· 

Het begrijpen

Eerst leer je alles af in wat jij dacht wie je was. Eerst moet je stoppen om in je zelf te geloven en alles wat jij denkt dat je bent afleren en loslaten, daarna kun je jezelf pas leren kennen wie je echt bent. Dat alles goed is. 

 

Het is de reis zelf die het zo mooi maakt. 

 

Eerst ga je zoeken (tenminste zo ging het bij mij) in astrologie, in numerologie, in de mensen om je heen, dan ga je mediteren, naar spirituele leiders luisteren, podcasts, zo veel mogelijk leren over jezelf en de wereld erom heen, het universum, nogmaals de mensen om je heen (je spiegels) en je gaat fase voor fase bij langs en beetje bij beetje kom je erachter wie je nou bent..

 

om te Helen ga je je patronen zien, je cirkels, waarom je doet wat je doet en door te mediteren en los te laten, door die klik van het loslaten, you don’t care anymore, die fase, zo lekker, maar ook zo onzeker, elke keer heb je een klik, een opleving, een weten hoe het zit en de informatie komt beetje tot beetje tot je, daarna ga je weer aan alles twijfelen, letterlijk alles, het vallen, het opstaan en het weer vallen en het opstaan, het weten en vervolgens helemaal niet meer weten, omg wat een reis, wat een gevoel.

 

Het beetje bij beetje je gevoel toe laten, het Helen wat steeds intenser wordt, de triggers, daarna het je goed voelen en je daarna weer compleet verloren bent en of je het allemaal wel goed doet, het maakt NIET uit!!! Je moet je zelf compleet verliezen en alles niet weten om vervolgens tot de antwoorden te komen in jou! Don’t think you are good, wees in de realiteit, in het nu! The it’s a good day for not giving a fuck, it doesn’t end there. Alle stapjes die maakt zijn nodig.. door jezelf te zoeken over jezelf te leren, te mediteren, door ego doden heen te gaan, te leren zien wat is ego en wat niet, dat je ziel altijd blijft voortbestaan en je hier bent voor een reden, te leren te ervaren, dat je op gegeven moment gaat stijgen en leert dat als je daar bent, de helikopter view, je ziet wanneer je helemaal geen zin meer hebt in mensen, eigenlijk het liefst alleen bent, om dan vervolgens je zelf te vinden in wie je bent in dit leven!

 

Prachtig. Je bewustzijn vergroten, wakker zijn! 

 

Je wil je zelf terug trekken, afzonderen, het hutje in het bos, uit het systeem, want dat systeem wordt steeds en steeds duidelijker, je werkt aan jezelf, leert de tijd aan jezelf te geven, naar jezelf te luisteren, je weet dat alles ego is en je leert dat dat ego niet slecht is, maar je leert hem te koesteren, gerust te stellen, je leert je programmering af en volgens na alles, je angsten aan te gaan, jezelf te zien, je omarmen, de hulp die je krijgt van je spirit guides, je hoeft er alleen maar om te vragen en hoe het er ook uit ziet die hulp, hoe jij ook denkt, hoe dan? Waarom dan? Huh? JA! Alles gebeurd voor jou! Alles, het is maar net hoe je er naar kijkt!

 

Al deze stappen zijn nodig!

 

Echt, het werken aan jezelf en dan vervolgens de volgende klik! Het zien en weten dat je gewoon moet leven en hoe je dat wil voor jezelf!

 

Jaaaa dat hutje op de hei, zonder iemand, zonder systeem, met alleen maar voedsel uit de natuur (back to really basic) zooooo fijn en aanlokkelijk, maar je leert daarna, je bent hier om te leven en door te leven, ga je (de fase van be comfortable in the uncomfortable, steeds meer begrijpen en wanneer je het aan het toepassen bent) zien dat je naar buiten wil en contact wil maken want je bent een deel van het geheel! Je gaat begrijpen dat je alles bent en ook eigenlijk helemaal niks, dat je het geheel bent! Leven! De mensen vanuit je trauma banden, laat je achter, je grenzen zetten, je waarde leren, doen wat jij wil, don’t give a fuck, voor jezelf opkomen, de geen motivatie (heel normaal, blijft niet voor eeuwig en belangrijk om aan toe te geven, want het is belangrijk stapje voor stapje te doorgaan om te leren aan jezelf te geven) daarna veranderd het weer en heb je zin in alles, omdat je het begrijpt, de klik, het ahaaaaa moment.

