deze tijd gaat waarderen en dankbaar kan zijn in het moment dat je bent, gaat je vibratie omhoog. Voor een groen stoplicht zeg dank je wel, voor je douche zeg dank je wel, voor het bed dat je hebt zeg dank je wel, dank voor je dag, dank voor je moment, dank voor je kinderen en de wijsheid die je hebt. Dank voor je intuïtie en je hogere zelf, dank voor het zicht dat je hebt (niemand ziet namelijk door jou ogen, alleen jij), dank voor dat jij jij bent, want je bent prachtig en uniek.

 

Deze dag is je gegeven en dat betekent niet dat je moet gaan feesten, chaos moet gaan zoeken of weet ik veel wat, het betekent simpel weg dat als je iets wil doen, je het gewoon doet, dat je zegt wat je wil zeggen, doen wat je wil doen en dat het niet belangrijk is wat een ander daar van vindt. Dat angst niet belangrijk is, die mag je gewoon voelen, als het je maar niet tegen houdt.

 

Leef!

 

Er is geen goed of fout, doe wat goed voelt voor jou. Luister naar jezelf en je lichaam, je intuïtie, je innerlijke stem, laat je angsten en programmering los.

 

Be fearless, be in the moment, be creative, if you fall just stand up, you can not fail at life, because you are life. Someone who’s saying every morning, today I look for and appreciate te good, today I will live and laugh, be me, someone who’s saying that can not fail, even if you fall 100 times just stand up and go further, thank for the fall, pick yourself up, feel it for a moment and move on. There is nothing to be afraid of.

 

Wees jij! Be you! Want je weet nooit hoeveel tijd je in dit lichaam hebt. In dit lichaam kun je voelen, proeven, ruiken, horen, zien alles fysiek, emoties ervaren, huilen, lachen, praten, alles.. uit dit lichaam heb je pure vrijheid in denken en gevoel, puur bewustzijn, maar dit bewustzijn heb je ook hier in je lichaam, alleen je gebruikt hem niet optimaal.

 

Dood ga je namelijk nooit, je ziel blijft altijd voortbestaan, maar het leven in dit lichaam nu is niet voor eeuwig, dus maak het beste er van en geniet optimaal. Wees goed voor jezelf en voor je lichaam.

 

Wanneer je elke gedachte besteed aan wat is geweest in het verleden, dan zal je toekomst er zo uit komen te zien. Je hebt alleen hier dit moment nu verspil het niet aan het verleden.

 

Luister altijd naar je zelf, heb je ergens pijn, stop en luister er naar,  hoor het, voel het en neem rust, zeg nooit ik heb geen tijd om te doen wat goed voor mij is. Ga niet haasten want zo beleef je je moment niet optimaal. Geef jezelf wat je nodig hebt. Tijd in het moment voor jou, omdat je het waard bent. 

Ik hoorde een mooi gezegde.. laat ons niet terug kijken in boosheid, niet naar voren kijken in angst, maar hier in het heden met bewustzijn.

 

'Weet dat de kracht van het bewustzijn in ieder mens, de grootste troef is die de mensheid bezit'

Reactie schrijven

Commentaren: 0