· 

Niet iedereen begrijpt wat je doet

I lied and said I was busy. 

 

Ik was bezig, maar op de manier de meeste mensen niet zullen begrijpen. 

Ik was bezig mezelf leren kennen. Bezig te Helen, bezig diep te ademen, te mediteren, trauma’s te verwerken en tegen mezelf zeggen dat ik oké ben. Ik was bezig mijn schaduwen te zien en er niet voor weg te lopen. Ik was bezig alle projecties te herkennen die eens op mij zijn geprojecteerd en die ik nu op anderen projecteer. Ik was bezig mezelf compleet verloren te voelen en mezelf weer te vinden. Ik was bezig om mijzelf te gaan zien. Ik was bezig om mijn gedrag te zien, mijn pijnen en mijn tekortkomingen, ik was bezig te zien waar mijn onzekerheid vandaan komt, mijn weinige motivatie, mijn moeheid, mijn geen zin en mijn maskers om dit alles te verbergen, ik was bezig om te zien waar mijn verantwoordelijkheid ligt en waar anderen hun verantwoordelijkheid op mij hebben gelegd. Ik was bezig met zelfreflectie en mijn eigen angsten. Ik was bezig met mij los te koppelen van alles wat ik heb vastgehouden. Ik was bezig met mijn jaloersheid, mijn boosheid, mijn frustraties, mijn projecties, mijn innerlijke kind. Ik was bezig volwassen te worden, mezelf te ontdekken en te zien waar ik vandaan kom. Ik was bezig te huilen, te lachen, te rusten, te dansen, te vluchten, te stoppen, te vechten, de strijd neer te leggen, te bevriezen en weer in actie te komen. Ik was bezig om mijn negatieve gedachten om te buigen naar het positieve, bezig om een alles waar ik zo achteraan zat niet meer achteraan te zitten. Ik was bezig de mensheid te zien hoe dat werkelijk is en dat een alles wat een ieder doet met elkaar verbonden is, ik was bezig dat met elke actie ik neem er een reactie aan zit. Bezig mijn eigen patronen te zien, mijn cirkels en mijn cyclussen, bezig mijn eigen waarde op te bouwen en te staan voor wat ik te zeggen heb. Ik was bezig door mijn diepe ik te gaan zodat ik weer omhoog kan. Mijn chakras te Helen 1 voor 1 zodat ik weer in verbinding ben met mezelf, ik was bezig voor het eerst in mijn leven om te gaan leren luisteren naar mezelf en te leren mezelf te geven. Ik was bezig dat ik niet hoef uit leggen welke keuzes ik maak en waarom ik ze maak. Ik was bezig mijn leven op de schonen zodat mijn blessings naar mij kunnen komen. Ik was bezig dankbaar te zijn voor mijn leven en een alles wat mij is gegeven goed of slecht. Ik was bezig te gaan zien dat niets is wat het lijkt en mijn gedachten mijn realiteit creëren. Ik was bezig dat mijn uiterlijke wereld mijn innerlijke wereld reflecteert en nu ben ik bezig om al deze dingen leren toe te passen in mijn leven, zodat ik spreek wanneer ik moet spreken, stil ben wanneer ik niks hoef te zeggen, deel wanneer ik hoor te delen, voor mezelf houdt wat ik voor mezelf hoor te houden, dat ik vraag om wat ik nodig ben en wanneer ik niks nodig ben ik niks vraag, dat ik kan open staan voor andere mensen, maar wanneer het tijd is om te gaan ze laat weglopen. Dat ik er voor de mensen leer zijn die in mijn leven horen en dat deze mensen er voor mij zullen zijn. Dat ik kan vertrouwen op mezelf en mezelf kan geven, zodat ik anderen kan helpen mochten zij dat nodig hebben. Ik kan communiceren en connecten. Dat ik mag genieten van mijn leven en van mezelf mag houden, dat ik mag houden van het leven dat ik leef en de mensen die daarin aanwezig mogen zijn. Dat ik mag uiten, schrijven, lachen, maar ook stil mag zijn, rusten en huilen. Dat ik niks hoef en vrij ben en toch alles kan en mag doen. Dat alles oké is in een alles en ieder iets, zodat ik kan veranderen in wat ik in mezelf hoor te veranderen om zo de beste versie van mezelf te zijn, in mijn kracht en zelfs dat ik krachtig ben in mijn off dagen waarin ik de rust voor mezelf neem die ik nodig ben. Mijn demonen zien, mijn angsten aan te gaan, het blok van mijn hart te verwijderen die al een miljoen keer is verbrijzeld en toch ik nog steeds lief kan hebben en de goedheid van een ieder mag zien. Zo mag ik ook kijken naar de realiteit en de goedheid van mijzelf, zodat ik de hoop die ik in anderen stop ook in mezelf mag gaan stoppen. Dat wat een ander doet niet mijn verantwoordelijkheid is, maar wat ik doe wel. De controle niet over de ander heb, maar wel over mezelf en dat ik er mag zijn en niet alleen zijn, dat ik mag dienen en de waarde van mezelf voor mijzelf eens voorop zet. Dat ik mag zijn waar ik nu ben, nu in dit moment en dat ik dankbaar mag zijn dat ik hier ben. Een dank je naar mezelf, een dank je naar de mensen om mij heen, een dank je naar alles in het hele universum en alle dimensies, vibraties en frequenties die er zijn, een dank je naar mijn spirit guides en ancestors, een dank je naar mijn ouders en een alles en iedereen die ik ooit in mijn leven had en daar nu niet meer zijn. Een dank je naar mijn kinderen. Een dank je voor mijn verleden, een dank je voor de toekomst, een dank je voor mijn inzichten en een dank je voor de kennis die ik mag delen en de kennis die met mij wordt gedeeld. Een dank je voor mijn eigen reis, mijn leven en een dank je voor mijn prachtige ziel en de creatie die mijn ziel heeft gecreëerd, waar mijn ziel uit is ontstaan, een dank je voor de helft die daar bij hoort, een dank je voor alles in mij en alles uit mij. Een dank je naar een alles en eeuwigheid. Ik ben bezig met mezelf te zijn wanneer ik zeg ik ben bezig en een ieder wie dit begrijpt zal weten dat daar geen woord aan is gelogen.

 

'Weet dat de kracht van het bewustzijn in ieder mens, de grootste troef is die de mensheid bezit'

Reactie schrijven

Commentaren: 0