· 

Bewust van mijn cirkels

Vandaag begon ik mij bewust te worden van 1 van mijn cirkels en waarom ik steeds iets meemaak wat het zelfde gevoel naar boven brengt.

 

Je cirkels creëer je zelf, het is steeds het zelfde patroon, het kunnen dezelfde mensen zijn die dat gevoel in jou triggeren, maar als jij het werk in jou niet doet en je stapt uit de situatie, dus je wil geen contact meer of neemt afstand (wat ook goed is, want kies voor jezelf wanneer iets niet goed voelt), maar wees je wel er bewust van, dat wanneer je deze persoon  achter laat dat dit niet betekent dat een volgend persoon je dit niet zal laten voelen. Het zijn namelijk de situaties en personen die jij aantrekt om dit gevoel naar boven te brengen, omdat er ergens in jou de overtuiging is dat jij dit verdient.

Totdat jij niet meer weg loopt van je zelf zullen er situaties zich voordoen en mensen op je pad komen wie dit gevoel naar boven zullen brengen.

 

Ja en wat is dan niet meer weg lopen van jezelf..

Dat is je schaduw werk doen, in feite alle nare gevoelens die jij voelt, niet de situatie of persoon de schuld van geven, maar je nare gevoel toelaten, zonder in je hoofd te gaan zitten.

Mensen zijn zich vaak niet bewust van hun eigen cirkels, maar let eens op hoe vaak voel jij hetzelfde gevoel? De personen op je pad zijn misschien toxisch, maar het is het toxische gedeelte in jou dat hun aantrekt om het te helen, het is aan jou om te kijken welke onbewuste geloofsovertuiging jij van jezelf hebt.

 

bijvoorbeeld jaloezie gaat terug naar het gevoel je niet genoeg voelen, ergens in je leven of in je vorige leven heb jij je niet genoeg gevoeld, waardoor zich nu situaties voor doen die jou dit gevoel geven. Totdat jij dit gevoel toe laat en niet meer de situatie de schuld geeft van dit gevoel (dus niet in je hoofd gaat zitten) kun je het helen. 

 

Het is soms lastig om je cirkels te zien, dat snap ik. 

Maar echt bewust naar jezelf kijken is en het innerlijke werk doen is wat je leven makkelijker maakt en veranderd. 

 

Het is het verhaal dat jij jezelf hebt wijsgemaakt wat het gevoel naar boven brengt, zolang jij in je hoofd blijft en dit verhaal blijft leven, blijft dit gevoel naar boven komen en zit je in je cirkel.

 

'Weet dat de kracht van het bewustzijn in ieder mens, de grootste troef is die de mensheid bezit'

Reactie schrijven

Commentaren: 0