 

Je beleefd er zo veel van en ze zijn allemaal normaal.

 

Groeien, evalueren, we zijn nooit uitgegroeid, het gaat allemaal door, het eerst uit je slachtoffer rol stappen en te begrijpen dat alles gebeurd voor jou (nodig!) (spirituele groei) om vervolgens te begrijpen dat je mag accepteren dat je het gevoel van dat je slachtoffer was MAG TOELATEN! Je mag boos zijn, je mag het voelen, je mag compleet twijfelen, VOEL HET! Het is normaal, ga het door.

 

Nogmaals alles gebeurd voor jou en om jezelf te leren kennen, ga je eerst leren om alles van jezelf los te laten, je denken, je verliezen in het totaal niet meer weten, alles wat jij dacht dat was, is niet en zoveel dieper dan dat (laagje voor laagje) de mensen verliezen die niet in je leven horen komt omdat jij groeit, je grenzen zetten, gedrag zien, je blijft ze eerst nog wel aantrekken om te leren voor jezelf op te komen, iedere fase is een groei fase. Waarin je in het ene moment niks meer weet en aan alles twijfelt en in het andere moment alles weet in hoe je verder moet, weet dat je blijft doorgaan in hoe het ook voelt. Er is een keuze, zet je intentie elke ochtend welke kant van jezelf zet je op? Je schaduw kant, je in je kracht kant? Je kan niet falen!

 

Het is allemaal bewustwording. Het zweten, het gronden, het alles. De fases. Het steeds weer leren opnieuw voor jezelf te kiezen, net zolang tot je het doet. De positieve mindset, steeds weer opnieuw opzetten, net zolang tot je het snapt (en geloof me dat limiting believe system gaat diep en het is zo nodig om je daar bewust van te worden) je eigen gedrag, bewustwording daarvan. Alles is zo mooi in elkaar gezet, prachtig. Voor iedereen welk leven ze ook leven.

 

Goed of fout (er is geen goed of fout) je mag beide kanten van jezelf accepteren. Zo leer je bewustere keuzes te maken, want je hebt een keuze! Letterlijk in alles!

 

Je leert eigenlijk dat de gehele reis gaat om de bewustwording van jezelf, dat jij leert de veranderingen te maken in je zelf om het leven te kunnen leiden die je hoort te leiden. Dat je loskomt van de gehele programmering in je onderbewustzijn, de gehele gelimiteerde gedachten gang los te laten om er vervolgens achter te komen dat een alles al in jou zit, dat het draait om je waarde, je eigenwaarde!

 

Wie ben jij? Ik ben ik, een gedeelte van alles en ook weer helemaal niet, puur bewustzijn, ik creëer zelf en ik ben zoveeeeeeeel waard, ik weet wat ik te geven heb en toch hoef ik helemaal niks te geven, want ik ben goed zoals ik ben.

 

Wanneer je je programmering heelt en loslaat leer je wie je bent en wat je wil, dat je alles al geeft door gewoon jij te zijn en doen wat jij wil en dat is genoeg. Dat je niets de sterkste hoeft te zijn, maar gewoon jij is goed, dat je alleen bent, maar ook weer helemaal niet, het alles en het niks, het goed en het slecht, het licht en de schaduw, het geven aan jezelf en zo geef je aan alles.

 

Nurture your shadow and comfort it, so you step in to light that you are!

 

Je bewustzijn vergroten, je eigen waarde vinden en dat maakt jij perfect zoals je bent! Het heeft niks te maken met je uiterlijke wereld en toch ook weer alles, want de uiterlijke wereld is jou innerlijke wereld. Bewustwording van zelf, kiezen voor jezelf.

 

'Weet dat de kracht van het bewustzijn in ieder mens, de grootste troef is die de mensheid bezit'

Reactie schrijven

Commentaren: 0