· 

keuzes maken en gronden

Als je moeite hebt met keuzes maken moet je je gronden in je lichaam. Onzekerheid komt eruit voort dat je onderste chakra’s niet in balans zijn. Je kan heel spiritueel zijn, maar je leeft nog steeds op aarde en om in balans te zijn zal je het aardse en het spirituele in balans moeten brengen.

 

Iedereen heeft de gave van intuïtie, iedereen heeft de gave om alles duidelijk te zien voor zichzelf, iedereen heeft de gave om mijn zijn spiritguides, ancestors te communiceren en iedereen heeft de gave om zijn hogere zelf te leven, om in contact te zijn met je hogere zelf en om in je beste tijdlijn te leven. Hetgeen wat wij niet hebben geleerd is om bewust in ons lichaam aanwezig te zijn en om te gronden.

 

Wanneer je alleen in het spirituele leeft en dus in je hogere chakra’s krijg je veel informatie binnen alleen weet je niet hoe je deze informatie goed tot zijn recht moet brengen hier op aarde, omdat het een teveel aan informatie is. Keuzes maken is dan ook moeilijk wanneer je niet gegrond bent. Vaak ben je overprikkeld, door alle informatie en ben je moe omdat je veel dingen oppakt. Je ervaart onzekerheid omdat je niet op jezelf vertrouwd. Welke info is juist? Je bent een constante bron aan info, alleen het aardse, zelfverzekerdheid, je waardig voelen, is laag omdat je onderste chakra’s niet in balans zijn.

 

Om optimaal te kunnen leven horen al je chakra’s in balans te zijn, het spirituele en het aardse, je mannelijke en vrouwelijke energie, je ziel en je verstand. Wanneer je alleen in logica leeft mag je leren intuïtief te gaan leven en weer in contact te komen met je gevoel, dus je intuïtie gaan vertrouwen.

 

Wanneer je alleen intuïtief leeft mag je leren dat je logica er ook toe doet, je mag gronden en in beide gevallen ben jij al het goede van de aarde waard, je kan beide hebben. Het succes en het contact met jezelf (in jezelf compleet gelukkig zijn) daar start het namelijk allemaal, met je zelf.

 

Wij zijn allemaal een ziel en we hebben allemaal een mind gekregen hier op aarde om mee te creëren. We hebben allemaal een doel om hier te zijn, om te ervaren, om te leven en om je hart te volgen. Wanneer mensen alleen vanuit hun hart leven, mogen ze ook leren om vanuit hun ego zichzelf te beschermen, niet iedereen heeft namelijk de juiste intentie met jou en ergens weet je het, maar blijf je toch het goede zien in mensen.

 

Wanneer je alleen in je ego leeft, je beschermingsmechanisme, mag je gaan leren vertrouwen en het goede gaan zien in mensen, want er zijn gewoon goede mensen, al met al komt het aan op je eigen gevoel, je eigen intuïtie, los van je programmering, maar puur jij. 

 

Om tot je pure jij te komen, mag je in balans komen, leren met jezelf te gaan zitten. Niet afgeleid van beeldschermen, mensen, muziek of wat dan ook. leer jezelf rust te vinden in het alleen zijn en in de rust, daar vind je het contact met jezelf.

 

Het doel wat een ieder heeft op aarde is voor een ieder verschillend, voor de 1 is het wakker worden en kennis delen, zodat de mensheid wakker word en we gaan leven op een hoger bewustzijn. Voor een ander zijn het ervaringen opdoen, wat het ook is het leven gaat zoals het gaat en jij mag jezelf erop vertrouwen dat als het jou gelukkig maakt en het voelt goed, dan is niks te mooi om waar te zijn, want je verdient het beste. Je verdient de mooiste en beste baan, je verdient de mooiste en beste relatie, je verdient de mooiste en beste vrienden, je verdient van alles het mooiste en het beste en dat trek je aan wanneer jij in balans bent en weet dat jij het mooiste en het beste waard bent, niet voor minder gaat en weet dat het mooiste en het beste al daar is.

 

Daarmee mag je met je vrouwelijke energie vertrouwen en met je mannelijke energie jezelf beschermen.

 

Iedereen heeft een hartsverlangen een missie en een doel. De antwoorden van dat doel, die missie of dat hartsverlangen zitten in jou. Je wordt altijd getrokken naar hetgeen wat je moet leren, is dat bijvoorbeeld eigenwaarde, dan word je getrokken naar mensen die jou eigenwaarde gaan leren, dus mensen die laag met jou eigenwaarde omgaan zodat jij je eigen eigenwaarde gaat inzien. Je trekt aan waar jij vanbinnen aan moet werken.

 

Mensen zijn spiegels en of lessen.

 

Als jij je hele leven wordt getrokken door liefde en je trekt partners aan die niet goed zijn en toch heb je het hartsverlangen naar liefde, dan mag je eerste leren de liefde voor jezelf ontwikkelen en als je die hebt ontwikkeld, trek je een partner aan die dat ook heeft ontwikkeld en van jou zal houden, omdat jij van jezelf houdt. Zo gaat het met alle lessen en aantrekkingen, in werk, relaties etc. Het begint allemaal bij jezelf. Leer de les, pas de kennis toe en laat de rest. Jij doet er toe, jou geluk, jou toekomst, jou gevoel, jouw liefde, je alles! Dus geef jezelf dit alles ook.

 

'Weet dat de kracht van het bewustzijn in ieder mens, de grootste troef is die de mensheid bezit'

Reactie schrijven

Commentaren: 0