· 

Energetisch en fysiek

Alles is energie, alleen mensen geloven vaak hetgeen wat zij zien (hetgeen wat fysiek is).

Toch gebeurd alles eerst in de energetische wereld voordat het fysiek wordt.

je hebt een gedachte en deze gedachte is energie (de energie die je uitzendt). Op energetisch niveau wordt deze gedachte het universum ingezonden en het universum reageert daarop, dat houd in wat jij uitzendt en op welke frequentie jij dit uitzendt trek je naar je toe. 

Je bent dus tijdens je gedachten de hele dag aan het uitzenden en al deze gedachten vormen een realiteit. Het vormt de realiteit waarin jij leeft. Het vormt welke mensen jij aan trekt, het vormt zich in hoe jij leeft in de fysieke wereld (dus hetgeen wat jij geloofd).

 

Wanneer jij bewustzijn brengt in je gedachten en dus bewust dingen gaat uitzenden, zal je fysieke wereld gaan veranderen. Hoe meer jij van jezelf houdt en jezelf accepteert, hoe hoger je frequentie zal zijn in wat je uitzendt. Hoe sneller je manifesteert en hoe sneller de realiteit om je heen zal veranderen.

 

Wat is hetgeen wat jij geloofd over jezelf en wat zie jij in de realiteit om je heen? Wat jij in je realiteit ziet zijn je geloofsovertuigingen.

 

in de energetisch wereld staat niks stil en is alles de hele dag in beweging, in je fysieke wereld is dit ook zo, alleen in de fysieke wereld proberen mensen vaak vast te houden aan wat is, ook al zijn ze niet gelukkig en wensen ze vaak een ander leven te leven dan dat zij leven. 

Mensen denken vaak dat zij horen te lijden en dat zij niet beter verdienen dan het leven dat zij leven. Dit is niet waar en dit is de illusie van het leven in wat je geloofsovertuigingen zijn. 

De waarheid is dat er overvloed van alles is en dat mensen zijn geboren op aarde om het leven te leven die zij graag willen leven.

 

Wanneer jij iets uitzend in wat je graag voor jezelf zou willen en je gaat twijfelen of dit wel lukt of dat je dit wel waard bent of welke twijfel dan ook, dan creëer je een blokkade in je manifestatie en een blokkade in de fysieke realiteit. 

Wanneer je gaat werken aan je gedachten en daarna het universum vertrouwd in dat het naar je toekomt, zal je het naar je toetrekken. 

 

Vaak wordt er gezegd als je manifesteert dan zou je actie moeten ondernemen en het je realiteit moeten maken (dit is de mannelijke energie van manifesteren).

Je het ook de vrouwelijke energie van manifesteren en dit is letterlijk vertrouwen dat het universum het naar je toebrengt. Je zendt het uit vanuit je gedachten het universum in (dus je zendt iets energetisch uit) en je laat het vervolgens los. Je vertrouwd er op dat alles daar is waar het hoort te zijn en je weet dat gebeurd, zonder dat je er überhaupt nog over hoeft te twijfelen of over na hoeft te denken. 

 

De energetische wereld is overal om ons heen, in ons, uit ons, boven ons, onder ons, echt letterlijk overal. Met je eigen energie kun je spelen, je kunt het voelen, je kunt er mee helen, je energie laten stromen en je kunt er letterlijk alles mee doen. 

Wanneer je je bewust wordt van de energetische wereld en wat je met de energetische wereld creëert in je fysieke wereld, kun je je hele leven leven hoe dat jij hem wil leven. 

Ook al zie je alles niet gelijk in je fysieke wereld energetisch is alles precies daar waar het hoort te zijn. 

 

'Weet dat de kracht van het bewustzijn in ieder mens, de grootste troef is die de mensheid bezit'

Reactie schrijven

Commentaren: 0