· 

De wetten van het leven

Het stapje voor stapje naar jezelf terug gaan en kiezen voor jezelf is nodig. Jouw bewustzijn is namelijk hier om te ervaren en om te groeien.. dat doe je voor jezelf en voor het grotere geheel. Wie namelijk snapt dat hij/zij voor gaat om zo te leren aan zichzelf te geven, leert wanneer die wakker is, bewust is, op een gezonde manier aan de juiste mensen te geven. Wanneer jij vervult bent loop je over en kun je geven. 

 

De aantrekking.. wanneer de focus op jezelf is trek je aan. Wanneer jij weet dat je alles wat jij wil al daar is, komt het naar je toe. Wanneer je in de toekomst denkt is het in de toekomst, wanneer je in het heden denkt komt het naar je toe. Dit geldt voor alles. 

 

Wanneer je gelimiteerde gedachten hebt zendt je tegenstellingen het universum in en waar jij om vraagt komt naar je toe. Het universum kent namelijk geen nee. Wanneer je zegt ik wil niet hoort het universum het woordje niet dus niet. Daarom is het belangrijk om je gedachten te kennen en hoe je geprogrammeerd bent. Gedachten zijn vibraties en wanneer je een gedachte hebt houdt hem dan even vast, want waar je focus op legt groeit, wat groeit in je gedachten, krijg een gevoel bij en dat samen manifesteert. 

Wanneer je positief gaat denken en in mogelijkheden worden er openingen gecreëerd om dit waar te maken. 

Een gelimiteerde gedachte komt voort uit het je niet ergens waardig voor voelen of angst ergens voor hebben (dat is hoe je bent geprogrammeerd). Je bent namelijk alles waard, het beste in alles. Je hogere zelf weet namelijk alles al je hoeft er alleen naar te vragen, deze antwoorden beantwoord jezelf en zo wordt jij je best versie en trek je alles aan in je beste leven.

 

Alles zit heel mooi in elkaar.. zo is alles en iedereen met elkaar verbonden.. alles is energie en ontstaan uit hetzelfde.. welk leven iemand ook leeft en hoe ze ook zijn een ieder bezit hetzelfde als jij. Wanneer je volledig de waarde in jezelf kent en de liefde voor jezelf hebt, de compassie, kun je dit ook voor de ander opbrengen. 

Begrijp dat alles 1 is. Niet alleen mensen ook spullen, dingen, plaatsen en echt alles. 

 

Weet ook dat alles wat je zegt, doet en of niet doet een effect heeft. Ieder woord dat je zegt, ieder actie die je onderneemt of juist niet onderneemt heeft een effect op alles. Weet wel dat er geen goed of fout is, dus wat je ook doet je kan niet falen. Even iets uitleggen over goed of fout… er zijn meerdere versie van jezelf, je hebt een keuze om te kiezen welke versie je van jezelf wil leven. hier op aarde zijn wij om te ervaren en te leren, wat je doet hangen consequenties aan, maar het zijn je eigen consequenties die je er aan hangt, God/source/the universe straft namelijk nooit en is alleen maar liefde.. betekent niet dat alles oké is, je creëert namelijk je eigen lessen en hoe je daar van leert.. nu denk je maar wat als ik iemand iets ernstigs aan heb gedaan, dan kan alles maar goed zijn, nee je bepaald namelijk zelf hoe je dat recht zet in het leven, door het leven te leven dat je kiest. Bijvoorbeeld als jij iemand onrecht hebt aangedaan kan het zijn dat je er voor kiest dat het slachtoffer in een volgend leven je kind wordt, zodat je het in dat leven alle liefde geeft die het krijgt om de karma af te lossen. Alles wat jij doet heeft namelijk consequenties, alleen niet in de vorm van kwaad of straffen, want God straft niet, jij bepaald dat zelf en daarom kun en mag je ook nooit oordelen over het leven dat iemand leeft want een ieder leeft dit leven, omdat hij/zij hier voor heeft gekozen. 

Je krijgt wat je geeft en uitzendt de wereld in.

 

Door te leren houden mensen je spiegels voor. Dus je trekt aan waar je van moet leren in welke vorm dat ook is. De wereld om je heen is een reflectie van jou innerlijke want alleen jij ziet de wereld in hoe jij hem ziet en niemand anders ziet hem hetzelfde als jij. Deze leg ik ook uit. Je creëert je eigen wereld en wat jij daaruit wil leren, niks hiervan is negatief en het ligt er aan hoe je er naar kijkt. Bijvoorbeeld als jij moet leren om voor jezelf op te komen, zullen er situaties en mensen in je leven zijn die over je heen lopen of je laten zitten of wat dan ook zodat jij leert voor jezelf op te komen. Je mag dus je gewoon uitspreken, sterker nog je hoort voor jezelf te kiezen.. je hebt geen controle over anderen en alleen controle over jezelf, maar ondanks dat je geen controle over anderen hebt, heb je wel de controle over hoe jij mensen met jou laat omgaan. 

Wanneer jij alles maar oké blijft vinden en niet voor jezelf kiest, veranderd er dus niks. 

Wanneer jij bij iemand aangeeft, dit is niet oké en diegene hoort niet wat jij zegt of wat het met jou doet, dat is prima (laat degene zelf de lessen leren vanuit het leven) maar laat los door voor jezelf te kiezen en er geen energie meer in te steken. 

 

Dan als je iets wil bereiken zou je er iets mee of voor moeten doen (dienen). Een gedachte die ontstaat en je zet daar je focus op groeit, wanneer jij graag iets wil en je laat die gedachte groeien, wordt je ook geleid (als dit voor jou is) naar hoe je het kan bereiken (denken in mogelijkheden, want alles is mogelijk en alles de hele wereld om je heen is ontstaan uit een gedachte) weet dus dat je alles kan bereiken en niks onmogelijk is, zolang je er in geloofd en jij jezelf laat leiden in hoe je dit kunt bereiken. Je hogere zelf weet het beste voor jou. Leer wanneer je actie moet ondernemen. 

Overal zit een balans in namelijk. 

 

'Weet dat de kracht van het bewustzijn in ieder mens, de grootste troef is die de mensheid bezit'

Reactie schrijven

Commentaren: 0