· 

Geheeld zijn

 

Je hoeft niet volledig geheeld zijn om het leven te leven die je wil leven. Als je denkt dat je geheeld moet zijn om het leven te leven die je wil leven, dan blijft dat in de toekomst. Je blijft erachter aan leven. Wanneer jij je bewust bent van dat je altijd zult blijven leren en ontwikkelen, emoties door je heen zal laten gaan, alles toe laat in wat je voelt en alles gaat uiten, dus die energie niet vasthoudt in je lichaam. Aan je lichaam/energie blijft werken om het te uiten, je trauma’s uit je lichaam te halen (wat vastzittende energie is). Je gelimiteerde gedachten gaat inzien en gaat begrijpen, dus je bewust wordt van jezelf, dan begrijp je dat je niet volledig geheeld hoeft te zijn om het gelukkige leven te leven dat je wil leven. Het is een keuze. Als je blijft uitschuiven in je toekomst zal het altijd in de toekomst blijven. Werk aan jezelf en je bewustzijn/ je energie en je trekt aan wat op jou frequentie zit. Als je op een hogere vibratie zit match je wat op jouw vibratie zit. 

Iemand die je niet begrijpt is niet omdat ze je niet kunnen begrijpen, maar omdat het bewustzijn niet op het zelfde energie level zit. Mis alignments zijn verschillende vibraties. Het is belangrijk om hier in het nu te leven en alles wat je wil weten dat het hier in het nu is. Het gaat niet om willen, het gaat om weten. Het gaat niet om dat je denkt later ben ik geheeld, het gaat er om dat je weet dat je nu geheeld bent, want alles zit in jou, in het hier en in het nu moment. Wanneer je blijft uitschuiven naar de toekomst zal alles in de toekomst blijven. Wanneer je hier in het nu bent en weet dat alles al in jou is, dat je compleet bent, dat je geheeld bent, dat je gelukkig bent, dan zal dat je realiteit zijn. Tis zo makkelijk om je bewustzijn in het verleden en in de toekomst te plaatsen, want alleen de gedachte eraan is dat je daar bent en niet meer in het hier en nu bent. Hier en nu in dit moment is waar de magie is en waar je bewustzijn hoort te zijn. Alles wat je in de toekomst wil kun je naar je toetrekken in het hier en nu, door simpel weg te weten dat alles al in het hier en nu moment is.

 

'Weet dat de kracht van het bewustzijn in ieder mens, de grootste troef is die de mensheid bezit'

Reactie schrijven

Commentaren: 0