· 

Vrije wil

 

Wat is het doel van het leven... dat is om het leven te leven.

Er is geen goed of fout en iedereen heeft een vrije wil.

Daarom heb je tijdlijnen en een miljoen opties in hoe je leven kan gaan en naar welke tijdlijn je shift. 

Die miljoen opties zijn allemaal vrije wil opties. 

 

Luister jij naar je hart of naar je ego? Ben je een twijfelaar in en overdenk je alle opties (kan natuurlijk ook) dan heb je natuurlijk vrije wil om een optie te kiezen. 

Altijd! Je hebt altijd een keuze en geen 1keuze is fout.

 

Vrije wil is.. Alles wat jij denkt en uitspreekt ondersteund het universum!

 

Laten we het zo zeggen: Je komt sowieso daar waar je hoort te komen en hoe snel ligt er aan of jij naar jezelf luistert (naar je gevoel). Luister jij niet naar jezelf in dit leven, dan doe je het in the next one! Het ligt allemaal aan jou en jij hebt alles in de hand.

 

Jouw leven is jouw verantwoording en heb jij in de hand.

 

Ga je je purpose leven dan luister jij naar je hart en naar wat je ziel je ingeeft of blijf je je bezig houden met wat je ego je verteld? Je ziet immers alleen waar jij je op focust en wat je wilt zien... 

 

Blijf je je bezig houden met je uiterlijke wereld of ga jij je focussen op jezelf en je innerlijk. 

Je uiterlijke wereld is een reflectie van jou, maar zie wat het jou verteld en laat het los. Keer naar binnen in jou, praat met je ziel en je hart i.p.v. met je ego. 

 

Niks is namelijk wat het lijkt! en alles gebeurd voor jou zodat jij gaat zien en kijken in jezelf. 

 

Wat de geest vermoeid is nooit het ware en een alles gebeurd om te doorvoelen, te beleven, te ervaren, te leven en je terug te brengen naar jou! Jou staat van zijn, jouw authentieke jij, wie dat ook moge zijn in dit leven. 

 

Wat wil je zien?! Wat maak jij jezelf wijs?! 

Welke illusies laat je binnen komen en blijf je beleven en herbeleven net zolang tot dat je het snapt? Laat verleden los en focus op jou! Jou, jou, jou en jij! Jij creëert, dus kijk door de illusies. 

 

Alles wat moet gebeuren in je leven gebeurd en alles wat voor jou is zal naar je toe komen, op welke manier dan ook. 

Wanneer vrije wil van iemand zich ermee bemoeid in wat moet zijn en eigenlijk niet gaat zijn, zal het universum ingrijpen en ja een net zolang tot diegene of jij het gaat begrijpen... een ieder heeft dat zelf in de hand in hoe ze het leven leven. Wil je het zien of blijf je herhalen? 

Leer je je lessen en ga je verder of wil je punt, na punt, na punt, vanuit je ego bewijzen?

 

It’s up to you!

 

Vrije wil in een ieders leven, maakt hetgeen dat jij altijd de keuze hebt om maar te leven hoe dat je wilt leven.. zielencontracten heb je en ja die kunnen verbroken worden met vrije wil. Het is maar net welk leven jij wil leven! Alles wat hoort te gebeuren in je leven, zal gebeuren. Dit komt door de contracten die jij hebt afgesloten voor je incarnatie, maar je hebt altijd je vrije wil en er komt een moment (welk moment dat ook zal zijn) dat jij je beseft in wat je nou eigenlijk aan het doen bent of aan het doen was. 

 

Tis eigenlijk heel simpel... doe jij wat jou gelukkig maakt en je hart je ingeeft? Of blijf je hangen in je ego, je gelijk, in hoe jij het wilt, in controle, in wat je ook energie geeft dat je hele energie niet waard is. 

 

Kies je zelf!

 

'Weet dat de kracht van het bewustzijn in ieder mens, de grootste troef is die de mensheid bezit'

Reactie schrijven

Commentaren: 0