· 

Hoe kun je gevoelens voelen

Wanneer er een gevoel in je opkomt, door een gebeurtenis, of waar dan ook door, maakt je hoofd daar vaak een verhaal bij, terwijl deze gebeurtenis in hoe jij deze gebeurtenis ervaart, geeft jou de kan om dit gedeelte in jezelf te Helen. 

Hetgeen wat jij in je hoofd haalt hoeft helemaal niet zo te zijn hoe dat jij er naar kijkt, dat is je angst die dit verhaal erbij maakt. + ook is dit gebeurd omdat jij ergens de geloofsovertuiging in jezelf hebt en dus is deze situatie ontstaan voor jou. 

 

Goed terug op het gevoel.

Wanneer er een gevoel naar boven komt, ga je dus niet in je hoofd zitten, maar zet je de focus op waar jij in je lichaam dit voelt… 

Voel je het in je hart? Zet dan je focus op je hart. Wanneer je dat doet haal je de focus uit je hoofd en kies jij er voor om bewust te voelen. Voel hoe het voelt adem er wat liefde heen of leg je hand op die plek, voel wat het doet, verschuift het? Ga met je focus dan mee. Wanneer jij je focus daar op zet om het bewust te voelen, voel jij je gevoelens en laat je het door je heen gaan. 

 

Zo heel je omdat je niet in je hoofd een nieuw verhaal hangt aan dat gevoel.. 

dat. Deze situatie en hoe jij deze situatie ervaart is gecreëerd door en voor jou om het gevoel te voelen die omhoog is gekomen, zodat je het kan Helen.

 

'Weet dat de kracht van het bewustzijn in ieder mens, de grootste troef is die de mensheid bezit'

Reactie schrijven

Commentaren: 0