· 

Collectief

The lack of awareness kept you controlled.

 

Wanneer je wakker bent en door de illusie de realiteit kan zien, zie je dat jij alles zelf creëert. Er is niet zoiets als kwaad en evil en bla bla bal er zijn alleen mensen op deze aarde die controlling en manipulatief zijn, de angst die zij verspreiden is het enige wat er is en daar hoef je niet bang voor te zijn want je creëert alles zelf, je hebt zelf de kracht om alles te creëren ALLES!

 

Zij hebben geen macht en controle dat is wat ze je willen laten geloven en gedachten worden je realiteit. Zij gooien alles in het spel om te doen alsof zij nog controle hebben, maar er zijn al veel van ons die wakker zijn en weten wat er gaan is. Wij kijken door de illusie van het leven en leven op een hoger bewustzijn. Vrij, want ze kunnen niks, vrije wil! Jij creëert, niks of niemand heeft controle over jou. 

 

Nu je bewust bent weet je het en daarom willen ze je onbewust houden, het punt is alleen er zijn al zoveel bewuste mensen. Focus op jou, hoe jij je voelt, je eigen innerlijke geluk, je creaties, je gedachten, weet dat jij alles zelf in de hand hebt. Kom in je kracht en leef vrij, want dat verdien je. 

 

Vele van ons zijn hier vrijwillig naar aarde gekomen om het bewustzijn te verhogen, om onze waarheid te spreken en dat is al zo gaande, omdat wij bestaan uit liefde, licht en puur bewustzijn. Wij verhogen bewustzijn van binnen uit, wij creëren, wij weten en wij manifesteren.

wij zijn collectief. 

 

Er is een mega shift in bewustzijn gaande. 

Een mega wakker worden en wij creëren met zijn allen collectiviteit.

Reactie schrijven

Commentaren: 0