· 

Mijn perspectief

Als je ziet hoe het leven in elkaar zit en weet dat alles 1 grote illusie is. Snap je ook dat dingen precies gaan zoals ze horen te gaan. 

 

Om de mensheid bewuster te maken in wat voor een wereld wij leven (manipulatief en controlling) moesten er wat dingen gebeuren. Er zijn zielen naar aarde gekomen om hierbij te helpen, vaak hebben deze zielen niet het makkelijkste leven gekozen, maar wanneer ze wakker zijn zien ze wel waarom dit moest gebeuren en waarom zij het leven leven dat zij leven. 

 

Om bewuster te worden van wat manipulatie en controle echt is zijn er aardig wat mensen geboren in een narcistische controle dynamiek op aarde en ja er zijn veel zielen die dus in een narcistische dynamiek zijn opgegroeid  of een narcistische relatie hebben gehad. Dit hebben ze meegemaakt natuurlijk in verschillende gradaties, de 1 erger dan de ander, maar weet dat het allemaal is gebeurd om jou wakker te maken van de wereld waarin we leven. Het is allemaal gebeurd om jezelf te gaan zien, je lessen te leren en je verantwoording te nemen in je eigen leven.

Om de mensheid te leren over controle en manipulatie, gaslighting, dat ze naar hun eigen gevoel moeten luisteren en weer in contact moeten komen met hun gevoel.

 

De wereld was mannelijk en gericht op het ego, dat is hoe dat de mensheid de wereld heeft gecreëerd. Nu groeien wij naar het vrouwelijk en het luisteren het gevoel.

 

Deze wereld was een wereld die ons er van weerhield om in contact te komen met onszelf, maar de zielen die voor het moeilijkste leven hebben gekozen, zijn aan het wakker worden.

Er is een mega awaking bezig en een mega shift in bewustzijn. Wees blij dat wij wakker hebben mogen worden en dat we ons bewust zijn van hoe deze wereld in elkaar zit, zodat we de mensheid kunnen leren om naar hun eigen gevoel te luisteren en wat manipulatie etc inhoud. 

 

Om dit te leren hadden we de narcistische mensen echt nodig anders was dit niet gelukt. Om naar het licht te kunnen zou je immers door het donker moeten gaan, het donker moeten kennen om zo het licht in jezelf te kunnen laten schijnen. Je bent immers licht en donker, het zit beiden in jou en je zal je schaduwkant moeten accepteren om optimaal te kunnen leven.. in je schaduw kant zitten namelijk ook vaak jou talent/gift of hoe je het wil noemen en om tot je schaduw kant te komen zou je eerst getriggered moeten worden om zo je schaduwkant te kunnen accepteren. Je schaduwkant is vaak de kant van jou waar jij hebt geleerd dat deze kant niet goed is van je zelf en je hem zo ver mogelijk wil wegstoppen, dit is wat jij in jou verbergt voor de buitenwereld en niet wil dat iemand van jou ziet. Dat is echter wel de kant van je zelf die je meeste liefde mag geven en niet hoeft weg te drukken. 

 

De wereld zat zo in een mannelijke wereld, zo vast in de karma, dat is gecreëerd, dat het wel anders moest en dat het anders aan het gaan is, komt door de zaden die zijn gezaaid door onze ouders, het plan is geniaal en gaat precies zoals het moet gaan. Mensen horen te leren over het ego, over het bewustzijn, over narcisme, over manipulatie, zodat de wereld veranderd.

Er moest toch iemand het doen, de narcist zijn om de mensheid te leren. 

Ik ben in ieder geval blij dat ik die rol niet op me heb genomen en heb dan ook maar respect voor de zielen die wel deze rol op zich hebben genomen, zij zijn immers op aarde en zijn zo in hun ego dat ze alle gevoelens wegdrukken om ons te leren dat wij naar onze gevoelen moeten luisteren. 

 

Ik had iets meegemaakt met iemand en diegene is echt niet de makkelijkste, toch werd ik naar diegene toegetrokken en kregen wij een band, zo manipulatief als diegene is, zo manipulatief was ik naar mezelf.. Toch zie ik nu steeds meer waarom diegene zo is en waarom dat leven zo geleefd moest worden. 

 

Met de boodschappen uit gene zijde, wat trouwens geen gene zijde is, want alles is gewoon hier en overal er is geen tijd of plaats, alleen puur bewustzijn en liefde.. hoe jij je leven leeft zo kom je ook binnen als je dood bent en er zijn zoveel mooie zielen die deze zielen helpen om verder te kunnen, om te groeien. 

