· 

Kracht in jou

Wanneer je weet dat je alle kracht in je hebt en dat alles bij jou begint, kun je ook begrijpen dat jou wereld door jou zo is gecreëerd hoe dat ie is.

 

Dit houdt in wanneer er iets niet goed gaat in je wereld, dan hoor je in jezelf te gaan kijken hoe dat dit komt. Wat kun jij in jezelf veranderen, zodat hetgeen wat niet goed gaat veranderd. Dit is met alles zo! Je uiterlijke wereld is een reflectie van je innerlijke wereld.

 

Er zijn verschillende tijdlijnen en zoveel verschillende mogelijkheden. Jouw hogere zelf weet hoe je het beste kan leven in elke situatie en hoe je in elke situatie het beste kan reageren en er mee om kan gaan.

 

Vaak heeft het ego alles al ingevuld, vanuit je programmering of vanuit angst. Wanneer je angst vrij bent en gaat luisteren naar jezelf, naar je innerlijke stem...

Dan weet je wat je te doen staat, dan weet je wat je in jezelf moet veranderen, dan weet je welke acties of juist geen acties je wel of niet moet nemen.

 

In de momenten van rust kom je tot antwoorden en in de momenten van chaos groei je, dat zijn de momenten waarop je beslissingen maakt en op jezelf leert te vertrouwen in de beslissingen die je maakt. Wees de rust in de chaos, vertrouw jezelf en dan heb je controle.

 

Wat er dan ook gebeurd of wordt gezegd, kan je voor jou gebruiken. Alles gebeurd namelijk voor jou en wanneer jij gaat kijken in jezelf wanneer er iets gebeurd dan zal je zien dat jij controle hebt over de situatie. Alle antwoorden zitten in je.

 

Alles wat lijkt dat zo is betekent niet dat dat ook echt de realiteit is. Het is hoe jij er naar kijkt en hoe de situatie is gecreëerd voor jou om de beste ervaring eruit te halen. Wanneer je dat stapje terug doet, kun je de situaties helder gaan bekijken vanuit een ander perspectief.

 

Je kan onder situaties gaan lijden, maar je kan de situaties ook voor jou gaan gebruiken. Het is aan jou hoe jij er naar kijkt en hoe jij de situaties wil ervaren. Het gebeurd namelijk allemaal om te groeien.

Wanneer je je bewustzijn vergroot en gaat inzien dat jij elke situatie zelf creëert en dat iedereen in de situatie inspringt op het juiste moment voor jou.. de leuke en de minder leuke mensen (afhankelijk natuurlijk van alle verschillende situaties), dan weet je dat alles precies zo gaat zoals het hoort te gaan voor jou en voor wat jij wilde ervaren en leren in dit leven.

 

Je bewustzijn vergroten en in contact komen met jezelf, brengt de rust in jou om te zien in elke situatie en mocht je de situatie niet overzien, luister naar je intuïtie en doe een stapje terug. Weet dat alles goed zal uitpakken en vertrouw daarop. 

 

Als je kinderen bijvoorbeeld dingen doen wat jij niet leuk vindt. Kijk dan in jezelf waarom dit gebeurd. Energetisch geef jij door aan je kinderen en het start dus bij jou. Jij hebt de verantwoording voor je kinderen en voor jou. Vaak als het om kinderen gaat drijven we op angst, want je wil ze beschermen.

 

Vertrouw op je intuïtie! Ook al lijkt je intuïtie iets heel anders te vertellen dan wat je werkelijk om je heen ziet. Vertrouw daarop, want niets is wat het lijkt en het kan allemaal heel anders zijn ook al vertellen mensen jou van alles.

 

Jij hebt alle antwoorden in jezelf van jou leven en anderen kunnen van alles zeggen in wat je moet doen, maar jij weet het het beste, want het is jou leven. Vertrouw op jezelf.

 

Verwacht niet dat andere mensen jou het beste advies kunnen geven, want zij leven niet jou leven. Jou leven leef jij zelf. Soms lijkt het fijn om met anderen te praten, alleen is het niet het advies wat je nodig hebt, het is fijn dat iemand er gewoon is.

 

Wanneer jij smacht naar antwoorden, advies of steun van een ander, dan mag je dus leren om dit aan jezelf te geven. Je mag leren vertrouwen, je mag leren luisteren naar je innerlijke en je mag weten dat alles goed is. Alles gaat precies zoals het gaan, alles is verbonden met elkaar, alles zit in elkaar verweven en alles gebeurd met een reden. Niets is voor niks. Het enige wat jij kan doen is al het goede in elke situatie gaan zien, in jezelf gaan kijken en vertrouwen, dan shift je naar de beste tijdlijn voor jou en zal je zien dat alles zich precies zo zal uitvouwen in wat het beste is voor jou.

 

'Weet dat de kracht van het bewustzijn in ieder mens, de grootste troef is die de mensheid bezit'

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0