· 

Vrouwelijke energie activeren

Wil je wat meer  je vrouwelijke kant activeren en contact maken met je gevoel, sensueel en je goed voelen in je lichaam? Hoe doe je dat? 

Je vrouwelijk kant staat namelijk voor voelen, je zachtheid, het zijn, het ervaren, het omarmen. Hoe activeer je dat? Door dus bewustheid te brengen in je voelen en je gevoel. Hoe meer je de focus gaat leggen op het bewust voelen, hoe meer je ook zal gaan voelen en in contact zal komen met je gevoel.

 

Bewust douchen

Ben je wel eens heel bewust gaan douchen? Je bewust van hoe je lichaam voelt voordat je onder de douche stapt en wanneer de eerste warme straal je lichaam raakt, wat je lichaam dan doet.

De reactie die het geeft.. de tinteling op je huid met het water dat je huid raakt.

De warmte van het water op je koude huid, wat kippenvel creëert. De lijnen van het water volgend over je lichaam naar beneden. De aanraking van je handen wanneer je het schuimende zeep over je lichaam insmeert, de beweging van je vingers en je handen die je huid raken, wat je huid voelt, dat stukje warmte, de aanraking, de tinteling, de wrijving, je adem die dieper gaat en soms even stopt, je ogen die dicht gaan omdat je geniet en eigenlijk nog meer de sensatie van je lichaam voelt met je ogen dicht. Het gevoel van steeds een beetje schoner worden bij alles wat het water weg spoelt.

De aanraking van je hele lichaam ieder stukje die je voelt en waar je je bewust van bent. 

  

Het insmeren van je lichaam, wrijf langzaam en bewust over je lichaam, open daarmee je hart, door over je borst te wrijven, ruik de geur, voel de aanraking. Voel je goed met jezelf en wees je hier bewust van. Hoe meer je dit oefent en je focust op echt het voelen, hoe zelfverzekerder jij jezelf zal gaan voelen in je lichaam en hoe meer je ook zal gaan voelen van je gevoel en je lichaam.

 

Bewust eten

Wanneer je eet, je ook echt proeft en geniet in dit moment van wat je proeft, je volledig bewust in het moment, De structuur van het eten en echt je volledige focus op hetgeen wat je aan het doen bent en de focus op het gevoel daar van.

 

Dansen

Wanneer je danst, je geniet in je eigen dans, je beweegt op de muziek, Je danst wanneer je wil dansen, je lacht wanneer je wil lachen, je huilt wanneer je wil huilen, je kan jezelf geven wat je nodig bent en je bent er liefdevol voor jezelf. Je goed en 1 voelen met je lichaam. Je geniet in ieder moment en je ziet de schoonheid van het leven in ieder moment. Je ziet de schoonheid in ieder gevoel dat je voelt. Je heelt als het ware je onzekerheid.

 

Je bent er en mag er zijn. Je hoeft geen aandacht van iemand, maar je duwt jezelf niet achteruit en bent zeker van  jezelf in dat je er mag zijn! Je laat je licht schijnen en dimt hem voor niemand. Wat iemand ook zegt, jij bent en blijft in contact met jezelf en blijft achter je zelf staan. je bent niet bang om fouten te maken, want je vertrouwt jezelf.  

 

Dat is vrouwelijke energie, het voelen van de sensatie in je lichaam (alles), het verbinden met jezelf. Het zelfverzekerd zijn in je lichaam, je waarde weten, grenzen zetten, zeggen wat je vindt en niet bang zijn om te spreken wanneer mensen over jou grens heen gaan of je geen goed gevoel geven, op jezelf vertrouwen, luisteren naar je gevoel, mensen niet entertainen, geen bevestiging uit jou zoeken van anderen, maar weten dat je alleen jezelf nodig hebt in de keuzes die je maakt en dat je jezelf vertrouwd in de keuzes die je maakt, omdat je weet wat goed voor jezelf is. ruimte voor jezelf creëren om jezelf volledig te zijn. Zacht, met compassie voor je zelf en voor anderen, maar niet over jezelf heen laten lopen. Een vrouw in haar vrouwelijke energie weet haar waarde, gaat niet voor minder, leeft haar leven en houdt zich niet bezig met mensen die geen respect voor haar hebben.  Zij is respectvol naar haar zelf en heeft geen bevestiging van anderen nodig. Ze voelt zich goed met haar zelf alleen en laat alleen mensen toe die een toevoeging in haar leven zijn. De mensen wie haar zien voor wie zij is en wie haar waarderen en respecteren. De mensen waar zij volledig haar zelf kan zijn. Zij is niet bang om haar gevoelens en emoties te tonen, zij omarmt zichzelf volledig. Zij staat voor wie ze is, is liefdevol, in haar kracht en kent haar kracht. Ze weet wie ze is. Zij kan ontvangen en geven op een gezonde manier zonder zichzelf weg te cijferen. ze heeft ruimte voor haar zelf en heeft ruimte voor de ander om volledig in haar kracht te staan. Zij in in contact met haar gevoel en ze luistert naar haar gevoel, ze luistert naar haar intuïtie. Zij heeft de focus op haar zelf en stelt zich zelf voorop. Ze is verzorgend en liefdevol naar anderen, omdat zij verzorgend en liefdevol naar haar zelf is. Zij is er emotioneel voor haar zelf. Zij weet dat ze net zo diep van anderen kan houden, zo diep als zij van zichzelf houdt en ze weet ook dat mensen zo diep van haar kunnen houden als dat zij van zichzelf houden, dus zijn er mensen in haar leven die respect hebben voor zichzelf en van zichzelf houden, mensen die aan zichzelf werken. Zij kan voor zichzelf zorgen en kan ruimte creëren voor mensen die haar willen geven, mensen die volledig zichzelf kunnen zijn bij haar, zij vormt geen oordeel over anderen. Plaatst andere mensen niet hoger of lager dan zichzelf. Zij ziet zichzelf volledig voor wie zij is en duwt niks van haarzelf weg. Ze weet dat ze alles mag en kan voelen en weet hoe ze deze gevoelens door zich heen kan laten gaan. Ze kent haar passie en gaat daarvoor. Ze heeft ruimte en begrip voor haar zelf en heeft ruimte en begrip voor anderen. Zij gunt haar zelf en anderen het beste van de wereld, omdat ze weet dat zij het beste in alles verdiend!

 

Kortom she values herself, respect herself, love herself and the life she is living. 

 

 'Weet dat de kracht van het bewustzijn in ieder mens, de grootste troef is die de mensheid bezit'

 

Bovenkant formulier

Onderkant formulier

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0