· 

Als boven, zo beneden

Wanneer jij je realiseert dat jij oneindig bestaat, dus dat de dood eigenlijk niet bestaat, want je ziel blijft altijd bestaan, zegt tijd eigenlijk niets. De tijd hier op aarde is je gegeven om te ervaren en om fysiek in een lichaam te voelen. De tijd van het leven lijkt lang, maar is eigenlijk maar heel even en dus mag je genieten van al het mooie dat het leven je te bieden heeft. Om het leven te leven. Zal je het moeten leven. Ik kreeg laatst de vraag wat betekent as above, so below (als boven, zo beneden) eigenlijk betekent dit de dualiteit van alles, je hogere zelf en je lagere zelf, het universele en het aardse, overal en alles in elkaar verweven, zonder het 1 het ander niet, de polariteit van een alles. Wat je in je hebt, zal je uit jezelf zien en wat je uit jezelf ziet, mag naar kijken in jezelf. Je hebt geen boven als je beneden niet hebt en je hebt geen licht als je het donker niet hebt. Wij zijn allen alles, universeel en alles zit in ons. De dualiteit, de polariteit, het licht, het donker. Van het alles mag je houden in jezelf, je hoeft het donker niet weg te stoppen, je mag het liefde geven. Liefde in jezelf en wanneer jij jezelf liefde geeft, zal dit een effect hebben op alles in het universum, zo boven, zo beneden en overal om ons heen. Alles heeft een effect en zonder het 1 heb je het ander niet.

Reactie schrijven

Commentaren: 0