Zij nemen je mee terug om je leven te bekijken en dan zal je zien dat geen woord onbenut is gebleven, dat alles in elkaar samenhangt en wat jou ziel wilde ervaren in dit leven. Je menselijk gewaad zal meer en meer afvallen naar hoe jij je leven opneemt in je bewustzijn.

 

Maar goed terug op het punt van de boodschap die ik kreeg voor diegene, hebben mij dus nu na 2 maanden duidelijk gemaakt waarom ik dit moest doorgeven.

Ik moest diegene namelijk iets doorgeven over dat het lijden nu klaar is en ik vertel natuurlijk niet het hele verhaal, maar die specifieke boodschap snapte ik toen voor een gedeelte, alleen komt ie nu steeds meer binnen in helicopter vieuw. 

 

Het lijden dat iemand doet is namelijk het lijden in je eigen hoofd van je eigen gedachten, het ego dat jij meeneemt hier op aarde zorgt er voor een deel voor wie jij bent in dit leven. Je ziel heeft dit mensen leven gekozen om ervaringen op te doen en wij als mensen horen allemaal verschillende ervaringen op te doen en daarom leven wij allemaal een ander leven, wat wel weer allemaal met elkaar in verbinding staat, want wij zijn allen 1 en het zelfde. 

 

Je ziel kiest dus wie jij bent in dit leven en die persoon ga je ook leven, alleen leven wij in een wereld waarbij wij de connectie met onszelf kwijt zijn, om ons hier bewust van te worden en te kunnen groeien in bewustzijn moesten wij dus leren over de wereld hoe dat ie nu is. Onze zielen weten dit alleen wij kunnen niet ingrijpen als wij niet in menselijk lichaam zitten.. aarde is namelijk de enige plek waar vrije wil bestaat en konden wij vanuit ons thuis niet ingrijpen. Daarom zijn vele van ons op aarde geboren om als mens te leven en om de mensheid te leren bewuster te worden en weer met onszelf in contact te komen. En ja hoe lukt dat??? Als je alles vergeet wanneer je geboren wordt. Dit lukt dus alleen als je in 1 mensen leven zoveel meemaakt dat je eigenlijk niet anders kan dan wakker worden, mensen worden immers wakker wanneer ze door een hel gaan en zien dat het anders moet. 

Narcisten waren dus echt nodig in deze wereld om empathische mensen wakker te maken, om elkaar de lessen te leren die er nodig zijn voor een hoger bewustzijn.. wij voeden elkaar (licht en donker) en waarom, omdat wij mogen leren het donker in onszelf te accepteren.

 

Wij mogen uit deze karmische cycles breken en hebben de keuze om het anders te doen. 

 

Er waren toch echt zielen nodig die deze rol moesten spelen in dit leven en dit betekent zeer zeker niet dat zij als ziel slecht zijn! Nee dit ego en leven hebben ze gekozen om een reden. Het grotere plaatje om te leren en te ervaren en om ons allen weer in contact te brengen met onszelf. 

 

Iedereen die niet bewust is en zijn of haar gevoel niet wil voelen omdat ze zo in het ego zitten en het ego beschermd en wil niet voelen, projecteren op anderen en flink ook. Betekent niet dat zij slecht zijn, zij zijn gemaakt om zo dit leven te leven om zo een duidelijker beeld te schetsen wat ego, projecties etc is, voor ons om van te leren en te veranderen, ons er bewust van te zijn, zodat wij weer in contact komen met onszelf. 

 

Ook zij dragen wonden in zich en hun gedrag komt ook vanuit een leegte dat gevoed is met negatieve gedachten en invloeden.

 

Wij zijn al bezig met deze bewustheid collectief te maken, hoe meer er wakker worden, zullen ook de mensen die niet wakker zijn toch zo gaan denken en zich bewuster worden. Een ieder zal daar komen. Een focus op zelf en eigen is belangrijk en doordat jij focus op zelf en eigen bewustzijn zal dit verweven worden in de ander, omdat wij allen met elkaar in contact staan. Spreek je waarheid en wees je authentieke jij.

Hoe deze authentieke jij ook is, geen oordeel daarover, alleen maar liefde voor jezelf. 

Alles is hierin goed, wie je ook bent. 

 

Je bent hier namelijk niet voor niets.

 

'Weet dat de kracht van het bewustzijn in ieder mens, de grootste troef is die de mensheid bezit'

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0