· 

Bewustzijnsniveau

Ik weet dat hetgeen wat ik schrijf, ik moet schrijven zoals het tot mij komt.. oftewel vanuit mij komt. Ik weet ook dat ik niet hoef te proberen om iedereen dit te laten begrijpen. Ik schrijf wat ik moet schrijven en moet uitdragen en wat een ieder hier uit begrijpt is van hun.

 

Iedereen leest namelijk op zijn eigen level en met zijn eigen bewustzijn.

 

Wanneer je dingen herhaald in het lezen zal je er steeds meer uit halen in wat er staat geschreven. Dit komt doordat het steeds dieper in je bewustzijn komt. Hoe iemand iets begrijpt heeft dus te maken met het level van bewustzijn waarin zij zitten en wat zij zich er voor hunzelf uit horen te halen.

 

Iemand die niet bewust is zal iets lezen op wat zij begrijpen en wat resoneert in hun leven. Wat zich in jou leven voordoet en waar je op geprogrammeerd bent zal je lezen, de rest er om heen zal je vaker moeten lezen en zal je dieper in je bewustzijn moeten laten bezinken om volledig te gaan begrijpen wat er staat geschreven.

 

Goed lezen is dus belangrijk, evenals een gesprek, wat staat er nou echt geschreven en wat zegt iemand nou echt.

 

Wat is de situatie nou echt. Begrijp ik het volledig of haal ik er alleen uit wat ik wil zien, oftewel waar mijn bewustzijn op is geprogrammeerd. Mensen filteren namelijk wat voor hun resoneert en dat is hetgeen wat ze horen, zien en begrijpen. Terwijl een echt connectie, het je bewust zijn van wat er echt gebeurd gaat dieper dan wat jij denkt dat er gebeurd. De patronen die je hebt ontwikkeld in je onderbewustzijn zijn vaak alleen de dingen die worden begrepen.

 

Alles wat je denkt is namelijk geprogrammeerd in je hersenen en om jezelf echt te leren kennen is het eigenlijk de kunst om alles wat jij denkt los te laten (begrijpen dat dit een programmering is) en wanneer je alles hebt losgelaten in je denken, kun je jezelf leren kennen.

 

Om je programmering te begrijpen, moet je kijken naar je eigen gedachten.. wat vertel je jezelf elke dag? (Is dit positief of negatief).

 

Ook ga je steeds meer opletten met wat er om je heen gebeurd, het verhaal wat jij jezelf verteld in wat je ziet en hoort is vaak niet de realiteit in wat er nu precies gebeurd. Vaak maken mensen onbewust hun eigen verhaal er van, maar om je zelf beter te begrijpen, hoor je te kijken naar wat is dat verhaal wat ik er zelf van maak en de vraag die daar bij hoort is eigenlijk… wie heeft je dit verteld?

 

Vaak is het antwoord jij zelf! omdat je vaak in gaat vullen wat er is gezegd of nog erger dat je gaat invullen wat de ander denkt. Ook vul je vaak in in wat er staat geschreven. 

 

Iedereen leest het op het level van hun eigen bewustzijn en niet iedereen zal volledig begrijpen wat er staat. Dat maakt ook niet uit, een ieder zal eruit halen wat ze er voor hun uit horen te halen.

Alleen degenen die het werk in zichzelf steken en willen begrijpen zullen meer gaan begrijpen en bewuster worden.

Je bewustzijn vergroten en alle informatie tot jezelf nemen zal in stapjes gaan. 

 

Wanneer je deze tekst nu leest zal je eruit halen wat voor jou resoneert, wanneer je met je bewustzijn bezig gaat en je leest deze tekst over een tijdje weer zal er een andere tekst staan en zal je er meer uithalen dan dat je voorheen deed. 

 

Wanneer jij je bewustzijn vergroot en mensen je niet meer begrijpen is dat niet aan jou.. dat is aan hun. Zolang jij jezelf maar begrijpt! 

Niet iedereen is bestemd om volledig wakker te worden in dit leven.. iedereen zal wakker worden op het level dat hun bewustzijn zich brengt in dit leven. En alles daarin is goed. Dat is ook waarom je iemand anders niet hoeft te overtuigen van je geschrift of de waarheid die je spreekt.

 

Het vanuit je ziel schrijven en spreken is voldoende en iedereen zal daar een andere versie van maken in hun eigen bewustzijn.

 

'Weet dat de kracht van het bewustzijn in ieder mens, de grootste troef is die de mensheid bezit'

Reactie schrijven

Commentaren: 0