· 

Eerst jij

 

Eerst van jezelf houden, jezelf voorop stellen, weten wat jij wil en je eerst zelf vervult en gelukkig voelen, als je van je zelf houd en je eigen waarde weet, jezelf vertrouwd, dan kun je jezelf ook vertrouwen op wat goed en niet goed voor jezelf is. Je gaat steeds meer zien wat je verdient en wat je niet wil.

Laat mensen altijd zichzelf zijn en je behandelen hoe zij dat willen, zo kun je de echte mensen van de niet echte mensen onderscheiden en weet je welke mensen in je leven horen en welke er waren om jou dit te laten ervaren zodat je gedrag in jezelf en anderen herkend.

 

Weet je wat het is als je aan jezelf werkt en je ziet je patronen + liefde voor jezelf hebt, veranderd je leven omdat je dan ziet hoe mensen je wel of niet moeten behandelen.

Verder gaat het erom dat je eigen patronen zich bevinden in je onderbewustzijn.

Door je eigen gedachten te observeren, word je je bewust van je onderbewustzijn en als je jezelf bewust bent van je onderbewustzijn zie je je eigen shit wat je doet en hoe je over jezelf denkt, waardoor je doet wat je doet en dan kun je je patroon doorbreken.

Drm wakker worden (tis niet 1 keer wakker worden) ja eerst weet je dat het anders moet en als jezelf heelt en jezelf leert kennen, word je nog wel weet ik veel hoe vaak wakker, bij ieder aaaahhhh wtf moment van jezelf 😂

Eerst jezelf leren kennen, je zelf zien in je onderbewuste, je denk patroon veranderen door je zelf liefde, je zelf accepteren in alles het goede en het slechte (want er is geen goed of fout) door je oude patronen te accepteren (is zelf liefde) en eraan willen werken door jezelf positief te beïnvloeden (je hebt invloed op je eigen gedachten, jij creëert je werkelijkheid) veranderd je hele leven.

Je bent er alleen voor jezelf never nooit niet voor iemand anders, jij bent belangrijk. De tijd die je nu hebt krijg je niet meer terug, dus geniet van elk moment en leef.

Geniet van je reis van het wakker zijn, nog veel meer worden, want daar draait het om (alle ervaringen in het leven) dat is wat je ziel wil, alles ervaren.

 

Geen controle, loslaten van alles en iedereen, gaan voor wat jezelf wil, alles laten vloeien, alles voelen en ervaren, vooral de ongemakkelijke momenten ondergaan, want daar groei je van, ervaringen opdoen.

 

Vertrouwen op jezelf dat je weet wat goed voor je is. Elke ervaring is om je ziel te verrijken, pijn voelen loslaten en door, bij ieder die je verliest, maakt ruimte voor beters omdat je gegroeid bent. Niet iedereen is even ver als jij, vertrouw er op dat je de juiste mensen op het juiste moment ontmoet in je leven.

 

'Weet dat de kracht van het bewustzijn in ieder mens, de grootste troef is die de mensheid bezit'

Reactie schrijven

Commentaren: 0